İçerik değiştir



- - - - -

Atatürk İsrail'le Maç Yaptı, İkinci Golü de O Attı


  • Yanıtlamak için giriş yapın
bu konuya 1 yanıt verildi

#1 antiqa

antiqa

    Burası olmadan yaşayamaz

  • Yöneticiler
  • 7.424 Mesaj
  • Cinsiyet:Bay

Gönderim zamanı 14.11.2010 - 20:39


İsrail Futbol Federasyonu’nun internet sitesinde, Atatürk’ün 1915 yılında İsrail’in eski liman kenti Yaffo’da Sultan’ın takımı ile Maccabi Tel-Aviv takımları arasında yapılan ve 2-2 sonuçlanan maçta ikinci golü attığını duyurdu

http://www.hurriyet....698.asp?gid=373

#2 ebarah

ebarah

    Onun için takıntı haline geldik

  • Dokunulmazlar
  • 2.132 Mesaj
  • Cinsiyet:Bay
  • Konum:Zeytinburnu

Gönderim zamanı 21.11.2010 - 22:05

Şimdiki hırsız takımı da, ha bire gol yedirmekte ülkeye...


En son füzelerin kalkanını sokturdular ağlarımıza. Elin oğluna, "getirin kalkanınızı bizim topraklarda indirin" dediler.


Halbuki, bu hırsızların kabesi ABD, bu kalkanı Çekoslovakya ve Polonya'ya yerleştirmek istemişler. Hükümetleri sormuş halklarına, "kalkanı indirmek ister misiniz?" diye, halkları da "hayır, herkes kendi kalkanını kendi indirsin, ABD defol" demişler, yüreklilikle ve bilinçle, akıl dolu kafalarıyla.


Şimdi bu hırsız AKP tayfası ulu orta bağırıyordu, halk için halka gidelim, halka soralım, bakalım halk istiyor muydu, referandum yapalım diye. Hatta, türbanı bile soralım diyorlardı.


Yarın öbür gün, semalarımızdan nükleer serpintiye yol açma ihtimali yüksek füze kalkanlarının topraklarımıza yerleştirilmesi konusunu halka neden sormadılar? Bunlar değil miydi, "bunlar halkı küçümserler, halkı cahil sanırlar, halka bidon kafalı, göbeğini kaşıyan adam diye yazılar yazarlar" diyenler? Eee, ne oldu şimdi?


Hiç olmazsa bahsedilen yazarlar içlerinde ne varsa, olduğu gibi görünüp, olduğu gibi yazmışlar. Hırsız AKP tayfaları, halkının canını ve sağlığını ilgilendiren bu konuyu neden halkına sormaz? Yoksa, "bu halk bidon kafalı ve göbeğini kaşıyan adamlardan mı oluşuyor, halkı böyle teknik konulardan anlamaz mı" diye düşünüyorlar?

 580023663830.jpg






Benzer Konular Daralt

  Konu Forum Konuyu Açan İstatistikler Son Mesaj Bilgisi

0 kullanıcı bu konuya bakıyor

0 üye, 0 ziyaretçi, 0 gizli