İçerik değiştir



İşte Chp'nin Yeni Yönetimi


  • Yanıtlamak için giriş yapın
bu konuya 15 yanıt verildi

#1 antiqa

antiqa

    Burası olmadan yaşayamaz

  • Yöneticiler
  • 7.424 Mesaj
  • Cinsiyet:Bay

Gönderim zamanı 03.11.2010 - 21:22


CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, yürürlükte bulunan tüzük uyarınca CHP'nin yeni yönetimini belirledi. Yeni yönetimde Önder Sav ve Hakkı Suha Okay yer almadı. Genel Sekreterliğe ise Nihat Matkap getirildi. Matkap ve Gülsün Bilgehan ile Gökhan Günaydın, kendilerine sorulmadan isimlerinin belirlenmesini gerekçe göstererek görevi kabul etmediler. Görevi kabul etmeyen Matkap'ın yerine Süheyl Batum atandı.

Genel Başkan yardımcılıkları
-Örgütlenme ve Örgüt Yönetimleri Gürsel Tekin,
-İdari ve Mali İşler Hurşit Güneş,
-Seçim ve Hukuk İşleri Mesut Değer,
-Tanıtım, Basın ve Propaganda İsa Gök
-Yerel Yönetimler Alaattin Yüksel,
-Meslek Kuruluşları, Sendikalar ve STK'lar İzzet Çetin,
-Dış İlişkiler ve Yurt Dışı Örgütlenmeler Oğuz Oyan,
-Kadın Örgütlenmesi ve Kadın Kolları Didem Engin
-Gençlik Örgütlenmesi ve Gençlik Kolları Mehmet Zeki Gündüz
-Ekonomik ve Mali Politika Umut Oran,
-Halkla İlişkiler Mehmet Ali Özpolat,
-Ar-Ge BYK Platformu Sencer Ayata,
-Parti İçi Eğitim Melda Onur oldu.



http://www.hurriyet....150.asp?gid=373

#2 dokuzharf

dokuzharf

    ...

  • Kurucular
  • 19.758 Mesaj
  • Cinsiyet:Bay
  • Konum:İzmir

Gönderim zamanı 04.11.2010 - 21:05

Süheyl Batum he :)

Bu arada ;

Yargıtay Başsavcılığı, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun dün gönderdiği listeyi onayladı. TBMM'deki makamında milletvekilleriyle görüşen CHP Lideri karar için "Hukukun gereği yapılmıştır" dedi.

Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığı CHP’de tartışma yaratan tüzük kararına ilişkin açıklama yaptı.
Yargıtay Başsavcılığı Kemal Kılıçdaroğlu’nun dün belirlediği yeni MYK üyelerini parti siciline işledi.

Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığınca yapılan yazılı bir basın açıklamasında CHP’nin yeni MYK üyelerinin, siyasi partiler siciline işlendiği duyuruldu: “Tüzük değişikliği uyarınca gerekli kararların alınarak işlemler yapılması için Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanlığına yazılan 26/10/2010 gün ve 2010/787 sayılı yazımız üzerine, Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı tarafından Başsavcılığımıza gönderilen 03/11/2010 günlü yazı ile parti tüzüğünün 39. maddesi gereğince Parti Genel Başkanı tarafından Parti Meclisi Üyeleri arasından seçilen Merkez Yönetim Kurulu Üyelerinin isimleri bildirilmiş, bu isimler 2820 sayılı Siyasi Partiler Yasansın 10. maddesi uyarınca siyasi partiler siciline Merkez Yönetim Kurulu Üyeleri olarak işlenmiştir.”

Başsavcılık bu karar ile Kılıçdaroğlu’nun listesini onaylamış oldu.

TEKİN: "BU KARARI BEKLİYORDUK"

Kılıçdaroğlu’nun yeni listesinde Örgütlenmeden Sorumlu Genel Başkanı Yardımcısı olan Gürsel Tekin Başsavcılığın kararını, “Böyle bir kararı bekliyorduk. Tüzük ortada” şeklinde değerlendirdi.

MİLLETVEKİLLERİYLE ZİRVE

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığının, yeni MYK listesiyle ilgili kararını, “Hukukun gereği yapılmış demek ki” diye değerlendirdi. Kılıçdaroğlu, TBMM'deki makamında bir grup eski ve yeni milletvekiliyle görüştü. Kılıçdaroğlu, milletvekilleriyle gruplar halinde gerçekleştirdiği görüşmenin ardından gazetecilerin sorularını yanıtladı.

KILIÇDAROĞLU: HUKUKUN GEREĞİ YAPILMIŞTIR

Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığının, MYK üyelerine ilişkin başsavcılığa ilettikleri listeyle ilgili, “Bu isimler Siyasi Partiler Yasası uyarınca siyasi partiler siciline MYK üyeleri olarak işlendiğine” yönelik kararının anımsatılması üzerine Kılıçdaroğlu, “Hukukun gereği yapılmış demek ki” dedi.Görüşmelerin güzel geçtiğini anlatan Kılıçdaroğlu, bu görüşmelerin devam edeceğini belirtti.Kılıçdaroğlu, “Milletvekillerini siz mi davet ettiniz?” sorusuna, “Evet. Onların nabzını tutmak istedim; bir bakayım ne düşünüyorlar diye” karşılığını verdi.



Değişiklikler Kaydedildi...

#3 pac

pac

    Burası olmadan yaşayamaz

  • Dokunulmazlar
  • 13.198 Mesaj
  • Cinsiyet:Bay
  • Konum:Barcelona
  • İlgi Alanları:Güzel olan herşey =)

Gönderim zamanı 04.11.2010 - 23:12

önder sav nerde ;P
YAŞAMAK BİR UMUTTUR...

#4 _RomantizmA_

_RomantizmA_

    Pembeler içinde uçuk MAVİ

  • Üyeler
  • 3.232 Mesaj
  • Cinsiyet:Bay
  • Konum:VatanToprağı
  • İlgi Alanları:sonsuzluk; ölüm...

Gönderim zamanı 04.11.2010 - 23:56

Öğleden sonra televizyonun karşısındaki koltukta bir saat kadar uyuyakalmışım; uyandığımda "çağ değişmiş", Türkiye Cumhuriyeti Devleti'ni kuran parti paramparça olmuştu.

Önce, çevresinde birbirini itekleyerek görüntüye girmeye çalışan tuhaf bir kalabalığın ortasında bir takım açıklamalar yapan Önder Sav'ı gördüm. "Yedirtmem, bırakmam, dar ederim" türünden bir şeyler söylüyordu. Etrafındaki 75 yaş civarı sert bakışlı kadınlarla saçını yana yatırmış bir takım bıyıklı erkeklerden arada bir alkış kopmakta, "Bravo, nurol!" sesleri yükselmekteydi...

Salonun daha uzak noktalarından ise bir takım patırtılar, bağrışmalar, kapı çarpma sesleri, "Yahu ayıptır, yapmayın.." nidaları duyuldu. Bu hengâme arasında arkalardan ne anlama geldiği anlaşılamayan bir "Nnnnyaabaşşkanımmm!" şeklinde bir nârâ patladı. Çevresindeki itiş kakıştan dolayı zaten konuşmakta zorlanan Sav, bu canhıraş bağırışı duyunca, bir kaç saniyeliğine sustu. "Provakatör,başkanım" dediler, bunun üzerine bağırışın "provokatörden" geldiğini anlayınca açıklamalarına devam etti...

"Önder Sav sen bizim her şeyimizsin!"şeklinde slogan atan grubun "Sav yanlısı gençler" olduğu sonradan anlaşıldı ki bence günün en şaşırtıcı olayı buydu. Türk siyasetinde "Sav yanlısı gençler" diye bir grup var olabiliyor ve "Önder Sav sen bizim her şeyimizsin" şeklinde slogan atabiliyorlarsa; Necmettin Erbakan, Kâmuran İnan; Süleyman Demirel, hatta Hüseyin Üzmez dahil hiç kimsenin umutsuzluğa kapılmak için nedeni yok demektir...

Hele Bülent Arınç, milis gücü bile kurabilir!Demokrasimiz sağlam yani...

Uyku sersemliğiyle bu hengâmeyi ben, Kılıçdaroğlu'nun başına -Allah korusun- suikast veya Ergenekon'dan tutuklanma gibi bir musibet geldi de ortalık karıştı; bu arada Önder Sav yönetime el koydu gibi anladım...

Sonra baktım, Kemal Kılıçdaroğlu da bir köşede açıklama yapıyor, rahatladım.

Hepinizin izlediği gibi olan özetle şuydu:

Kemal Kılıçdaroğlu, belli ki Önder Sav ve ekibini tasfiye kararı almış, bu amaçla Parti Meclisi'ni toplantıya çağırmıştı. Önder Sav'ın amacı öğrenmesi ve PM'ye güç takviyesinde bulunup "karşı darbe" ortamı yaratması üzerinde de Kılıçdaroğlu riske girmemiş, kendi çağırdığı PM'ye katılmayarak toplantıyı "kadük" kılmıştı.

Bununla da kalmayıp, ayrı bir salonda MYK toplantısı yapmış ve yeni parti yönetimini belirlemişti. Önder Sav da PM'yi toplayarak kendi çağrı yaptığı toplantıya gelmeyen Genel Başkan'ı "tüzük suçu işlemekle" suçlamaktaydı; Sav'ın iddiasına göre Kılıçdaroğlu'nun seçtiği yeni yönetim de tüzüğe göre geçersiz oluyordu.

Bu arada, tüzüğe aykırı hareket edilmiş de olsa Kılıçdaroğlu'nun PM toplantısına katılmayarak son anda kendi adına ne kadar isabetli bir karar verdiğini anlamış olduk. Belli ki Önder Sav hazırlıklıydı ve o toplantıdan olağanüstü kongre kararı çıkaracak; teşkilatların anahtarı kendi cebinde olduğu için de böyle bir kongrede Kılıçdaroğlu devrilecekti...

Önder Sav'a yakın kaynaklara göre (karnınızı tuta tuta gülmeye hazırlanın) CHP'nin bu yaşlı kurdu, Hakkı Süha Okay'ı partinin başına geçirip, kendisi de Cumhurbaşkanı olmayı planlıyordu!

Önder Sav'a cumhurbaşkanı olması için kim oy verecekti?

Onu bilen yok...

"Önder Sav sen bizim her şeyimizsin" diye bağıran ve Genel Merkez'in kapılarını kıran "genç nüfus" herhalde...

Velhasıl, ortadan ikiye bölünmüştü koskoca parti. Yeter ki parti bölünmesin diye Deniz Baykal'ın başına gelen olayı sineye çekip Kemal Kılıçdaroğlu'nu destekleyenler, aradan 6 ay geçmeden yine bölünme kâbusu ile karşı karşıya gelmişlerdi.

Akıllara, partideki hizipleri yirmi yılda zor bastırmış olan Deniz Baykal geldi..

"Gidelim yalvaralım; zorla getirelim, kaçırıp getirelim, sırtımıza alıp getirelim ama getirelim. Gelsin olaya el koysun, Kılıçdaroğlu'nu destekleyip Sav'ın partiyi bölmesini engellesin" denildi.

Baykal'da zaten daha bir gün önce Habertürk'te CHP'nin seçimlere Kılıçdaroğlu'nun başkanlığında gitmesi gerektiğini, kendisinin de genel başkanlık iddiası bulunmadığını söylemişti. Önder Sav'dan yediği kazıktan sonra onunla ittifak yapması da beklenemeyeceğine göre Baykal'ın olaya el koyup Kılıçdaroğlu'na destek atması tek çare olarak görünmekteydi.

Sav'ın teşkilattaki gücü belki böylece kırılabilir ve yeni bir kongreye bölünmeden gidilebilir, bu arada Önder Sav tasfiye edilebilirdi...

Ancak, Kılıçdaroğlu'nun açıkladığı yeni parti yönetimi, Baykal'ın hareket kabiliyetini kısıtlayıcı nitelikteydi. Yönetime getirilen isimlerin tümü, CHP'nin geleneksel çizgisinden vazgeçmesi gerektiğini savunan ve görüşleri "ikinci cumhuriyet" tezleri ile oldukça örtüşen kişilerden oluşmaktaydı...

Aksiliğe bakın ki diğeri de (Önder Sav), "ulusalcı" ve "Atatürkçü" takılmakta, daha düne kadar koltuğunu koruma karşılığı Kemal Kılıçdaroğlu'na destek vermiş olan bu adam, şimdi "Partinin kadife devrimlerle ele geçirilmeye çalışıldığını" söylemekteydi...

Bu şartlar altında Deniz Baykal, sırf Önder Sav tasfiye edilsin diye, CHP'yi nereye taşıyacağı belli olmayan bir kadroya destek vermenin tarihi sorumluluğunu üstlenebilecek miydi?

En doğrusunu yaptı ve sustu.

Bizler gibi kurtuluşu ister istemez CHP'ye bağlamış olan "ulusalcılar" da Önder Sav'la başbaşa kaldık mı!

Siz dünya tarihinde bizden daha talihsiz ulusalcılar gördünüz mü?

Acaba ne yapmalıydık? "Önder Sav, sen bizim her şeyimizsin" diye slogan atanlara mı karışmalıydık, yoksa federasyon tezlerine soldan destek veren Sencer Ayata, Enver Aysever gibi isimlerle mi hemhal olmalıydık? Kemal Derviş'in CHP'deki temsilcisi Hurşit Güneş'i mi alkışlamalıydık?

Yoksa gidip Osman Pamukoğlu paşanın partisine mi yazılmalıydık?...


....

Şimdi ne olacak?

Medyanın attığı başlıklara bakılırsa bu operasyon tamamlandı. Önder Sav'ın partideki gücünü yok sayan bir anlayış hakim. Bu yaklaşım her ne kadar ihtiyatsızlıklar taşısa da Önder Sav'ın "gücünün" daha büyük kaoslara yol açacağı düşünülmemeli.

Yeni düzene Kemal Kılıçdaroğlu gibi muhalefet liderleri ve açıkladığı yönetim kadrosu gibi kadrolar lazım. Yani,bir dönem kapanmış ve "yeni CHP" yola çıkmıştır.

Gerçek budur.

Yargıtay'dan Kılıçdaroğlu'na köstek gelmesi de beklenmemelidir. Büyük ihtimalle Kılıçdaroğlu'nun belirlediği yönetime vize verecekler.

Bu arada, CHP'ye gönderdiği tüzük değişikliği uyarısı ile süreci tetikleyen Yargıtay Cumhuriyet Başsavcısı Abdurrahman Yalçınkaya'nın, içinden geçtiğimiz şu tarihi süreçteki rolü ve misyonu üzerine kafa yormak isteyenler bulunabilir.

Yalçınkaya, kapatma girişimi ve "imasıyla" AKP'ye iki kez hayat öpücüğü vermiş olan tarihi figürdür...

CHP'deki "değişim" sancıları da yine onun işareti ile son bulacak gibi görünüyor...

//Açık İstihbarat




[Bebeğim Öldü]

Hayatımın gerçek öykülerine ayrılan bir filmin soundtrack’ındayım
Bir yazar mıyım yoksa tek şiirlik şair mi?
Notumu verdi hocalarım nasihati koydum cebime
Ve zorda kalana dek çıkarmadım..
Ve ben bozuk paraydım anlaşılamadan çiklet oldum
Ve ben bütündüm yaramı sevgilimde bırakıp yarımı sokağa attım
Canımı yolda buldum canıma teslim ettim; canına okudum
Canıma kastım…



#5 Do'Urden

Do'Urden

    Boş vakti boldur

  • Üyeler
  • 649 Mesaj
  • Cinsiyet:Bay

Gönderim zamanı 05.11.2010 - 01:25

Bu arada, CHP'ye gönderdiği tüzük değişikliği uyarısı ile süreci tetikleyen Yargıtay Cumhuriyet Başsavcısı Abdurrahman Yalçınkaya'nın, içinden geçtiğimiz şu tarihi süreçteki rolü ve misyonu üzerine kafa yormak isteyenler bulunabilir.

Yalçınkaya, kapatma girişimi ve "imasıyla" AKP'ye iki kez hayat öpücüğü vermiş olan tarihi figürdür...

CHP'deki "değişim" sancıları da yine onun işareti ile son bulacak gibi görünüyor...

//Açık İstihbarat


Cok kotu bır yazı olmus..cıdden oyle.

bu ulkede hukugun geregını yapmak..gorevını yapmak..normal proseduru uygulamak..eger halkı delırtıyor cıleden cıkarıyorsa.. yalcınkaya'nın gırısımlerıne ınat akp oyları buyuyorsa.. yazıda dendıgı gıbı chp'dekı ruzgarı bıtırecek olan yıne yalcınkaya'nın ıktıdar partısının hukugu,demokrasıyı delme cabalarına karsı atması gereken adımlarsa..

Bu ulkede hukugun h'sıne gerek yok demektır.. hukuk yoksa demokrasıde zaten yoktur. bosuna demokratık hukuk devletı olma yolunda ılerlıyoruz safsataları yapılmasın..yazıyı yazan zat-ı muhteremde bagcıyı dovmenın daha baska yollarını bulsun..

Demezler mı adama sen necısın pekı dıye *cool
"Partimizin güttüğü bütün bu esaslar, Kamâlizm prensipleridir" M.Kemal

"En iyi kuram 'Zamana bağlı olarak yanlışlanabilir" Karl Popper

"Düşünce özgürlüğü lehindeki temel sav, bütün inançlarımızın kuşku götürür olmasıdır Bertrand Russel

"Soyut ve Somut kavramlar hiçbirşekilde İlişkilendirilemez ve Örneklendirilemezler" Mw

#6 pac

pac

    Burası olmadan yaşayamaz

  • Dokunulmazlar
  • 13.198 Mesaj
  • Cinsiyet:Bay
  • Konum:Barcelona
  • İlgi Alanları:Güzel olan herşey =)

Gönderim zamanı 05.11.2010 - 01:46

bu mantığa bakarsak yalçınkaya chp ye bi kapatma davası açsa chp tek başına iktidarmı olcak <_<
YAŞAMAK BİR UMUTTUR...

#7 Do'Urden

Do'Urden

    Boş vakti boldur

  • Üyeler
  • 649 Mesaj
  • Cinsiyet:Bay

Gönderim zamanı 05.11.2010 - 02:50

heye :icecream:

edıt nedenım:
pac ınanamazsın bu saatte hatırladım! halbukı saat 2 :)

neyse gecenlerde-zaman kavramım kotudur-chp'ye kapatılma tehlıkesı felan tarzında haberler cıkmıstı-tuzuk muhabbetı oncesınde hanı..

Demekkı chplıler mantıgı kesfetmıs..nasıl ıktıdar olunabılecegı konusunda calısıyorlarmıs bırgun demek..sonra akp'nın nasıl ıktıdar hele 2007 sonrası dıye sormuslar ve nedenlerını sıralamıslar..dıncı olmak,yolsuzluk,kadrolasmak vs vs..

tabı chp dıncı olamayacagından-kımse ınanmayacagından-yoksa onde bayrak sallar
yolsuzluguda zaten yapıyor oldugundan
kadrolasmanın fıkır babası oldugundan..

gerıye bırtek Yalcınkaya kalmıs :) kapatılma davası :D

ne dıyorsun? ;)

Bu mesaj antiqa tarafından düzenlendi. Düzenleme zamanı: 05.11.2010 - 07:50
üstteki mesajın tamamını alıntı yapmak

"Partimizin güttüğü bütün bu esaslar, Kamâlizm prensipleridir" M.Kemal

"En iyi kuram 'Zamana bağlı olarak yanlışlanabilir" Karl Popper

"Düşünce özgürlüğü lehindeki temel sav, bütün inançlarımızın kuşku götürür olmasıdır Bertrand Russel

"Soyut ve Somut kavramlar hiçbirşekilde İlişkilendirilemez ve Örneklendirilemezler" Mw

#8 pac

pac

    Burası olmadan yaşayamaz

  • Dokunulmazlar
  • 13.198 Mesaj
  • Cinsiyet:Bay
  • Konum:Barcelona
  • İlgi Alanları:Güzel olan herşey =)

Gönderim zamanı 05.11.2010 - 03:21

ama bi eksik daha var, halk partisi artık "halk partisi" olmalı =)
YAŞAMAK BİR UMUTTUR...

#9 Do'Urden

Do'Urden

    Boş vakti boldur

  • Üyeler
  • 649 Mesaj
  • Cinsiyet:Bay

Gönderim zamanı 05.11.2010 - 03:29

halk burjuva olsun *lol

ne demısler ekmek yoksa pasta ye *gun

edıt: valla bu saatte dahıyane fıkırler buluyorum ınanır mısın ! :)

ECHP nasıl? yenı partı adı?

elıte CHP :icecream: adı degıstırsın abi en iyisi

Bu mesaj OrkosTt tarafından düzenlendi. Düzenleme zamanı: 05.11.2010 - 03:31

"Partimizin güttüğü bütün bu esaslar, Kamâlizm prensipleridir" M.Kemal

"En iyi kuram 'Zamana bağlı olarak yanlışlanabilir" Karl Popper

"Düşünce özgürlüğü lehindeki temel sav, bütün inançlarımızın kuşku götürür olmasıdır Bertrand Russel

"Soyut ve Somut kavramlar hiçbirşekilde İlişkilendirilemez ve Örneklendirilemezler" Mw

#10 pac

pac

    Burası olmadan yaşayamaz

  • Dokunulmazlar
  • 13.198 Mesaj
  • Cinsiyet:Bay
  • Konum:Barcelona
  • İlgi Alanları:Güzel olan herşey =)

Gönderim zamanı 05.11.2010 - 03:31

pastanın aslan payının el değişmesinden değilmi zaten bu gümbürtü :)
YAŞAMAK BİR UMUTTUR...

#11 Do'Urden

Do'Urden

    Boş vakti boldur

  • Üyeler
  • 649 Mesaj
  • Cinsiyet:Bay

Gönderim zamanı 05.11.2010 - 03:34

konuya donelım !

chp yıne ve yenıden degısıyor..
bıldıgımız gıbı darbe sonrası(80) Baykal ıle degısmıstı..Enazından baykal bız cumhurıyet donemının chp'sı degılız artık demıstı..sadece adını aldık demıstı :)
eee tarıh tekerrurden ıbaretmıs pac-bu sozumu sakın bana karsı kullanma! en nefret ettıgım seydır!
ben bır soylersem taaa... neyse yer zaman mekanla anlamlasır :D saat 2bucuk pac!

edıt: pac senın akp'ye nezaman girecegız sevgılı dostum :) hep chp hem chp olmuyor *drunk

Bu mesaj OrkosTt tarafından düzenlendi. Düzenleme zamanı: 05.11.2010 - 03:35

"Partimizin güttüğü bütün bu esaslar, Kamâlizm prensipleridir" M.Kemal

"En iyi kuram 'Zamana bağlı olarak yanlışlanabilir" Karl Popper

"Düşünce özgürlüğü lehindeki temel sav, bütün inançlarımızın kuşku götürür olmasıdır Bertrand Russel

"Soyut ve Somut kavramlar hiçbirşekilde İlişkilendirilemez ve Örneklendirilemezler" Mw

#12 pac

pac

    Burası olmadan yaşayamaz

  • Dokunulmazlar
  • 13.198 Mesaj
  • Cinsiyet:Bay
  • Konum:Barcelona
  • İlgi Alanları:Güzel olan herşey =)

Gönderim zamanı 05.11.2010 - 03:46

orkos konu chp henüz, akp de tek adamlık durumu var bu tarz bi bölünme olamaz.bana akp nin genel sekreteri kim söylermisin. ben de bilmiyorum.
YAŞAMAK BİR UMUTTUR...

#13 Do'Urden

Do'Urden

    Boş vakti boldur

  • Üyeler
  • 649 Mesaj
  • Cinsiyet:Bay

Gönderim zamanı 05.11.2010 - 03:53

orkos konu chp henüz, akp de tek adamlık durumu var bu tarz bi bölünme olamaz.bana akp nin genel sekreteri kim söylermisin. ben de bilmiyorum.

bilmedigimi nerden biliyorsun :blink:

Idris naim şahinmiş..
tek adamlıgın kıtabı sımdı yazılıyor dmekki :icecream:
"Partimizin güttüğü bütün bu esaslar, Kamâlizm prensipleridir" M.Kemal

"En iyi kuram 'Zamana bağlı olarak yanlışlanabilir" Karl Popper

"Düşünce özgürlüğü lehindeki temel sav, bütün inançlarımızın kuşku götürür olmasıdır Bertrand Russel

"Soyut ve Somut kavramlar hiçbirşekilde İlişkilendirilemez ve Örneklendirilemezler" Mw

#14 pac

pac

    Burası olmadan yaşayamaz

  • Dokunulmazlar
  • 13.198 Mesaj
  • Cinsiyet:Bay
  • Konum:Barcelona
  • İlgi Alanları:Güzel olan herşey =)

Gönderim zamanı 05.11.2010 - 04:05

akp de olabilir ama chp de olamaz çünkü chp gayrıresmi bir devlet kurumudur =)
YAŞAMAK BİR UMUTTUR...

#15 HürFikir

HürFikir

    Hiç gelmiyor desek yeridir

  • Üyeler
  • 10 Mesaj
  • Cinsiyet:Bay
  • İlgi Alanları:İLETİŞİM-HALKLA İLİŞKİLE-FOTOGRA-.REKLAM

Gönderim zamanı 13.11.2010 - 03:19

tüm kadro değişssin neye yarar ki zihniyette değişiklik olmadıkça Chp ilk önce ^^SOL^^ bir parti olduğunu hatırlamalı ve kendine gelmelidir...Sol bir partiye yakaşır şekilde dik ve onurlu olmalıdır...bu şekilde biraz zor...
HÜR OLMALI FİKİRLER TUTSAK OLSA DA BEDENLER...

#16 WaLe

WaLe

    Kimene!

  • Üyeler
  • 6.730 Mesaj
  • Cinsiyet:Bay
  • Konum:Eskişehir

Gönderim zamanı 15.11.2010 - 17:37

CHP elitizmden uzaklaşarak halka inerek gerçek bir Atatürkçü parti olma yoluna giriyor gibi.

Bir imge olarak Atatürk'ten beslenen değil fikir anlamında Atatürk'ten beslenen bir parti olacak mı izleyip göreceğiz.

1923 te kalan statükocu Kemalist anlayıştan uzaklaşıp, yenilikçi, ilerici, çağdaş sosyal bir demokrat parti olabilecek mi merak ediyorum.

"YURTTA SULH, CİHANDA SULH"
Gönderilen Resim



’Düşüncenin üstesinden gelemeyen‚ düşünenin üstesinden gelmeye çalışır.

Paul Valéry






Benzer Konular Daralt

0 kullanıcı bu konuya bakıyor

0 üye, 0 ziyaretçi, 0 gizli