İçerik değiştir



- - - - -

Katil Komutan Sapık Çıktı


  • Yanıtlamak için giriş yapın
Bu konuya yanıt verilmedi

#1 Who am I

Who am I

    Sadık bir ziyaretçidir

  • Üyeler
  • 1.041 Mesaj
  • Cinsiyet:Bay
  • Konum:ça test egale
  • İlgi Alanları:naie pas peur de moi

Gönderim zamanı 20.10.2010 - 12:29


Gönderilen Resim

İki kadın askeri öldürme suçundan hâkim karşısına çıkan Albay Russell Williams’ın evinde yaklaşık 500 adet kadın iç çamaşırı bulundu.
Sorumlusu olduğu hava üssünde görevli iki kadın askeri öldürme suçundan hâkim karşısına çıkan Kanada Hava Kuvvetleri’nde görevli Albay Russell Williams’ın 11 yaşından küçük kızların yatak odalarına girerek, iç çamaşırlarını çaldığı da ortaya çıktı.

İngiltere Kraliçesi II. Elizabeth’in Kanada ziyareti sırasında pilotluğunu yapan Williams’ın evinde yaklaşık 500 adet kadın iç çamaşırı bulunmuştu.

Mahkeme öncesinde Williams’ın kadın iç çamaşırlarıyla fotoğrafları Amerikan basınında yer aldı.



Gönderilen Resim
Doğa yıllardır bize herşeyi veriyor , peki biz doğaya ne verdik ? Sigara paketine 5 tl yada 7 tl veriyoruz , peki açan olanı görüyormuyuz ? bir hayvan öldürüldüğünde günlerce protesto ediyoruz ,peki bir şehit verdiğimizde kaç gün şehitlerimizi anıyoruz ? dizi yada şarkı sözlerini ezberliyoruz peki , kaç kişi Atatürk ilke ve inkilaplarını biliyor ? Müslümanız diyorsunuz , ama islamın şartlarını yada kurallarını bilmiyorsunuz bu nasıl müslümanlık ? herkes kendini imam sanıp konuşuyor , açın kuranı okuyun ne yazıyor acaba diye,insanları eleştiriyoruz peki kaçımız kendimizi eleştirmeye cesaret buluyor





Benzer Konular Daralt

1 kullanıcı bu konuya bakıyor

0 üye, 1 ziyaretçi, 0 gizli