İçerik değiştir



- - - - -

Bu Kadının Burnu Düştü! Kuaförler Okusun


  • Yanıtlamak için giriş yapın
Bu konuya yanıt verilmedi

#1 Who am I

Who am I

    Sadık bir ziyaretçidir

  • Üyeler
  • 1.041 Mesaj
  • Cinsiyet:Bay
  • Konum:ça test egale
  • İlgi Alanları:naie pas peur de moi

Gönderim zamanı 14.10.2010 - 22:01


Gönderilen Resim

İngiltere'de bir kadının başına hiç ummadığınız birşey geldi. Kuaförlük yapan Edwina Philipson isimli kadının burnu düştü!

"Nasıl yani?" diye sorabilirsiniz ama Phillipson'un mesleği burnuna mâl oldu. Kestiği saç parçalarının burnunun içindeki deriye yapışması ve saçların büyüyerek burnun ortasında bir delik açması nedeniyle burnu düşen kuaför de şaşkınlık içinde.

35 yıllık kuaför, olayın üzerine hemen ameliyata alındı. Ameliyatta burnunun eski durumuna döndürülmesi için sağ kulağından alınan kıkırdak kullanıldı.

Kuaför kadın, 12 yıl önce ortaya çıkan sorunun başağrılarına ve solunum güçlüklerine yol açtığını söyledi!

Doğa yıllardır bize herşeyi veriyor , peki biz doğaya ne verdik ? Sigara paketine 5 tl yada 7 tl veriyoruz , peki açan olanı görüyormuyuz ? bir hayvan öldürüldüğünde günlerce protesto ediyoruz ,peki bir şehit verdiğimizde kaç gün şehitlerimizi anıyoruz ? dizi yada şarkı sözlerini ezberliyoruz peki , kaç kişi Atatürk ilke ve inkilaplarını biliyor ? Müslümanız diyorsunuz , ama islamın şartlarını yada kurallarını bilmiyorsunuz bu nasıl müslümanlık ? herkes kendini imam sanıp konuşuyor , açın kuranı okuyun ne yazıyor acaba diye,insanları eleştiriyoruz peki kaçımız kendimizi eleştirmeye cesaret buluyor





Benzer Konular Daralt

  Konu Forum Konuyu Açan İstatistikler Son Mesaj Bilgisi

1 kullanıcı bu konuya bakıyor

0 üye, 1 ziyaretçi, 0 gizli