İçerik değiştir



- - - - -

Ve Ben Şimdi, Ömür Boyu Susuyorum..


  • Yanıtlamak için giriş yapın
Bu konuya yanıt verilmedi

#1 νiolєт

νiolєт

    Burası ona huzur verir

  • Üyeler
  • 206 Mesaj
  • Cinsiyet:Belirtilmedi

Gönderim zamanı 30.09.2010 - 10:28


Gönderilen Resim



Seni severek sevmeyi öğrendim.. Seni severek sabrın önemini kavradım.. ama sabrederken yitip giden zamana seni kaptırdım..

Seni sevmekten hiçbir zaman yorulmayacak bu yürek.. ve hiçbir zaman vazgeçemez sevmekten.. Ama taşıyamıyor istenmeden isteyebilmenin getirdiği sorumlulukları.. ve vazgeçiyor senden..
Sevgin her zaman taze.. ve hep en değerli yerimde.. Buna rağmen senden vazgeçirdin beni.. Biliyordun söylemiştim daha fazla bekleyemeyeceğimi...

Hep derdim "Sevmekten yorulanlar hiç sevmemiş olanlardır" .. Sakın sevmekten yorulduğumu zannetme.. Sadece giderken anılarımı da alıyorum yanıma ve kaçıyorum senden de duygularımdan da sonu olmayan yollara..

Ne kadar da saf ve temizim halen değil mi? Seni sevdiğimi hala söyleyebiliyorum gurur duyarak sevgimi öfkelere karıştırmadan.. Unutma; hep en değerlimsin.. Sen benim BEN dediğim yüreğimsin..

Eğer birgün kesişirse yollarımız asla eski beni bulamayacaksın.. Çünkü eski ben yani sevecen konuşkan her şeye gülen bir ben yok artık.. Suskunluğa mahkum bir ben var şimdi.. Nasıl desem bilmiyorum ama artık susuyorum belki de korkuyorum konuşursam yine olan bana olacak diye o yüzden ömür boyu susmaya karar verdim..

Hep içimde biryerlerde sen olacaksın nereye gitsem sende geleceksin peşimden ama bu suskunluğumu kimse bozamayacak.. Bazen susmak en iyi çözüm derlerdi de inanmazdım ama şimdi çok iyi anlıyorum.. Susmak konuşmaktan daha çok şeyi anlatıyor artık.. Ömrümün geri kalanını anılarla geçireceğim çünkü bana kalan tek şey onlar..

Evet artık gitme vakti değil susma vakti benim için.. Aşka hayata ve kendime.. Ve ben şimdi ömür boyu susuyorum..

...
..







Benzer Konular Daralt

  Konu Forum Konuyu Açan İstatistikler Son Mesaj Bilgisi

1 kullanıcı bu konuya bakıyor

0 üye, 1 ziyaretçi, 0 gizli