İçerik değiştir



- - - - -

Aşk Tükenir mi Hasret Oldukça..


  • Yanıtlamak için giriş yapın
Bu konuya yanıt verilmedi

#1 νiolєт

νiolєт

    Burası ona huzur verir

  • Üyeler
  • 206 Mesaj
  • Cinsiyet:Belirtilmedi

Gönderim zamanı 23.09.2010 - 10:08


Gönderilen Resim


Her acıya bir hasret kalır binlerce hasret bırakır yarınlar. Büyüdükçe yaşarsın büyüdükçe anlarsın diyerek geçip gider alnımızda bu sevdalar. Oysa her yaşın kendine ait bir aşkı vardır elbet. Her aşkın kendine göre bir sahibi..

En güzel şiirlerde en güzel duygularda çoğalabilmek gibi hayattır aslında kendi içinde debelenen her yüreğin yürekten sevdiği sevdalarına. Aşk kimi zaman bir umut kimi zaman bir hüzündür paylaşılanlara. Yaşamak dediğin nedirki dostum. Yaşanılmadan terkedilen her mekana..

Yazıldıkça anlam bulan ve anlamında aşk kurgulayan her gözyaşına içinden her türlü saldırıyı makbul görür davranışların. Baba sevgisi anne sevgisi dahası sevdalının sevgisi. Alıpta götürür seni çok uzaklara bir an unutursun sende senden çoğalan yanlarıyla bütün aşklarını. Bir bakarsın bağıra çağıra koşandır yüzündeki tebessümlerin. Özlemek dersin özledim dersin. Sen hayatta yaşanan hiçbir şeye yetemezsin. Yetmezsin..

Sonra geceleri yazılan her şiir bir hayaldir yüreğine. Yüreğinde kanat çırpan o binlerce minik gözlü kuşlara kelebeklere. Görürmü dersin hayat seni. Hayat seni sende umut kalarak bir daha yaşayabilirmi dersin. Ve yazılır ve okunur şiirler öyle değilmi ve sevilir yürekler sevindirilir sevilmeye muhtaç nice yüzler..

Ben yazarım şiiri şiir kendi dönencesinden tutsak kalır sevdalarıma. Geceler o herkesin kendi gecesinden firar düşüncesi taşıyan geceler nasılda yağmurlar getirir rüyalarıma. Rüyalarımda çekip gider suskun dudaklarına özlem eken aşklarım. Hayat bulur kendi kefeninde..

Belki alışmak zordur belki yaşamak aşkları. Tarifsiz literatür sapkını bütün zamanlarda anlatabilmek zordur yaşanılmamış çaresiz aşıkları. Hayatta kalan en uzun sevdayı bulup getirmek belki zordur belki hiç olmamış tarafından aşk alabilmek yüreğine aşk satabilmek zordur. Ama yaşanmasada hayal ederek yaşatmak aşkı çok kolaydır..

Bu ülkenin şiire önem vermeyen insanlarının inadına bu ülkenin yüreğindeki milyonlarca sevdalısının hatırına aşk şiiri yazıpta okuyan bir yüreğin nasıl yitip gittiği zamanlarına hasret bilenmek uğruna hasret tüketip hasret büyütmek uğruna seveceğim seni ey aşk. Ki sen içimde ölüme kadar sınırsız bir yolculuk ki sen yaşattıklarınla hayatıma bir umutsun. Öyle kal içimizde ardımızdan gelenler sende anlam bulsun. Anlamın olsun mevsimi kalmayan gecelerde..







Benzer Konular Daralt

  Konu Forum Konuyu Açan İstatistikler Son Mesaj Bilgisi

0 kullanıcı bu konuya bakıyor

0 üye, 0 ziyaretçi, 0 gizli