İçerik değiştir



- - - - -

Filistinli Kız Çocuğunun Yardım Çığlığını Duydunuz Mu?


  • Yanıtlamak için giriş yapın
Bu konuya yanıt verilmedi

#1 ahmetsecer

ahmetsecer

    Zaman buldukça takılır

  • Üyeler
  • 121 Mesaj

Gönderim zamanı 17.09.2010 - 15:23


Sizlere sürekli Filistin’de, Irak’da, Afganistan’da, Burma’da, Doğu Türkistan’da yaşanan büyük zulmü, oradaki masum Müslümanların nasıl nedensiz yere şehit edildiklerini, nasıl büyük bir korku içinde yaşamaya mahkûm edildiklerini anlatıyorum. Bugünde Filistin’de bir gece evine füze düşen Filistin’li bir kız çocuğunun yardım çığlığını sizlere göstermek istiyorum. Videoyu bu linkten seyredebilirsiniz:



Bu zavallı çocuklar ve kadınlar huzur içinde yaşamayı, güvenle dışarı çıkıp okullarına gitmeyi hak etmiyorlar mı? Avrupa’da bir köpek haksız yere öldürüldüğünde ayağa kalkan, sokaklara çıkıp protesto yürüyüşleri düzenleyen insanlar tüm dünyada Müslümanların böylesine ezilmesine, yurtlarından sürülmelerine ve müthiş bir yaşam mücadelesi vermelerine hiç ses çıkarmıyorlar. Peki Türkiye olarak biz ne yapmalıyız? Bizim ülkemizde savaş yaşanmıyor, kadınlarımız bir gece vakti zorla götürülmüyor, insanlara karakollarda sabaha kadar işkence yapılmıyor, başımızın üzerinden füzeler yağmıyor diye kenara çekilip biz de seyredenlere mi katılacağız? Masum çocuklar kurtarılmayı beklerken biz sıcacık ve güvenli yatağımıza girip hiçbir şey yokmuş gibi mi davranacağız? Böyle suskun kalmak vicdana sığar mı?

Bu zulmü kaldırmanın yolu bu ülkelere para veya asker göndermek değildir. Bu zulmün sona ermesinin tek çözümü bir an önce Türkiye’nin Türkiye liderliğinde bir İslam Birliği kurmasıdır. Bu birlik kurulduğunda hiçbir ülke haksız yere Müslüman’lara saldıramayacak, zavallı çocukları ailelerinden ayıramayacak, onlara dehşet dolu günler yaşatamayacaktır. Bu zulmün sona ermesi için tüm Müslümanların birlik olması şarttır. Türk İslam Birliği barış yanlısı bir birlik olacak, tüm dünyaya huzur ve güvenlik sağlayacaktır. Tekrar söylemek istiyorum ki kaybedilen her gün yüzlerce masum insanın toprağa verilmesi ile sonuçlanmaktadır. Artık Türkiye’nin kaybedecek ve boşa geçirecek zamanı yoktur. Her Türk vatandaşının da aklıya, vicdanıyla, tüm imkânlarıyla Türk İslam Birliği’nin kurulmasına katkıda bulunması ve devletimize yardımcı olması şarttır, her insan kendi vicdanının sesini sonuna kadar dinlemeli, bu büyük zulme asla ama asla seyirci kalmamalıdır.

İnkar edenler birbirlerinin velileridir. Eğer siz bunu yapmazsanız (birbirinize yardım etmez ve dost olmazsanız) yeryüzünde bir fitne ve büyük bir bozgunculuk (fesat) olur. (Enfal Suresi, 73)

Ve haklarına tecavüz edildiği zaman, birlik olup karşı koyanlardır. (Şura Suresi, 39)

Size ne oluyor ki, Allah yolunda ve: "Rabbimiz, bizi halkı zalim olan bu ülkeden çıkar, bize Katından bir veli (koruyucu sahib) gönder, bize Katından bir yardım eden yolla" diyen erkekler, kadınlar ve çocuklardan zayıf bırakılmışlar adına savaşmıyorsunuz? (Nisa Suresi, 75)






Benzer Konular Daralt

0 kullanıcı bu konuya bakıyor

0 üye, 0 ziyaretçi, 0 gizli