İçerik değiştir



Burası Akp Mahallesi, Giremezsiniz!


  • Yanıtlamak için giriş yapın
bu konuya 3 yanıt verildi

#1 dokuzharf

dokuzharf

    ...

  • Kurucular
  • 19.758 Mesaj
  • Cinsiyet:Bay
  • Konum:İzmir

Gönderim zamanı 07.09.2010 - 21:14


CHP Bahçelievler İlçe Örgütü'nün Kadın Kollarına bağlı olarak referandum çalışmaları kapsamında mahallelerde broşür dağıtan 3 kadın, AK Partili olduğunu ileri sürdükleri bir kişinin saldırısına uğrayıp dayak yediklerini iddia etti. Darp raporu da alan kadınlarla birlikte basın açıklaması yapan CHP İstanbul İl Başkanı Berhan Şimşek, konuyla ilgili suç duyurusunda bulunduklarını, saldırıyı yapan kişinin ise emniyette ifade verdikten sonra serbest bırakıldığını söyledi.

CHP Kadın Kolları üyeleri, dün Bahçelievler Fatih Caddesi üzerinde broşür dağıttıkları sırada AK Partili olduğunu ileri sürdükleri bir kişi tarafından saldırıya uğradıklarını belirterek, şikayetçi oldular. CHP Kadın Kolları üyesi Gülhan Atılır, Eda Özdemir ve Nuray Taşan hemen şikayetlerini Yenibosna'daki 75. Yıl Polis Merkezi'ne yaptılar. Şikayetçi kadınlar, saldıran kişi tarafından sokakta sopayla dövüldüklerini ileri sürdüler.

CAMİLERE GİREMİYORUZ

Daha sonra saldırıya uğrayan kadınlar adına konuşan Eda Özdemir, girdikleri mahallelerde kendilerine ‘burası AKP mahallesi, giremezsiniz’ denildiğini belirterek, şunları söyledi:

"Dün referandum çalışmaları kapsamında mahallelerde geziyorduk. Bize saldıran beyefendiye referandumla ilgili bilgi vermek istedik. İlk önce Kılıçdaroğlu'na hakaret etti. Daha sonra kendisinin dolandırıcı olduğunu söyledi. Ben de kendisine 8 yıldır iktidarda olduklarını, belgelerle konuşmaları gerektiğini söyledim. Ondan sonra hakarete başladı. Ağıza alınmayacak küfürler etti. Biz de Tayyip Bey’in yaşadığı hayatla kendi hayatına bakmasını söyledik. Sonra bize kadına söylenemeyecek küfürler etti. Daha sonra evine girdi ve biz apartmandan dışarı çıktığımızda arkamızdan sopayla geldi. Biz camide elimizi yüzümüzü yıkamak istesek bile hakaret işitiyoruz. Burası AKP’nin mahallesi, gelmeyin buraya, diye taciz ediliyoruz"

Haber : Hürriyet

Değişiklikler Kaydedildi...

#2 dokuzharf

dokuzharf

    ...

  • Kurucular
  • 19.758 Mesaj
  • Cinsiyet:Bay
  • Konum:İzmir

Gönderim zamanı 07.09.2010 - 21:16

Burası akp mahallesi, burası mhp mahallesi, diğeri chp mahallesi derse nereye gidecek bu memleket ?

Değişiklikler Kaydedildi...

#3 emre1982

emre1982

    Hiç gelmiyor desek yeridir

  • Üyeler
  • 63 Mesaj
  • Konum:ŞANLI ALBAYRAÐIN DALGALANDIÐI HERYER

Gönderim zamanı 11.09.2010 - 21:06

Niyette o zaten memleketi karıştırmak insanları kutuplaştırmak. Ne demiş Atalarımız Dervişin fikri neyse fikride odur.
NOKTA
SON

#4 Muziçko

Muziçko

    V.I.P. Üye

  • Dokunulmazlar
  • 12.098 Mesaj
  • Cinsiyet:Bayan
  • Konum:Gurup Şurup
  • İlgi Alanları:İhtiyaç anında camı kırınız!

Gönderim zamanı 11.09.2010 - 21:17

CHP'lilerin Dayak İddiası 'Yalan' Çıktı!

CHP'li bir kadının broşür dağıtırken AKP'liler tarafından dövüldüğü iddia edilen olay boş çıktı..

Emniyet, polis merkezine giden mağdur kadınların dövüldüğü iddialarının kesinlikle doğru olmadığını, gerektiğinde kamera kayıtlarının gösterilebileceğini bildirdi.

Polisin, olayla ilgili araştırmasında, dövüldüğü iddia edilen kadına saldıran kişinin AK Partili olmadığı ve dağıtılan broşürü almadığı için hakarete uğradığını söyleyerek, broşür dağıtan bayanlar ile arbede yaşadığı öğrenildi.

Edinilen bilgilere göre; CHP Kadın Kolları üyesi oldukları söylenen Gülhan A., Eda Ö. ve Nuray T. dün Bahçelievler Fatih Caddesi üzerinde broşür dağıttıkları sırada, AK Partili olduğunu ileri sürdükleri bir kişi tarafından saldırıya uğradıklarını iddia ederek suç duyurusunda bulunmuştu. Mağdur olduklarını iddia eden kadınlar, saldırgan bir kişi tarafından sokakta sopayla dövüldüklerini ileri sürmüşlerdi.

Olayın ardından ilçe emniyet müdürlüğü ekipleri ile ilgili polis birimi harekete geçerek olaya ilişkin bilgi topladı. Yapılan araştırmaların ardından, olay yerindeki görgü tanıklarına ulaşıldı. İfadeleri alınan görgü tanıklarının verdiği bilgiler doğrultusunda, saldırganın Ç.E. (37) isimli bir zanlı olduğu ve İstanbul'a bir ay önce geldiği belirlendi.

Görgü tanıklarının ifadesine göre, CHP İlçe Kadın Kolları üyeleri Referanduma 'hayır' broşürü dağıtmak için müstakil bir evde yaşayan şahsın ziline bastı. Ç.E. broşür istemediğini söyledi ve kadınlardan gitmelerini istedi. Ancak tartışma çıktı ve iddiaya göre. sözlü hakarete uğradığı belirtilen Ç.E. ile kadınlar arasında arbede çıktı. Olayın ardından Ç.E. kayıplara karıştı.

Emniyet yetkilileri, Ç.E.'nin (37) ev ve iş yerinde bulunamadığı belirtilerek, şüphelinin yakalanması için çalışmanın sürdüğü belirtildi. Emniyet birimleri ifade için polis merkezine giden mağdur kadınların dövüldüğü iddialarının ise kesinlikle doğru olmadığı ve gerektiği taktirde kamera kayıtlarının gösterilebileceği belirtildi.

Bu mesaj Muzikço tarafından düzenlendi. Düzenleme zamanı: 12.09.2010 - 19:05

Gönderilen Resim





Bu kadar da ısıtmazdı belki de bahar güneşleri,
her kaybedişin ardından hayat yeniden başlamasaydı eğer.




Gönderilen Resim






Benzer Konular Daralt

  Konu Forum Konuyu Açan İstatistikler Son Mesaj Bilgisi

2 kullanıcı bu konuya bakıyor

0 üye, 2 ziyaretçi, 0 gizli