İçerik değiştir



Ankaranın Şerrinden Brükselin Şefatine Sığınanlar Kimlerdi?


  • Yanıtlamak için giriş yapın
Bu konuya yanıt verilmedi

#1 waranko

waranko

    Boş vakti boldur

  • Üyeler
  • 760 Mesaj

Gönderim zamanı 03.09.2010 - 16:04


Her ne kadar “demokrasi” ve “milli irade” gibi kavramları dillerinden düşürmüyorlarsa da AKP yöneticileri, esas itibarıyla Türkiye’de ABD ve AB politikalarının gönüllü uygulayıcısıdır. Öyle ki, AKP’nin programını bile gizli bir memorandum ile CFR denilen örgüt göndermiş, buna karşılık AKP yerel yönetimlere özerklik vereceğini taahhüt etmiştir. Bunu belgeleriyle ispat ettiğim halde 8 yıldır Tayyip Erdoğan bir açıklama yapmadığı gibi yargıdan da en küçük bir ses çıkmamıştır.
İşte bugün Osman Baydemir’in seslendirdiği, daha önce Abdullah Öcalan’ın, Kenan Evren’in ve Turgut Özal’ın gündeme getirdiği “demokratik özerklik” bu memorandumda vardır. Yine AKP’nin üst düzey bir yetkilisi, dış dayatmalara boyun eğilmesini eleştiren kendi partisinden bir vatandaşa; “Biz Ankara’nın şerrinden Brüksel’in şefaatine sığınıyoruz” diyebilmiştir.
* * *
Türkiye’nin önce eyaletlere bölünmesi, ardından da içinden mümkün olduğu kadar çok sayıda devletçik çıkarılması ve bunların Amerika’dan gönderilen bir Hıristiyan tarafından yönetilmesi ABD’nin 100 yıllık projesidir. Wilson prensiplerinde de Sevr’de de Türkiye’ye dayatılan budur. Zaten memorandumu parti programı haline getirmesinden anlaşılıyordu ki AKP bu projeyi uygulamak için kurdurulmuş bir partidir.
Buyurun devamını okuyun

http://www.yg.yenica...php?haber=14409

Bu mesaj waranko tarafından düzenlendi. Düzenleme zamanı: 03.09.2010 - 16:07






Benzer Konular Daralt

  Konu Forum Konuyu Açan İstatistikler Son Mesaj Bilgisi

1 kullanıcı bu konuya bakıyor

0 üye, 1 ziyaretçi, 0 gizli