İçerik değiştir



- - - - -

Sahibinden Satılık Villa!


  • Yanıtlamak için giriş yapın
bu konuya 2 yanıt verildi

#1 dokuzharf

dokuzharf

    ...

  • Kurucular
  • 19.758 Mesaj
  • Cinsiyet:Bay
  • Konum:İzmir

Gönderim zamanı 14.08.2010 - 16:03


Kılıçdaroğlu: Ev satılık taksitini ödeyemiyorum

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, referandum kampanyası boyunca Başbakan Tayyip Erdoğan’ı “havuzlu villa” sahibi olmak ve zenginleşmekle eleştirdi. Kılıçdaroğlu, kampanyasını bir bakıma “havuzlu villa” söylemine oturttu ve “ben havuzlu villada yaşamayacağım“ diyerek, oy istedi.

Gönderilen Resim



Ancak, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Kılıçdaroğlu’nun Burhaniye’de havuzu da olan bir yazlık kooperatifte evi olduğunu açıkladı. Bu açıklama üzerine Kılıçdaroğlu’nun üyesi olduğu henüz tamamlanmamış yazlık kooperatif evinin görüntüleri, özellikle de ortak kullanılacak olan havuz görüntüleri basına yansıdı.

Milliyet gazetesinden Fikret Bila, Kılıçdaroğlu'yla hem bu konuyu, hem de gündemdeki diğer konuları konuştu.

BİLEREK BAŞLATTIM HATA OLARAK GÖRMÜYORUM

Referandum kampanyanız boyunca “havuzlu villa” söylemini sık kullandınız. Başbakan Erdoğan’ı “havuzlu villa” sahibi olmak, lüks yaşamak ve zenginleşmekle suçladınız. Ancak sizin de havuzu da olan yazlık bir kooperatifte bitmek üzere yazlık bir evinizin olduğu basına yansıdı. Kampanyada bu söylemi öne çıkarmanızın hata olduğunu düşünüyor musunuz? Bu söyleme devam edecek misiniz?

Hayır, hata olduğunu düşünmüyorum. Ben ‘havuzlu villa’ eleştirisini elbette bilerek başlattım. Yazlık ev, yazlık kooperatif üyeliğimi elbette biliyordum. Bir hata olarak görmüyorum. Havuzlu villa söylemine devam edeceğim. Benim üyesi olduğum yazlık kooperatif eviyle, Başbakan’ın yaşadığı havuzlu villa arasında uzaktan yakından bir benzerlik yok. Çok büyük fark var, aynı şey değil. Ayrıca bu yazlık bir kooperatif evi. Sürekli yaşanacak bir ev değil. Başbakan’ı bu konuda eleştirmeyi sürdüreceğim.

Haberin Devamı


Değişiklikler Kaydedildi...

#2 pac

pac

    Burası olmadan yaşayamaz

  • Dokunulmazlar
  • 13.198 Mesaj
  • Cinsiyet:Bay
  • Konum:Barcelona
  • İlgi Alanları:Güzel olan herşey =)

Gönderim zamanı 14.08.2010 - 16:09

bu adam bir melek :P
YAŞAMAK BİR UMUTTUR...

#3 tarkan

tarkan

    Zaman buldukça takılır

  • Üyeler
  • 163 Mesaj

Gönderim zamanı 14.08.2010 - 18:40

İnsanların beyin hücreleri ölünce böyle oluyor. İsimde benzer ama manada farklı şeyleri ayırt edemiyorlar.Böyle tipler.Villa ile Villa arsundaki farkı algılayamaz.Yani şöyle; Belediye otobüsüyle Özel Otobüs arasındaki farkı sadece renk farkı var diye algılar. Onun için ikiside Otobüstür. İşte o hesap da bu hesap. Sosyal devlet anlayışı gelişmeyince İnsan gibi yaşamanın gereği olan, hakkı olan böyle normal rutun olması gereken şeyler de isnanların orasına burasına batar. Çünkü o sürü-nmeye alışmıştır.
Tekrar söylemek zorondayım. Şimdilik Vahdettinden bahsetmiyeceğim.
Aziz nesini buradan yad edip selamlarımı gönderiyorum.( Böyle konularda bu hatırlatmayı hep yapacağım çünkü daha kibarca oluyor)





Benzer Konular Daralt

  Konu Forum Konuyu Açan İstatistikler Son Mesaj Bilgisi

0 kullanıcı bu konuya bakıyor

0 üye, 0 ziyaretçi, 0 gizli