İçerik değiştir



- - - - -

İran'da Besiç Vahşeti


  • Yanıtlamak için giriş yapın
bu konuya 42 yanıt verildi

#1 waranko

waranko

    Boş vakti boldur

  • Üyeler
  • 760 Mesaj

Gönderim zamanı 13.07.2010 - 16:28


hurriyet.com.tr/DIŞ HABERLER 13 Temmuz 2010



İran'da kılık kıyafet kurallarına uymayanları denetleyen ve İran Devrim Muhafızları Ordusu'nun bir alt kolu olan Besiç milislerinin, kıyafetini beğenmedikleri genç bir kızı tecavüz ederek öldürdüğü iddia edildi.


İran'da rejim karşıtlarının sosyal paylaşım ağı Twitter'da yayımladıkları habere göre, Besiç milisleri Tebriz kentinde 26 yaşındaki Elnaz Babazadeh'in kıyafetini beğenmedikleri için genç kadının aracını durdurdular.

Elnaz direnince hakaret etmeye başlayan milisler, daha sonra kadını dövmeye başladılar. Sokak ortasında Elnaz'a tecavüz eden iki milis, genç kızı silahla öldürdükten sonra cesedini Tebriz'de Emamieh Mezarlığı'na attı.

OLAYIN ÜSTÜ KAPATILMAK İSTENDİ

İran polisi 26 yaşındaki kadının cesedini mezarlıkta buldu ancak olayın Besiçler tarafından yapıldığı ortaya çıkınca soruşturmanın üstü kapatılmaya çalışıldı. Elnaz'a tecavüz edip öldüren milislerden birinin, İran Devrim Muhafızları'nda görevli bir üst düzey komutanın oğlu olduğu iddia edildi.

Kızlarını kaybeden Elnaz Babazadeh'in ailesi ise olayın peşini bırakmıyor. Aile cinayetin soruşturulması için dava açtı.

Haberin duyulduğu sosyal paylaşım sitesi Twitter'da yazan bir grup da Babazadeh'in ailesinin İran basınına yaptığı açıklamada, tecavüz iddialarını yalanladığı belirtildi.

BESİÇLER KİMDİR?

Besiçler, Ayetullah Humeyni tarafından Kasım 1979'da İran'da kurulan, gönüllü milis teşkilatı. Örgütün resmi adı Besiç Direniş Gücü.

Günümüzde İran Devrim Muhafızları Ordusu'nun bir alt kolu olan ve devlete çalışan gönüllü gençlerden oluşan Besiçler, İran yasalarına göre barış zamanında silahlanma yetkisi bulunmamasına rağmen silahlı bir gücü oluşturuyorlar. İran'da daha çok kılık kıyafet kontrolünde bulunan Besiçlerle polisler arasında zaman zaman yetki tartışması yaşanıyor. Ancak polis, Besiçlerin uygulamalarını pek sorgulayamıyor.

Besiç milislerinin camilerin bodrum katlarında tutukladıkları rejim muhaliflerine işkence yaptıkları ve gayri resmi Devrim Muhafızları hapishanelerine gönderdikleri de biliniyor.

http://www.hurriyet....029.asp?gid=373

#2 hüfyaa

hüfyaa

    Burası olmadan yaşayamaz

  • Yöneticiler
  • 6.884 Mesaj
  • Cinsiyet:Bayan
  • Konum:kocaeli
  • İlgi Alanları:binkelam.com,birkizbirana.blogspot.com,sadecegelinlik.blogspot.com,erkekgiyimkusam.blogspot.com,sadeceelbise.blogspot.com,bakimveguzelliksirlari.blogspot.com

Gönderim zamanı 13.07.2010 - 17:52



demek ki nedir,kadın cinsini erkek libidosunun şerrinden korumak için
kılık-kıyafetlerine sınırlamalar getirmek falan yeterli değildir,bunların
alayını kapatacaksın bi yere;gerekli zamanlarda,kullanım için çıkarıp sonra
yine tıkacaksın..heralde.. :blink:

benim inandığım yaratıcı bu dalgaları desteklemiyor,arkadaşların inandığını
da ben beğenmedim;diycem ama,nedense aklım,inandığımız hiç bir yaratıcı gücün
böyle şeylere sempatiyle bakacağını düşünmek istemiyor..

öyle inanıyorum..herhangi bir tanrı bu kadar zalim değildir..insanlar zalim..

hüff.. =(



ne giderim peşlerinden..ne ardımda devam olsun..
ne uyarım,ne hükmeder..kalanlara selam olsun...


#3 dokuzharf

dokuzharf

    ...

  • Kurucular
  • 19.758 Mesaj
  • Cinsiyet:Bay
  • Konum:İzmir

Gönderim zamanı 14.07.2010 - 16:37

Sözde din adına birşeyler yapıyorsunuz.
Şerefsizler.
Sizin bu sözde din adına yaptıklarınız yüzünden dünya da İslam "öldüren,katleden" bir din olarak görülüyor.

Değişiklikler Kaydedildi...

#4 pac

pac

    Burası olmadan yaşayamaz

  • Dokunulmazlar
  • 13.198 Mesaj
  • Cinsiyet:Bay
  • Konum:Barcelona
  • İlgi Alanları:Güzel olan herşey =)

Gönderim zamanı 14.07.2010 - 21:41

yanlış yanlışla düzeltilemeyeceği gibi ikinci yanlışta birinciyi silmez, bunun bireysel olduğunu zannediyorum en azından temenni ediyorum ama verilecek cezalarıda merakla bekliyorum
YAŞAMAK BİR UMUTTUR...

#5 mahfuz

mahfuz

    Zaman buldukça takılır

  • Yasaklılar
  • 133 Mesaj
  • Cinsiyet:Bay

Gönderim zamanı 30.07.2010 - 09:04

İRANI eleştireceğinize dönünde bi KENDİNİZE bakın be ... memleket evlatlarını Üniversitelere sokmamak için İRTİCA YAYGARACILIÐI ,,yaparak Türban veya Başörtüsüne karşı DEVLET İMKANLARI ile SALDIRILAR yapanlar siz değilmiydiniz ???
İranı eleştirmekten kastınız İSLAM DÜŞMANLIÐI farkındayız da ne farkınız var ? Siyonist İsrailden ve Emperyalist Amrikadan ??
Çağdaş Yobazlar ve Laikçi Faşistler Amrikanın ve Siyonistlerin GÜDÜMÜNDELER...

#6 waranko

waranko

    Boş vakti boldur

  • Üyeler
  • 760 Mesaj

Gönderim zamanı 30.07.2010 - 15:10

İRTİCA YAYGARACILIÐI ,,yaparak Türban veya Başörtüsüne karşı DEVLET İMKANLARI ile SALDIRILAR yapanlar siz değilmiydiniz ???

Türban vaya Başörtüsü DİN midir?


İranı eleştirmekten kastınız İSLAM DÜŞMANLIÐI farkındayız da ne farkınız var ? Siyonist İsrailden ve Emperyalist Amrikadan ??
Çağdaş Yobazlar ve Laikçi Faşistler Amrikanın ve Siyonistlerin GÜDÜMÜNDELER...


Tayyip Erdoğan, 26-30 Ocak 2004 tarihleri arasında Amerika'ya gitti. Ziyaretinin ilk gününde HSBC Bank'ın New York'taki merkezinde Musevi lobisinin önde gelen kuruluşu olan Amerikan Musevi Kongresi'nden (AJC) "cesaret ödülü" aldı. Hayırlara vesile Olsun.

Aynı mekanda Erdoğan'ın onuruna yemek verildi. Erdoğan, ödülünü aldıktan sonra şöyle konuştu: "Türkiye ve İsrail arasında her zaman varolan dostluk, karşılıklı anlayış ve güven temelindeki ilişkilerin son dönemde kazandığı ivmenin altını memnuniyetle çizmek isterim." Türkiye'nin terörün her türlüsüne karşı olduğunu belirten Erdoğan, Amerika'nın uluslararası terörizmle mücadelesini de 'kalben' desteklediğini belirtti.

Bu ziyaretin ardından 2004 Mayıs ayında İsrail, Filistin'e saldırdı. Irak'ta da Amerikan işgali sürüyor ve her gün yüzlerce Iraklı öldürülüyordu. Bu durumu protesto etmek için Meclis’te şu bildiri yayımlandı: "Komşumuz Irak'ta koalisyon güçlerinin zulüm ve işkencelerini... İsrail birliklerinin masum Filistin halkına yönelik saldırılarını şiddetle kınıyoruz." Irak'ta ve Filistin'de yaşayan Müslümanlara karşı Amerika ve İsrail'in yaptığı zulümü kınayan bu bildiriye Tayyip ve Gül'ün talimatıyla AKP'li vekiller imza atmadı. AKP'liler imza atmayınca, bildiri 25 Mayıs 2004'de TBMM CHP grup bildirisi olarak yayımlandı.
Buna da Hayırlara vesile olsun diyelim.
Vah benim mahfuz kardeşim vahhh.

#7 mahfuz

mahfuz

    Zaman buldukça takılır

  • Yasaklılar
  • 133 Mesaj
  • Cinsiyet:Bay

Gönderim zamanı 30.07.2010 - 16:29

sen çok iyi biliyorsun ki Türban veya başörtüsü DİNİN emridir ki sen ve senin gibiler karşı çıkıyorsunuz ,yoksa niye karşısınız diye sorarlar ??? ben el-hamdulillah müslümanım ve hiç kimsenin kılık kıyafetiyle veya özel yaşamı ile bir sorunum yoktur , isterse içki içer isterse dekolte giyer o kişnin kendisini bağlar,,,

Başbakanımız Amrikaya İsraile ve Haçlı Emperyalist ve Gasıpların karşısında Mazlum Halkların Hakkını savunuyor siz bunun için Başbakanımıza DÜŞMANLIK içindesiniz..

TC HÜKÜMETİ SİYASET yapıyor ,,bilemediğin konularda yorum yazma ki cehaletin belli olmasın...
İran İslam Cumhuriyeti, Venezuella, Brezilya, Suriye, TÜRKİYE .....
TÜRKİYE Amrikanın ve İsrailin Karizmasını çizmiştir ve çizecektir ...

Türkiye dünyanın bütün ülkeleriyle görüşür ,eskisi gibi Amrikadan emir ve borç almak devri bitti...Başbakanımız kimseden emir ve talimat almaz ....

Bu mesaj mahfuz tarafından düzenlendi. Düzenleme zamanı: 30.07.2010 - 16:33


#8 waranko

waranko

    Boş vakti boldur

  • Üyeler
  • 760 Mesaj

Gönderim zamanı 30.07.2010 - 16:45

sen çok iyi biliyorsun ki Türban veya başörtüsü DİNİN emridir ki sen ve senin gibiler karşı çıkıyorsunuz

Tamam da.
Anlat dinliyorum.

#9 mahfuz

mahfuz

    Zaman buldukça takılır

  • Yasaklılar
  • 133 Mesaj
  • Cinsiyet:Bay

Gönderim zamanı 30.07.2010 - 16:55

waranko,,,, sen giderken ben senin olduğun yerden çoktan geldim.. Ben seni çok iyi bilirim çünkü ben de geçmişte senin gibiydim,,ama sen beni anlıyamazsın çünkü çook çook GERİLERDESİN....
Bizler gerçek anlamda Laik ve Çağdaşız ,siz bizi ne kadar yalanlarınızla ve iftiralarınızla KARALAMAYA çalışsanızda BAŞARARILI OLAMIYACAKSINIZ ,,Amrika ve İsrailde kendilerinin kurduğu el-kaide ve taliban benzeri örgütleri vahşet yaptırarak işte müslümanlar diyerek bizi mahküm etmeye çalışsada asla ve kata başarılı olamıyacak
Türkiyede de Ali Kalkancıları ,Müslüm Gündüzleri, Aczimendileri örgütleyip ortaya sokağa ve MEYDANLARA SALANLAR da siz ve sizin yandaşlarınız olan Darbeci,Cuntacı,Mafyacı, Tetikçiler,Çeteler,ERGENEKON TERÖR ÖRGÜTÜ, PKK dır ...
MASKELER YIRTILDI ŞAKLABANLAR GÖRÜNDÜ..

İSLAM DEVRİMCİ HAREKETTİR...üstünlerin hukuku değil HUKUKUN ÜSTÜNLÜÐÜ......

#10 antiqa

antiqa

    Burası olmadan yaşayamaz

  • Yöneticiler
  • 7.424 Mesaj
  • Cinsiyet:Bay

Gönderim zamanı 30.07.2010 - 17:16

bu haberi ben yeni okudum da bana çok abartı geldi. zannedersem mübalağa sanatını kullanmış bu haberi yayınlayanlar.
sokak ortasında iki kişinin tecavüzü nasıl olacak yahu? ebesinin nikahı afedersin.
iran'la ilgili haberlerin çoğu da biraz abartı.
ha iran doğru düzgün mü değil elbette. ama bu kadar da olacağını sanmıyorum. akla, mantığa, dine, diyanete hepsine aykırı çünkü.

bir de gelgelelim habere dikkat ederseniz "iddia edildi" deniliyor. bu da bildiğimiz iddia edildi tarzı haber anlayışı.

gerçi haberin bir yerinde tecavüz olayının da yalanlandığı "iddia edildimiş."

insanları zorla camiye götürmak, kadınların zorla saçlarını açmak, saçlarını açmak istemeyen kadınların saçlarını zorla açmak bunlar son derece ilkel davranışlardır..

#11 waranko

waranko

    Boş vakti boldur

  • Üyeler
  • 760 Mesaj

Gönderim zamanı 30.07.2010 - 17:26

waranko,,,, sen giderken ben senin olduğun yerden çoktan geldim.. Ben seni çok iyi bilirim çünkü ben de geçmişte senin gibiydim,,ama sen beni anlıyamazsın çünkü çook çook GERİLERDESİN....
Bizler gerçek anlamda Laik ve Çağdaşız ,siz bizi ne kadar yalanlarınızla ve iftiralarınızla KARALAMAYA çalışsanızda BAŞARARILI OLAMIYACAKSINIZ ,,Amrika ve İsrailde kendilerinin kurduğu el-kaide ve taliban benzeri örgütleri vahşet yaptırarak işte müslümanlar diyerek bizi mahküm etmeye çalışsada asla ve kata başarılı olamıyacak
Türkiyede de Ali Kalkancıları ,Müslüm Gündüzleri, Aczimendileri örgütleyip ortaya sokağa ve MEYDANLARA SALANLAR da siz ve sizin yandaşlarınız olan Darbeci,Cuntacı,Mafyacı, Tetikçiler,Çeteler,ERGENEKON TERÖR ÖRGÜTÜ, PKK dır ...
MASKELER YIRTILDI ŞAKLABANLAR GÖRÜNDÜ..

İSLAM DEVRİMCİ HAREKETTİR...üstünlerin hukuku değil HUKUKUN ÜSTÜNLÜÐÜ......


Bak Yine Niyet Okuyorsun.

Başa dönelim.

Türban DİN midir.
Kur'anda 6000 Kusur Ayet varken
Maun Süresinde Kamu Malı yiyenlerin Sonsuza Kadar Cehenneme Mahkum Olduğu Allah Kelamıyken.
Türban ile Müslümanlık mı Oluyor.
Tekrar Soruyorum.
Baş örtüsü ve Türban DİN MİDİR.
Dindarlık nedir.
Buaradan Devam edip gidelim.

#12 mahfuz

mahfuz

    Zaman buldukça takılır

  • Yasaklılar
  • 133 Mesaj
  • Cinsiyet:Bay

Gönderim zamanı 01.08.2010 - 16:14

SENİN KALBİN MÜHÜRLENMİŞ...

Bu mesaj mahfuz tarafından düzenlendi. Düzenleme zamanı: 01.08.2010 - 16:15


#13 waranko

waranko

    Boş vakti boldur

  • Üyeler
  • 760 Mesaj

Gönderim zamanı 02.08.2010 - 09:43

Sevgili mahfuz.

Sana bir soru sordum ve cevabını beklerken sorgusuz, suzlsiz ve cevapsız Benibir anda mühürledin.

Tipik bir DİNCİ KAREKTERİ.
Vurun kahpeye gibi olmuş.

Bu mesaj shy tarafından düzenlendi. Düzenleme zamanı: 02.08.2010 - 15:09
bir üstteki mesajın tamamını alıntılamıyoruz (shy)


#14 suheda

suheda

    Boş vakti boldur

  • Üyeler
  • 410 Mesaj
  • Cinsiyet:Bayan
  • Konum:Kuzey

Gönderim zamanı 02.08.2010 - 14:59

Haddim olmadan araya gireyim :)
Sevgili waranko, "türban dinmidir"? gibi bir soru başlı başına yanlış farkındasın değil mi?
dini türban ya da namaza ya da ne biliyim hacca sığdırıp tek bir kalıp içerisine sokmaya çalışmak dinin boyutundan ve vermeye çalıştığı mesajdan habersiz olmak anlamına gelir..
Türban tek başına din değildir.Yalnızca dinin içerisinde bulunan yüzlerce emirden birdir..
Ayrıca bu dinci karakteri tabiri oldum olası sevimsiz bulduğum bir etiketlendirme "dinci" bu nasıl bir şey popçu gibi bir şey mi?
Bunun yerine dindar desek daha sağlıklı olur düşüncesindeyim..
Peki bende şunu sana sormak istiyorum.Konuda mevzu bahis olan kılık kıyafeti beğenilmedi diye kadına tecavüz edip öldürmek dinmidir?

Bu mesaj shy tarafından düzenlendi. Düzenleme zamanı: 02.08.2010 - 15:10
bir üstteki mesajın tamamını alıntılamıyoruz (shy)

Gönderilen Resim


#15 hüfyaa

hüfyaa

    Burası olmadan yaşayamaz

  • Yöneticiler
  • 6.884 Mesaj
  • Cinsiyet:Bayan
  • Konum:kocaeli
  • İlgi Alanları:binkelam.com,birkizbirana.blogspot.com,sadecegelinlik.blogspot.com,erkekgiyimkusam.blogspot.com,sadeceelbise.blogspot.com,bakimveguzelliksirlari.blogspot.com

Gönderim zamanı 02.08.2010 - 21:53



o yazıda anlatılanların yarısı bile yaşandıysa,yaşandığı ülke eleştirilebilir
evet..ve bu eleştiriyi yapmak islam düşmanlığıysa,ki değil tabii ki mantıken;ama
öyle algılanması mümkünse,diyelim;şahsen umurum değil..insana böyle bir davranışı
reva gören herhangi bir inanışa sempati duyacak halim yok..

ama ben bunun islamiyet değil,islam dininin tanrısının emri değil,insanların
saçmasalak bir yorumlayış şekli olduğunu düşünmeyi tercih ederim..



ne giderim peşlerinden..ne ardımda devam olsun..
ne uyarım,ne hükmeder..kalanlara selam olsun...


#16 mahfuz

mahfuz

    Zaman buldukça takılır

  • Yasaklılar
  • 133 Mesaj
  • Cinsiyet:Bay

Gönderim zamanı 03.08.2010 - 09:13

İslamın ve İslam Devrimi hakkında Yahudi ve Mason ve Doğan medyasından bilgilenirseniz YANLIŞ VE TARAFLI bilgilenirsiniz..
İran İslam Devrimi HALK DEVRİMİDİR ... lütfen İnsanların kendi tercihlerine saygılı olun.. Amrikalı, yahudi, komunist ve kapitalist vede ırkçı yaklaşımlar ile olayları değerlendirmekten VAZGEÇİN.
Sizler evvela kendi Kemalist rejiminizi bi eleştirin...

#17 waranko

waranko

    Boş vakti boldur

  • Üyeler
  • 760 Mesaj

Gönderim zamanı 03.08.2010 - 13:53

Haddim olmadan araya gireyim
Sevgili waranko, "türban dinmidir"? gibi bir soru başlı başına yanlış farkındasın değil mi?


Sevgili suheda

Önce estafurullah diyorum.
Yazılanları eleştirmek veya soru sormak sizin en doğal hakkınız.
Bakın Sayın mahfuz Beni SORGUSUZ SUALSİZ Bir anda paketleyip mühürleyip dinin dışına attı.
Allah’ın Peygamberimize bile vermediği Vasıfları kullanarak beni dinden Aforz etti.
Allahın Vasıflarını kullanmakda da hiçbir mahsur görmedi.
Yoksa İslamda RUHBAN Sınıfı vardı da bizim mi haberimiz yok!!
Onu Günahıyla baş başa bırakıyorum.
Sorunuza gelince;
Bu konunun daha iyi anlaşılabilmesi için önce sağlam bir zemin üzerine oturtulup sonrada içinin doldurulması gerekir.
Baş örtüsü GELENEKTİR. Türban da SİYASİ SİMGE desem. Bu Yüzeysel bir Yorumdan öte gitmez.
Kaldıki Bu topikte uzun uzun açıklama yapsam Yönetimin her zaman olduğu gibi eleştirisine maruz kalacağım.
Bu konu Din&Ahlak bölümünde ve Siyaset bölümünde Uzun uzun Tartışıldı.
Vereceğim adreslerden benim ve arkadaşların yazdıklarını takip etmenizi tavsiye ederim.
Belki sorunuza cevap bulabilirsiniz.
Yok eğer bu adreslerden konu hakkında bilgi edinemediyseniz. Buradan devamla veya Yeni bir topik açarsanız sorularınıza yanıt vermeye çalışırım.
Özellikle Siyaset bölümünde açmanız daha Uygun olur. Çünkü İslam Siyasetin tam da içine Girmiştir.

http://www.harabe.ne...tunme-tesettur/

http://www.harabe.ne...e-koyuyorsunuz/

Hoşçakalın

#18 mahfuz

mahfuz

    Zaman buldukça takılır

  • Yasaklılar
  • 133 Mesaj
  • Cinsiyet:Bay

Gönderim zamanı 03.08.2010 - 14:47

waranko ,,islam dininde ruhban sınıfı hiç olmamıştır çünkü yoktur....
waranko ,,,ben seni Dinin dışına atacak yetkiye ve selahiyetede sahip değilim ve böyle bir şey varid de olmamıştır
waranko ,, Allahın sıfatlarını... bu ne biçim söz ayıptır...
waranko ,,, islam dininde Aforoz diye bir şey söz konusu değildir..
waranko ,,, Tesettür İslamın emri olduğu için siz TESETTÜRE düşmansınız bunun böyle olduğunu sende bende biliyoruz...
waranko ,,, Sizin de İslama Düşman olduğunuzu şimdi buradan söylüyorum hadi bakalım İNKAR et de cevabını AL.
waranko biz 40 kişiyiz bir birimizi biliriz....sakın bana inkar etme....
waranko benim çok takva sahibiyim diye bir iddiam olmamıştır GÜNAHKAR da olsam İslam Dinine saygılıyımdır ama İSLAMA DÜŞMAN olanıda iyi tanırım..

#19 waranko

waranko

    Boş vakti boldur

  • Üyeler
  • 760 Mesaj

Gönderim zamanı 03.08.2010 - 15:57

waranko ,,islam dininde ruhban sınıfı hiç olmamıştır çünkü yoktur....

Elbette yoktur. ama senin dinin nasıl bir dinse senin dinin de var. Haçlı ZİHNİYETİYLE düşündüğünden ancak bu söylem uygun düştü.

Yani;
Neye göre söylüyorum
Benim inancımı yargılayıp sonrada fetfa veren mahfuz denilen bir rahibin kararı aynen şöyle.

SENİN KALBİN MÜHÜRLENMİŞ...
Hangi ölçü aletiyle neyi referans alarak ölçtün!!??
Bu kararı ancak va ancak Allahla kul arasına giren bir Papaz vevebilir.
Evet mahfuz efendi benim hakkımda verdiğin fetfa aynen böyle. Aforoz elbette İslamda yoktur ama senin dininde var.

Tesettür İslamın emri olduğu için siz TESETTÜRE düşmansınız bunun böyle olduğunu sende bende biliyoruz...

Ben Hiçbirşey bilmiyorum. Daha öncede söyledim Buyur sen Bildiklerini Anlat.

Sizin de İslama Düşman olduğunuzu şimdi buradan söylüyorum hadi bakalım İNKAR et de cevabını AL.

Bu güne kadar ben ne halt etmişim. Ben kendimi tanıyamıyorum. Ölçümlerinizi neyle ve neye göre hesapladınız.Bana beni Anlat!!??

waranko benim çok takva sahibiyim diye bir iddiam olmamıştır GÜNAHKAR da olsam İslam Dinine saygılıyımdır ama İSLAMA DÜŞMAN olanıda iyi tanırım..

Verdiğin Fetfa İslama tam da ters olan söylemlerdir. Yani DİNCİ Bir söylemdir.Dine saygılı olan birisi asla böyle bir söylemi ortaya atmaz.
Bilimsel olarak Bildiklerini anlat seni dinliyorum Tartışalım diyorum . Sen hala niyet okuyorsun.
Bak yukarıda Sevgili suheda'nın sayfasında adres verdim. Benim yazdıklarımı oku herşey apaçık ortada eleştirilerini yap. Niyet okuyarak değil BİLİMSEL olarak tartışalım.

Bu mesaj waranko tarafından düzenlendi. Düzenleme zamanı: 03.08.2010 - 16:26


#20 mahfuz

mahfuz

    Zaman buldukça takılır

  • Yasaklılar
  • 133 Mesaj
  • Cinsiyet:Bay

Gönderim zamanı 03.08.2010 - 17:48

Allahın tek bir emrine KARŞI olan Dinden çıkar,, İçkiyi Günah olarak bilir ve kabul edipde içerse günaha girer ama Günahı kabul etmezse DİNDEN ÇIKAR...
Allahın Örtünün emrini kabul etmemek DİNDEN ÇIKMAKTIR,, ama Dekolte giymek Dinden çikmaya sebeb değildir,,İNKAR VE TANIMAMAZLIK Dinden çıkmaya sebebdir....
waranko sen Tesettüre Düşmansın niye ???




0 kullanıcı bu konuya bakıyor

0 üye, 0 ziyaretçi, 0 gizli