İçerik değiştir



- - - - -

Formula - 1 Britanya Grand Prix


  • Yanıtlamak için giriş yapın
bu konuya 1 yanıt verildi

#1 Lamos

Lamos

    Kelyu

  • Dokunulmazlar
  • 7.490 Mesaj
  • Cinsiyet:Bay

Gönderim zamanı 11.07.2010 - 16:41


Mark Webber 2. sırada başladığı Britanya Grand Prix'sini harika bir startın ardından Vettel'i geçerek kazanmayı başardı.

Yarışın başında Vettel ile ilk turda kapışan ve geçmeyi başaran Webber yarışın sonuna kadar liderliği bırakmadı ve finiş çizgisini ilk sırada geçmeyi başardı.

Vettel bu olayın ardından arka lastiğinin patlaması sonucu pite girmek zorunda kaldı. Alman pilot kaybettiği zamandan dolayı en geriye düştü. Güvenlik aracının piste girmesi ile avantaj sağlayan Vettel daha sonra son turda Sutil'i geçerek yarışı 7. sırada tamamlamayı başardı.

McLaren takımından Lewis Hamilton yarışı 2. sırada tamamlarken Mercedes GP'den Nico Rosberg podyumun 3. basamağına çıkmayı başardı.

Yarışa 14. sırada başlayan Jenson Button da etkileyici bir performansın ardından Britanya'da önemli puanlarla ayrılmayı başardı. Button yarışı 4. sırada tamamladı.

Avrupa GP'de adından söz ettiren Rubens Barrichello Williams'ın başarısının geçici olmadığını kanıtlarcasına Silverstone'da 5. olmayı başardı. Barrichello'yu Kamui Kobayashi takip etti.

Son turda Vettel'e geçilen Adrian Sutil ise yarışı 8. sırada tamamlayan isim oldu. Force India pilotunu bugün rutin bir yarış sergileyen Michael Schumacher takip ederken Nico Hulkenberg yarıştan puan çıkartan son isim oldu.

Fernando Alonso yarışın ortasında Kubica'yı geçişi sırasında virajı kestiği için pitten geçme cezası alarak gerilere düştü. Daha sonra geçişlerinin ardından tırmanmaya başlayan Alonso son turlarda Liuzzi ile yaşadığı küçük temasın ardında pite girerek puan alma şansını kaybetti.





TürkiyeF1

Bu mesaj Lamos tarafından düzenlendi. Düzenleme zamanı: 11.07.2010 - 16:42


#2 Lamos

Lamos

    Kelyu

  • Dokunulmazlar
  • 7.490 Mesaj
  • Cinsiyet:Bay

Gönderim zamanı 11.07.2010 - 16:54

Eğlenceli bir yarıştı. Yarıştan önce Webberin ön kanadını söküp Vettel'e vermişlerdi. Webber onun için kinlenmişti sanki. Böyle çıkışta agresif olacağı belliydi. Beklenilen olduda. Çıkışta Vetteli geçti, geçerkende Vettel pistten çıktı tekeri patladı falan. Daha önce Vettel'in yaptığını bu sefer Webber yaptı. Oohh iyi de oldu güzel de oldu. :D Ama Vettel'e de aferim son sıraya düşmesine rağmen iyi bi yarış çıkarıp puan alabildi.

Alonso'ya yazık oldu ama. Ne güzel gidiyordu adamı geçerken mecburen virajı içten aldı onun yüzünden ceza aldı :eyvah:

Hayırlısı olsun önümüzdeki yarışlara bakacaz artık. 2 hafta sonra Almanya Grand Prix'sinde görüşmek üzere :wave:

Bu mesaj Lamos tarafından düzenlendi. Düzenleme zamanı: 11.07.2010 - 16:57






Benzer Konular Daralt

  Konu Forum Konuyu Açan İstatistikler Son Mesaj Bilgisi

0 kullanıcı bu konuya bakıyor

0 üye, 0 ziyaretçi, 0 gizli