İçerik değiştir



- - - - -

Bir Gece Daha...


  • Yanıtlamak için giriş yapın
bu konuya 2 yanıt verildi

#1 yok

yok

    DuyguSuz!

  • Üyeler
  • 1.406 Mesaj
  • Konum:Yalnızlık
  • İlgi Alanları:* Yalnızlık<br>* Başka hayatları yaşamak<br>* Kendinden vazgecmek<br>* Başarısızlık<br>vs.......................

Gönderim zamanı 24.03.2006 - 02:08


Gene kendi kendimle konuşuyorum bu gecede her gece olduğu gibi. Aslında butun kelimeler adınla başlayıp, gözyaşlarımla sonlansada alıştım diyorum. Heryazdığın satırda yüreğime , kalbimin içine soktuğun hancerler akıtmıyor kanımı. Canım yansada bağırmıyorum artık. Sesim cıkmıyor. Ağlayamıyorum göz yaşlarım bile bu aralar küs benimle. Geceleri uyuyamıyorum gözlerim kapanmıyor simanı görmekten.

Nerden başladı nasıl bitti demiyorum bak bende büyüdüm belkide. Nedenler niçinler aramıyorum. Yaşanan gecmişten bu gune koca bir yıl içine sığdırılan, beni benden alan nedenleri düşünmüyorum. Uğruna feda ettiğim kendimin hesebını sormuyorum sana senin hergun sordukların gibi. Asi ve herzaman içimde olduğunu solediğin öfkemi hissetmiyorum.

Yorgunluğum şu zamanlar arttı, uykularım daha uzun oldu düşünmemek için desemde ruyalarımı engelleyemiyorum. Korkularım başladı o aşık olduğum gece bile artık uzak benden. Bıktığım hesap sormaların var , her seferinde yerin dibine soktuğun bir sevgi var içimde.

Eskilerle kıyaslanmak acı veriyor sadece. Buda benim içimdeki yaraları iyice kanatmaya yetiyor. Artık gel demicem hatta git dicem diye yazmışsın. Ben gideli çok oldu sana bıraktığım benide sileli çok oldu. Adımı anmıyormuşsun hatta yeni başlangıçlara doğru yürüyormuşsun. Herzaman dediğim gibi sen mutlu ol bana yeter.

Hakkımda cok konuşur olmuşsun, bana birşey vermedi diye sölüyormuşsun yazık diyorum. İstediğin eskilerdeki gibi bir sevgiymiş. Hani toz pembe düşler her gun defalarca yalan da olsa seni seviyorum ağızdan cıkmasıymış. Sevgi buysa doğru sevmedim seni.

Artık sevmiyorum seni hatta kimseyi, hiç birşeyi. Andım Tanrıma başettiğin şu hayatı bir daha asla açmamak için hayata. Sonlardayım diyorumda aslında seninle olan yolun sonundayım. Sevdiğim gune senin gibi lanet etmiyorum. Adını asla kirletmicem senin benimkini kirlettiğin gibi. Canını yakmıcam senin hergun kendinin yaşadıklarını, yaşadıklarının hesaplarını sorduğun gibi.

Bak bende gidiyorum yeniden bir adım atıyorum ne Sevgiye ne varlığa bir daha asla inanmama sözü veriyorum. Biten bir benin hesabını kendi içime yaşananları güzel bir deftere yazıp kapıyorum.
Elvedamı nankör geçmişe diyorum...

Okyanusların uçsuz bucaksız erilşilmezliğini mavi sanırdım. O erişilmez derinlikler Yeşilmiş! tıpkı gözlerim gibi...
O diplerde saklıymış duygular, o sonsuzlukta saklıymış umutlar, sonlarda saklı kalmış varoluşlar...

#2 Ece

Ece

    Harabe'nin tescilli güzeli:)

  • Üyeler
  • 1.106 Mesaj
  • Konum:İzmir
  • İlgi Alanları:Müzik,Kitap,Sinema,Voleybol,Yüzme,Çikolata :)

Gönderim zamanı 29.04.2006 - 17:41

Sanki kelimeler dudaklarından degil kalbinden dökülmüs..
YÜREÐİNE SAÐLIK.. PAYLAŞTIÐIN İÇİN TESEKKÜRLER.. (:

ѕєν∂αуα ѕєν∂α gєяєк.. ѕєν∂αуα уüяєк gєяєк

#3 albashara

albashara

    perilere haber salın..

  • Üyeler
  • 2.214 Mesaj
  • Konum:çok karışık...
  • İlgi Alanları:DANS , dAnS , DaNs

Gönderim zamanı 27.08.2007 - 22:38

"""Kalbimin Kudu'sü""" bunun gibi *zong
Gözünü kırpma , düşerim ben :girlcry:





Benzer Konular Daralt

0 kullanıcı bu konuya bakıyor

0 üye, 0 ziyaretçi, 0 gizli