özellikle kaplumbağanın canlı canlı kaynar suya atılıp haşlandıktan sonra kızartılmışı makbuldur. zira korkudan dolayı kaplumbağa adrenalin salgılamaya başlar ki bu tadına tat katar. üzerine hafif maydanoz da ektinizmi epey lezzetli olur.
![Gönderilen Resim](http://i.imgur.com/pq2PR.jpg)
Gönderim zamanı 03.07.2010 - 12:40
Gönderim zamanı 03.07.2010 - 12:42
Gönderim zamanı 03.07.2010 - 12:45
Gönderim zamanı 03.07.2010 - 12:48
Gönderim zamanı 03.07.2010 - 12:52
♥
Bu kadar da ısıtmazdı belki de bahar güneşleri,
her kaybedişin ardından hayat yeniden başlamasaydı eğer.
♥
Gönderim zamanı 03.07.2010 - 13:13
Gönderim zamanı 11.07.2010 - 13:38
Gönderim zamanı 11.07.2010 - 13:41
Gönderim zamanı 11.07.2010 - 13:43
Gönderim zamanı 11.07.2010 - 13:46
Gönderim zamanı 11.07.2010 - 13:46
Gönderim zamanı 11.07.2010 - 13:48
Gönderim zamanı 11.07.2010 - 21:52
Gönderim zamanı 17.08.2010 - 22:46
Gönderim zamanı 18.08.2010 - 09:07
...
Konu | Forum | Konuyu Açan | İstatistikler | Son Mesaj Bilgisi | |
---|---|---|---|---|---|
Bugüne kadar yaşamış en acayip kaplumbağa! |
Bilim & Teknoloji Haberleri | Haberci |
|
![]()
|
|
Su Kaplumbağası |
Dostlarımız | antiqa |
|
![]()
|
|
su kaplumbağa |
Geri Dönüşüm Kutusu | antiqa |
|
![]()
|
|
Seksüel Kaplumbağalar |
Dostlarımız | Lamos |
|
![]()
|
|
Kartal'ın Kaplumbağa Avı |
Dostlarımız | epru' |
|
![]()
|
0 üye, 1 ziyaretçi, 0 gizli