özellikle kaplumbağanın canlı canlı kaynar suya atılıp haşlandıktan sonra kızartılmışı makbuldur. zira korkudan dolayı kaplumbağa adrenalin salgılamaya başlar ki bu tadına tat katar. üzerine hafif maydanoz da ektinizmi epey lezzetli olur.
Kaplumbağa Kızartması
#1
Posted 03.07.2010 - 12:40
özellikle kaplumbağanın canlı canlı kaynar suya atılıp haşlandıktan sonra kızartılmışı makbuldur. zira korkudan dolayı kaplumbağa adrenalin salgılamaya başlar ki bu tadına tat katar. üzerine hafif maydanoz da ektinizmi epey lezzetli olur.
#2
Posted 03.07.2010 - 12:42
#3
Posted 03.07.2010 - 12:45
#4
Posted 03.07.2010 - 12:48
#5
Posted 03.07.2010 - 12:52
♥
Bu kadar da ısıtmazdı belki de bahar güneşleri,
her kaybedişin ardından hayat yeniden başlamasaydı eğer.
♥
#6
Posted 03.07.2010 - 13:13
Bunu denemek lazım yaa.
antiqa hani sen yönetici olmanın şerefine yönetime yemek ısmarlayacaktın ya. Heh işte bundan yap getir yeterli öle restaurant felan masraflı iş...
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
#7
Posted 11.07.2010 - 13:38
kahvaltı filan yapamıycamm
Yoktun ve Tanrı bu ihtimalden hiç bahsetmemişti....
#8
Posted 11.07.2010 - 13:41
#9
Posted 11.07.2010 - 13:43
#10
Posted 11.07.2010 - 13:46
vazgeçtim sosis filan yapmıycamm
patates kızartcam
kahvaltı da o iyi gider
Yoktun ve Tanrı bu ihtimalden hiç bahsetmemişti....
#11
Posted 11.07.2010 - 13:46
Yoktun ve Tanrı bu ihtimalden hiç bahsetmemişti....
#12
Posted 11.07.2010 - 13:48
Kokoreç De Görünüşte Kötü Ama Tadı Öyle mi Olsa Da Yesek
#13
Posted 11.07.2010 - 21:52
Yoktun ve Tanrı bu ihtimalden hiç bahsetmemişti....
#14
Posted 17.08.2010 - 22:46
#15
Posted 18.08.2010 - 09:07
...
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users