İçerik değiştir



- - - - -

Abd Hz. İsa'nın Dönmesini Bekliyor!


  • Yanıtlamak için giriş yapın
Bu konuya yanıt verilmedi

#1 ahmetsecer

ahmetsecer

    Zaman buldukça takılır

  • Üyeler
  • 121 Mesaj

Gönderim zamanı 28.06.2010 - 15:52


Gönderilen Resim

Amerika’da halkın yüzde 40’ı Hz. İsa’nın önümüzdeki 40 yıl içinde dirilip Dünya’ya döneceğine inanıyor. ABD’de Pew araştırma şirketinin Smithsonian Dergisi’nin ortaklaşa yaptığı son ankete göre, Amerikan halkının yüzde 40’ı Hz. İsa’nın önümüzdeki 40 yıl içinde dirilip Dünya’ya döneceğine inanıyor. Amerika’da kiliselerde Hz. İsa’nın tekrar dünyaya gelmesi için binlerce Hıristiyan sürekli dua ediyor.

Daha önceki yazılarımda Hz. İsa’nın ölmeyip, Allah katına yükseltildiğini ve terkrar yeryüzüne gönderileceğini bildirmiştim. Bu gerçek Kuran’da çok net bir şekilde bildirilmiştir.

Ve: "Biz, Allah'ın Resulü Meryem oğlu Mesih İsa'yı gerçekten öldürdük" demeleri nedeniyle de (onlara böyle bir ceza verdik.) Oysa onu öldürmediler ve onu asmadılar. Ama onlara (onun) benzeri gösterildi. Gerçekten onun hakkında anlaşmazlığa düşenler, kesin bir şüphe içindedirler. Onların bir zanna uymaktan başka buna ilişkin hiçbir bilgileri yoktur. Onu kesin olarak öldürmediler. (Nisa Suresi, 157)

Hayır; Allah onu Kendine yükseltti. Allah üstün ve güçlüdür, hüküm ve hikmet sahibidir. (Nisa Suresi, 158)

"Selam üzerimedir; doğduğum gün, öleceğim gün ve diri olarak yeniden-kaldırılacağım gün de." (Meryem Suresi, 33)


Hz. İsa binlerce yıl sonra tekrar yeryüzüne gönderilecek ve günümüzde yaşayan insanlar bunca yıl sonra tekrar olağanüstü güzelliğe ve akla sahip bir peygamberle karşılaşma şerefine erişecekler. Hz. İsa’da ilk geldiğinde tanınmayacak, çevresinde çok samimi ve ihlâslı talebeleri olacak. Yine üzerinde 2000 yıl önce giydiği kıyafeti ve sandaletleri ile gelecek ve olağanüstü güzellikte bir yüzü ve kızıl saçları olacak. Hz. İsa geldiğinde her şeyi yeniden öğrenecektir. Yani bilimi, teknolojiyi, Kuran’ı, Tevrat’ı, İncil’i hepsini öğrenecektir. Ama bütün bu delillerden Allah’ın varlığının net olarak, bir kerede tam anlayıp iman edecektir. O sağlam, çok güçlü imanın üzerine hayatını bina edecektir ve bir an dahi Allah’ın varlığı, birliği hakkında, imani konular da vesveseye düşmez. Çünkü net ve kesin karar vermiştir. Bir kerede tam karar verir. Delillere bakar, bu akıllı bir insanın da vasfıdır. Bir kere diyecek ki “Allah var, bu kesin”, kitaplara bakacak, Kuran doğru, hak kitap. Hz. İsa Kuran’ın hak olduğunu anladıktan sonra tamamına iman edecek ve Müslüman olacak.

Hz. İsa’dan önce Hz. Mehdi yıllarca ihlasla çalışıp İslam’ı tüm dünyaya yayacak. Hz. İsa tam Hıristiyanlar Müslüman olmak üzere tereddüt içindelerken gelecek. Hz. Mehdi namaz kılarken Hz. İsa namaz kılınan yere gelecek ve insanlar gelen kişinin Hz. İsa olduğunu anlayacaklar. Hz. Mehdi ve Hz. İsa birlikte namaz kılacaklar. Hz. İsa Hz. Mehdi'nin yüzünü eliyle mesh edecek ve ona Hz. Mehdi olduğunu vahiyle söyleyecektir. Hz. İsa tereddüt içindeki Hıristiyanları hak din olan İslam’a döndürecek ve bizlerde binlerce yıl sonra tekrar İslam’ın tüm dünyaya hakim olduğuna şahit olacağız. Hepimizi çok güzel günler bekliyor, Allah’ın izniyle çok heybetli ve görkemli bir altınçağ bizleri bekliyor…






Benzer Konular Daralt

1 kullanıcı bu konuya bakıyor

0 üye, 1 ziyaretçi, 0 gizli