İçerik değiştir



- - - - -

Önce Kırmızı Sonra Yeşil Bayrakların Açılacağı Hadislerde Mi Bildirili


  • Yanıtlamak için giriş yapın
bu konuya 2 yanıt verildi

#1 ahmetsecer

ahmetsecer

    Zaman buldukça takılır

  • Üyeler
  • 121 Mesaj

Gönderim zamanı 11.06.2010 - 17:06


Öyle olağanüstü bir dönemde yaşıyoruz ki başımıza gelen olaylar aslında hadislerde gizlenmiş, biz zamanı ve vakti geldiğinde tam olarak bildirildiği gibi yaşıyoruz. Sadece bu dönemde insanlar o kadar çok günlük işlerine ve hayat mücadelelerine dalmışlar ki bu hadislerin bir bir gerçekleştiğini fark edemiyorlar. Sanki bütün bu olaylar insanların gözlerinden gizleniyor gibi. İnsanların çoğu da çok derin bir uykuda sanki. Bu yüzden fark edemiyorlar. Ancak ahir zamanı, hadisleri çok iyi bilenler bu olağanüstülüğün çok iyi farkındalar…

Daha önce domuz gribinin, Vatikan depreminin, Lulin kuyruklu yıldızının çıkmasının hadislerde bildirildiğini yazmış ve bunları size bildirmiştim. Şimdi ise tüm dünya Gazze’ye giden yardım gemisine yapılan saldırıdan bahsediyor. Biliyorsunuz bu saldırı tüm dünyadaki Müslümanların aynı anda ayağa kalkmasına ve bu zulme toplu olarak başkaldırmasına neden olmuştur. Şu anda tüm dünyada Türk bayrakları ve Filistin bayrakları dalgalanmaktadır. Basında New York’da, Fransa’da, Filistin’de, İsrail’de ve daha birçok ülkede kırmızı ve yeşil bayrakların dalgalandığını görüyoruz. Peki önce kırmızı, sonra yeşil bayrakların çıkacağı hadislerde nasıl bildiriliyor:

Hz. Mehdi önce Türk bayrağıyla Türkiye’de ortaya çıkacak, sonra da yeşil bayrakları olan diğer ülkelerin manevi önderliğini üstlenecektir.

O yılda KIRMIZI BAYRAÐIN VE SONRA YEŞİL BAYRAÐIN SAHİBİ OLAN OÐLUM'UN (HZ. MEHDİ 'NİN) gaybeti ilan olunacaktır.(Şeyh Muhammed b. İbrahim-i Numani, Gaybet-i Numani, s. 170)

Hadislerde peygamberimiz “Hz. Mehdi dağınık Türk bayraklarını birleştirecek” diyor. Bakın Türk âleminin dağınık olacağını da biliyor. Ayrı ayrı bayraklar halinde olacaklar ve onları bir araya getirecekler diyor. “Önce kırmızı bayraklar çıkacak, sonra yeşil bayraklar çıkacak” diyor. Yani önce Türk Birliği oluşacak. Bütün İslam âleminin bayrakları yeşildir. “Sonra da yeşil bayraklar çıkacak” diyor. “Kırmızı bayraklarla yeşil bayrakları birleştirecek” diyor, çok açık. Baktım Lübnan’da toplanan Müslümanlara; kıpkırmızı Türk bayrakları, yemyeşil kendi bayrakları. Filistin’e baktım; kıpkırmızı Türk bayrakları, al bayrak ve yemyeşil kendi bayrakları. Hadis tam olarak gerçekleşmiştir.

“Ve köşe bucakta benim oğluma yardım edecek olan dağınık Türk bayrakları zuhur edecek...”. Yani dağınık Türk devletini bir araya getirecek ve o devletle birleşerek, onların gücünden istifade ederek, onlarla İslam âlemini bir araya getirecek. Said Nursi de diyor. “Kahraman ordu ve imanlı millet” diyor Türk milleti için ve Türk ordusu için. Çok büyük hizmetler yapacaktır Türk milleti yani Türk İslam Birliği’nin lideri olacaktır. Yaşadığımız bütün bu olağanüstü gelişmeleri sizlere aktarmaya devam edeceğim.


#2 hüfyaa

hüfyaa

    Burası olmadan yaşayamaz

  • Yöneticiler
  • 6.884 Mesaj
  • Cinsiyet:Bayan
  • Konum:kocaeli
  • İlgi Alanları:binkelam.com,birkizbirana.blogspot.com,sadecegelinlik.blogspot.com,erkekgiyimkusam.blogspot.com,sadeceelbise.blogspot.com,bakimveguzelliksirlari.blogspot.com

Gönderim zamanı 13.06.2010 - 14:17



kendisi 'kahraman ordu' derken bugün yer yer nerdeyse yerle bir edilmeye çalışılan türk ordusunu mu
kastediyor,başka bi şeyi mi..? *zong

'imanlı millet' derken kastettiği,giderek dejenereleşen;öyle ki şehir kültürüyle yetiştirilmiş,insan veya
kadın olarak fazla da bi baskı görmemiş,bitakım özgürlüklere;özellikle bitakım kadın özgürlüklerine
taraftar,dini kimliği zayıf sayılabilecek olan kimi kişilerin ( :P) 'bile' rahatsız olacağı ve hayıflanacağı
ve üzüntü duyacağı derecede dejenereleşen bu millet midir,yoksa başka bi topluluk mu..? :blink:


dip not..: belirlenen tiplemenin 'bile' sözcüğüyle vurgulanması bilerek şeyyapılmıştır,zira bitakım
at gözlüklü bakış açıları :confused: bunu;söylemezsen anlayamazlar,hatta ileri derecede olanları,
söylesen de anlayamazlar..öyle bi,bozuk ezber;asla sahip olmayı istemediğim.. <_<



ne giderim peşlerinden..ne ardımda devam olsun..
ne uyarım,ne hükmeder..kalanlara selam olsun...


#3 _RomantizmA_

_RomantizmA_

    Pembeler içinde uçuk MAVİ

  • Üyeler
  • 3.232 Mesaj
  • Cinsiyet:Bay
  • Konum:VatanToprağı
  • İlgi Alanları:sonsuzluk; ölüm...

Gönderim zamanı 13.06.2010 - 17:23

Bundan 50 yıl önceki olayları da alsanız zorlama bir metnin içine koysanız yine çıkardı ki...


Sanırım mehdi'yi hicri 1425 te bekliyorduk, 1431 deyiz herhal? Doğrusunu allah bilir, böyle şeyleri tii ye almaktan hoşlanmıyorum ama insan zihni neyi düşünüyorsa onu alır... Bir dönem Hasan mezarcı mı neydi onun yüzünü gökyüzünde gören insanlar vardı mehdi ona dediler, sonra bir başkası...


+ tüm bunların içinde ben sahih hadisler istiyorum... Piyasaya sürülmüş binlercesi var ve bizler araştıran, tartışan bir millet değiliz çabuk takılıyoruz bişeylerin peşine...


Doğrusunu Allah bilir! İnşallah bu konuda araştırmak, bu konuyu tartışmakta nasip olur; konu hakkındaki sahih hdisleri merak ediyorum gerçekten.




[Bebeğim Öldü]

Hayatımın gerçek öykülerine ayrılan bir filmin soundtrack’ındayım
Bir yazar mıyım yoksa tek şiirlik şair mi?
Notumu verdi hocalarım nasihati koydum cebime
Ve zorda kalana dek çıkarmadım..
Ve ben bozuk paraydım anlaşılamadan çiklet oldum
Ve ben bütündüm yaramı sevgilimde bırakıp yarımı sokağa attım
Canımı yolda buldum canıma teslim ettim; canına okudum
Canıma kastım…







Benzer Konular Daralt

  Konu Forum Konuyu Açan İstatistikler Son Mesaj Bilgisi

1 kullanıcı bu konuya bakıyor

0 üye, 1 ziyaretçi, 0 gizli