İçerik değiştir



- - - - -

Www.cilginalisveris.com


  • Yanıtlamak için giriş yapın
Bu konuya yanıt verilmedi

#1 sensen22

sensen22

    Hiç gelmiyor desek yeridir

  • Yeni Üyeler
  • 1 Mesaj

Gönderim zamanı 25.05.2010 - 13:51


Alışveriş çılgınlarının yeni adresi
Alışveriş çılgınlığı hiç bu kadar kolay ve eğlenceli olmamıştı…
•
Ülkemizde ve dünyada elektronik ticaret pazarı her geçen gün yeni firmaların dahil olmasıyla güçlenerek daha da büyüyor. İnsanların yaşam tarzlarının değişmesi, şehir içi trafiğin artması, insanların kişisel ihtiyaçlarını karşılayabilmesi için zaman sıkıntısı çekmeye başlaması, insanların internet üzerinden daha uygun fiyatlarla daha az zaman harcayarak alışveriş yapmasına etken oluyor.
İnternetten alışveriş yapan kişilerin en büyük sıkıntısı fiyat ve bilgi kirliliğinin yanı sıra, mevcut olan e-ticaret sitelerinin üç aşağı beş yukarı birbirinin aynı olması. Bu sıkıntıların farkında olan ve insanlara yenilikler ve kolaylıklar sunmayı hedefleyen DMRC BİLİŞİM LTD. ŞTİ., yıllardır bilişim sektöründe gerçekleştirdiği ilkler ve projelerden edindiği tecrübesiyle, elektronik ticaret sektörüne yeni bir heyecan getirdi.
Firmanın kurduğu yeni alışveriş sitesi www.cilginalisveris.com , internetten alışveriş gerçekleştiren kullanıcılara birçok yenilik sunuyor.

Tamamen kendi ekibi ve alt yapısını kullanarak kurduğu cilginalisveris.com sitesi kullanıcılarına tam bir görsel şölen sunuyor.
Sitenin kendine özgü çok şık ve kullanışlı bir tasarımı var. Resimli ve basitleştirilmiş menüleri sayesinde, aradığınız ürünü kolayca bulmanızı sağlıyor.
Çılgın Alışveriş ‘te aradığınız yüzlerce marka ve binlerce ürünü kolayca ve uygun fiyat avantajlarıyla bulabilirsiniz. Sitenin şuanda sahip olduğu kategoriler başlıca;
• Giyim & Aksesuar (Tüm dünya markaların yer aldığı, özellikle bayanların ilgi odağı giyim, iç giyim, takı, altın, pırlanta markalarını ve ürünlerini bulabilirsiniz.)
• Güzellik & Sağlık (Parfümden, makyaj malzemelerine, sağlık ürünlerinden, masaj aletlerine kadar bir çok marka, çeşitli avantajlarla sunuluyor.)
• Bebek (Bebeği olan biri bebeğinin ve kendisinin tüm ihtiyaçlarını kolayca karşılayabilir. Çocuklarda unutulmamış. Çocukların eğitimine yönelik bir çok eğlendirici ve oyuncak, çeşit fazlalığıyla dikkat çekiyor.)
• Hobi & Oyun (Herkesin mutlaka ziyaret etmesi gereken bir bölüm. Özellikle çılgın ürünleri tek tek incelemelisiniz.)
• Oto (Bazı erkeklerin arabaları eşlerinden daha önce gelir. Bu bölüm eşleri kızdırsa da erkekleri fazlasıyla mutlu edebilecek bir kategori.)
• Elektronik (Beyaz eşyadan, lcd televizyona kadar çok geniş bir ürün yelpazesi mevcut. Fiyat uygunluğu ve ürün zenginliği bu kategoride göze çarpıyor.)
• Telefon (Cep telefonlarını bu kadar detaylı hiçbir sitede görmemiştim. En ince ayrıntısına kadar tüm telefonların bilgileri mevcut. )
• Bilgisayar & Ofis ( Tüm marka ve modelleri bulabileceğiniz, çok detaylı ve kapsamlı bir bölüm. Taşınabilir bilgisayarlardan yeni trend netbooklara kadar geniş bir ürün yelpazesi mevcut.)




0 kullanıcı bu konuya bakıyor

0 üye, 0 ziyaretçi, 0 gizli