İçerik değiştir

- - - - -

Bilgi teknolojilerinde irtifa kaybı

• Yanıtlamak için giriş yapın
bu konuya 1 yanıt verildi

#1 Haberci

Haberci

Jurnalci

• Muhabirler
  • 8.175 Mesaj

Gönderim zamanı 14.04.2010 - 19:48

Ağ Toplumuna Hazırlık İndeksi’nde dünya sıralamasında 55. sıradan 61. sıraya geriledik.

Devamı için tıklatın
Harabe.net Haber Servisi

#2 _RomantizmA_

_RomantizmA_

Pembeler içinde uçuk MAVİ

• Üyeler
  • 3.232 Mesaj
  • İlgi Alanları:sonsuzluk; ölüm...

Gönderim zamanı 14.04.2010 - 20:10

MEB'den başlayarak Bilişim Teknolojileri öğretmenlerine kulaklarını tıkayan zihniyet rapor hazırlanmasada zaten geide başlamıştı işe... Okullara aldığı görevi Öğretmenlik olan insanları formatör zamazingosuyla uğraştırırsa, okullarda kurumlarda Bilgisayar öğremenlerini teknik servis görme gafletinde bulunursa bu olur... Ne işini yapan zevk alır ne de yapılan işten devlet hayır alır.

1 saatlik seçmeli dersle, o da idare lütfederse verilecek o 1 saatlik derslerle devlet internetsz okul kalmadı diye nutuk atar... Alt yapısız, sürekli kopan bağlantılarla dünyada bir eşi daha yok dediği E-OKUL, E-personel işleri öğretmenlerin öz verisiyle ilerliyor ve bunu bile bile insanların itirazlarına "BEN YAPTIM OLDU" mantığıyla tepeden dayatma devam etmeye çalışıyorlar...

Alında geniş bir yelpaze BT biliyorum ama hazır yeri gelmişken, ki devletin, kurumların, sivil toplum örgütlerinin 17 yılda bir aklına geldik bende yazam dedim...

Bizden sonraki nesil de anlatacak, ibrahim müteferrika matbaaanın icadından 1000 yıl sonra Türkiyeye matbaa getirmiş biz ondan geri kalmışız... saolsun sonraki KRALLARIMIZDA onları hiç aratmamış, her yeniliği kesin benim yaptığım gibi yaptılar deyip bilmeden anlamadan uygulayarak ülkenin içine etmişler...

Reha muhtar geldi aklıma bu kadar gazdan sonra: Vah ülkem vahhh!

[Bebeğim Öldü]

Hayatımın gerçek öykülerine ayrılan bir filmin soundtrack’ındayım
Bir yazar mıyım yoksa tek şiirlik şair mi?
Notumu verdi hocalarım nasihati koydum cebime
Ve zorda kalana dek çıkarmadım..
Ve ben bozuk paraydım anlaşılamadan çiklet oldum
Ve ben bütündüm yaramı sevgilimde bırakıp yarımı sokağa attım
Canımı yolda buldum canıma teslim ettim; canına okudum
Canıma kastım…