İçerik değiştir



- - - - -

Emekliler interneti seviyor


  • Yanıtlamak için giriş yapın
bu konuya 1 yanıt verildi

#1 Haberci

Haberci

    Jurnalci

  • Muhabirler
  • 8.175 Mesaj
  • Cinsiyet:Bay

Gönderim zamanı 13.04.2010 - 19:58


Türkiye'de internette geçirilen süre 35 yaşında düşüşe geçerken 45'ten sonra yine artışa geçiyor. İnternete erişim konusunda en avantajsız kesim ise kadınlar!




Devamı için tıklatın
Harabe.net Haber Servisi

#2 yusufdemir55

yusufdemir55

    Hiç gelmiyor desek yeridir

  • Üyeler
  • 28 Mesaj
  • Cinsiyet:Bay
  • Konum:İzmir Karşıyaka

Gönderim zamanı 11.03.2014 - 01:23

Meseleye, "kimin neye daha fazla ihtiyacı var" açısından bakarsak, kimin, neden dah afazla internete zaman harcadığını daha iyi anlarız.  Bazen, oyunlarda, sosyal paylaşım forumlarında vb yerlerde yaşımızı soran oluyor. Yaşım söyleyince, sanki çok anormal bir şeyler karşılaşmış gibi "Maşşallah amca, bu yaşta internette sin, Allah uzun ömür versin" gibi alakası olmayan sözler söylüyorlar. Ben emekliyim, kahveye gitme alışkanlığım yok, biraz kitap ve çoğunlukla da internette uğraşırım. İyi ki internet varda, masrafsız vakit geçirebiliyorum. Bu şekilde yaklaşan gençlerin kendilerini sorgulaması gerekir. Okulun var, işin var, sevgilin var, gençliğin var, git onların keyfini çıkart. Ne pinekliyorsun internetin başında?

 

Bu konu, yıllar önce izlediğim bir tv proğramını da kafamda çağrıştırdı. 1994 - 95 yıllarıydı. Rahmetli Savaş Ayın proğram konuklarından birisi, boyacıydı. Hani şu evlere badana, boya yapan emekçilerden..  Cep telefonları yeni çıkmıştı o zaman. Boyacının da kemerinde, şimdi takoz denilen, oldukça heybetli telefon takılıydı. Sanki cep telefonunu masa başında çalışan ve masasında zate sabit telefonu olanların kullanması gerekiyormuş gibi, kimileri adamcağızı "Madem boyacısın, dar gelirlisin, o telefonun kemerinde ne işi var?" diyerek yadırgamışlardı. Telefonla canlı yayına katılıp, bir çift olsun söz söylemek için çok uğraşmıştım ama becerememiştim. O admaı yadırgayanlar, o telefona en fazla öyle seyyar çalışanların ihtiyacı olduğunu düşünmeden, neden öyle acımasızca eleştirmişlerdi.. 


Y.D






Benzer Konular Daralt

1 kullanıcı bu konuya bakıyor

0 üye, 1 ziyaretçi, 0 gizli