İçerik değiştir



- - - - -

Bitti!


  • Yanıtlamak için giriş yapın
bu konuya 2 yanıt verildi

#1 yok

yok

    DuyguSuz!

  • Üyeler
  • 1.406 Mesaj
  • Konum:Yalnızlık
  • İlgi Alanları:* Yalnızlık<br>* Başka hayatları yaşamak<br>* Kendinden vazgecmek<br>* Başarısızlık<br>vs.......................

Gönderim zamanı 15.03.2006 - 13:50


.....Çarpılan bir kapı esintisi yüzümde. Sesim bir çığlık kadar derin bir feryat içinde. Gözlerindeki Mavin; benim Mavim! yok artık gözlerimde. Ruhum zincirlenmiş bir köpek, karanlık içinde.

.....Gelişin gidişin den derin oldu, bu soğuk hava ilk defa üşütür oldu. Neler saklıymış o anlatılmayan duygular içinde. Canlı, canlı toprak altına yatmak ve üstümdeki toprakları son defa Mavine bakarak seyretmek. Sonu var etmek senle bir ilk diyebilmek.

.....Bu dünya fazla geldi bizim sevdamıza ne engeller aştık derken aslın da yolun başın da kala kaldık. Biz birbirimizin aşkını kaldıramadık biz bizim sevdamıza sahip çıkamadık aslında bu kadar büyük olduğunu biz de anlamadık.. Her şeyi Yakardık , Yıkardık , Silerdik ama biz bizi bizden Edemezdik.

.....Sözler yetersiz , bakışlar anlamsız, zaman ise çaresiz bizimle ; bize üzülenler ne çokmuş. Yaz aylarına merhaba derken ayrılığımız adına kapandı hava, yağmur isyanıma ortak oldu, gece her zamankinden soğuk, sessiz, daha da karanlık. Olmayışının kaçıncı saati bilmiyorum ama seneler ne çabuk geçiyor dedirtiyorsun bana acıyla , içimde kapanmayan git gide büyüyen bir yarayla.

.....Bitti derken gözlerim günü görmez oluyor, her zamankinden çok anılıyor adın, arkadaşlarım seni soruyor ? işlerini anlatıyorum sonra özlemimi, gelir diyorum, gelecek…

.....Ağzımdan o kelime Çıkmıyor Bitti. Annem aşureyi konuşuyor yemeden gitti diye, odamda ilk defa bole sessiz yalnız bir sabah doğuyor. Kimse yi inandıramazdım bittiğine ben bile inanmazken; gelecek yıl birlikte yaşayacağımız ev siyaha ağırlık verildiğini tartıştığımız mobilyalar ve her ne olursa olsun her kavgada okyanus maviliğinde korkmadan kaybolan ben.
Aslın da beni benden alan Sen…

.....Sensizlikte kalan bir video kaseti, içmeme kızdığın sigaram, gözlerimde hiç gitmeyen bir buğ, anlamsız boş boş bakan soluk bir yeşil, içmeyi beceremediğim biram, senden bana kalma birkaç yazı, sakladığım bir peçete , otobüs biletlerin ve her zamanki gibi gülen resimlerin.
Ve benimle birlikte yaşayacak bir sevda koynumda… ( Bitti )


Complexivy

Bu mesaj Complexivy tarafından düzenlendi. Düzenleme zamanı: 15.03.2006 - 18:48

Okyanusların uçsuz bucaksız erilşilmezliğini mavi sanırdım. O erişilmez derinlikler Yeşilmiş! tıpkı gözlerim gibi...
O diplerde saklıymış duygular, o sonsuzlukta saklıymış umutlar, sonlarda saklı kalmış varoluşlar...

#2 dokuzharf

dokuzharf

    ...

  • Kurucular
  • 19.758 Mesaj
  • Cinsiyet:Bay
  • Konum:İzmir

Gönderim zamanı 15.03.2006 - 14:12

yok yok.
bitirmeyecektin aslında.
hani öyle birşey yaz ki ; gitmiş olsun ama hala onu sev..
bitmesin sevdan , herşey onu hatırlatsın sana.
onu düşündükçe ağla , yeri gelince gül onun yaptıklarını hatırladığında.
ama bitirme..

Değişiklikler Kaydedildi...

#3 yok

yok

    DuyguSuz!

  • Üyeler
  • 1.406 Mesaj
  • Konum:Yalnızlık
  • İlgi Alanları:* Yalnızlık<br>* Başka hayatları yaşamak<br>* Kendinden vazgecmek<br>* Başarısızlık<br>vs.......................

Gönderim zamanı 15.03.2006 - 18:53

Artık bitti dokuz dinledinmi bilmiyorum ama Ben imkansız aşklar için yaratılmışım :cry: Aslında ne bir aşk yada ne bir sevgi içeren bir rolum olmalı bu hayatta bana en çok yakışan yalnızlık diyorum. Eskisi gibi aramıyorumda cunku neye değer versem kaybediyorum nihayet bu hayat başardı diyorum ve benide kendinden etti. Uzak korkkak yalnız ve sadece boş ağıt dolu satırlar kalıyor. Üzülüyormuyum bilmiyorum inan aslında ne hissettiğimide bilmiyorum. Kendime bile anlatamıyorum içimdekileri bukadar boş yada bukadar karışık hiç olmamıştım ben bukadar belirsiz ....
Okyanusların uçsuz bucaksız erilşilmezliğini mavi sanırdım. O erişilmez derinlikler Yeşilmiş! tıpkı gözlerim gibi...
O diplerde saklıymış duygular, o sonsuzlukta saklıymış umutlar, sonlarda saklı kalmış varoluşlar...




2 kullanıcı bu konuya bakıyor

0 üye, 2 ziyaretçi, 0 gizli