İçerik değiştir



- - - - -

Superonline'dan Asrın Kazığı


  • Yanıtlamak için giriş yapın
bu konuya 1 yanıt verildi

#1 Edys

Edys

    ....

  • Dokunulmazlar
  • 16.109 Mesaj
  • Cinsiyet:Bay
  • Konum:istanbul,antalya,bodrum ve başka yerler
  • İlgi Alanları:FENERBAHÇE

Gönderim zamanı 05.04.2010 - 01:15


insanları bizdeki sınırsız gerçek sınırsız damla damla değil gürül gürül internet diyerek abone yapan superonline. şimdi dansöz gibi kıvırıp sınırsız+sınırlı adil kullanım uygulamasına geçiyor.

facebook grubu
http://www.facebook....id=370912814935

superonline'a karşı bilgilendirme ve birlik sayfası
http://forum.donanim...38525534/tm.htm

işte superonline dan yapılan açıklama ve fiber optik internet kullanıcılarını çıldırtan olay..



Superonline Adil Kullanım Koşulları Nedir?
Superonline bireysel hizmet abonelikleri, Superonline tarafından hizmetin verildiği adreste ve bireysel kullanım için geçerlidir.
Superonline bireysel hizmetleri, hizmetin verildiği adres dışında kullanılamaz.
Superonline internet erişim hizmeti paylaştırılamaz. Hizmetin paylaştırılması, yeniden dağıtılması, hizmetin amacına uygun kullanılmaması gibi nedenlerle oluşabilecek performans kaybından ve/veya yasal yükümlülüklerden Superonline sorumlu tutulamaz.
Superonline bir hizmetin satışını bir kampanyaya ve ilgili kampanyanın koşullarına bağlamış olabilir. Bu koşullar altında kullanıcı ilgili kampanya koşullarına uymayı kabul ve beyan ederek söz konusu kampanyadan ve ilgili hizmetten yararlanır.
Superonline’in sağladığı hizmetler Adil Kullanım Koşullarına tabii olabilir. Adil Kullanım Koşulları, Superonline tarafından sağlanan hizmetin limitsiz internet erişimi, limitsiz ve yön bağımsız telefon hizmeti ve Superonline tarafından sunulan her tür diğer hizmetler için belirlenmiş olabilir.
Bir ürün, hizmet ya da kampanyada Adil Kullanım Koşulları uygulaması var ise; Superonline, ilgili ürün, hizmet ve kampanya için Adil Kullanım Koşullarını kampanya koşulları içinde yayınlar.
Adil Kullanım Koşulları her bir hizmet için Superonline tarafından belirlenir. Adil Kullanım Koşulları, söz konusu hizmetin türü ve amacı dışında, diğer kullanıcıların haklarına ve aldıkları hizmetin içerik ya da kalitesine etki edecek şekilde her turlu nitel ve nicel durum ile kullanılmasını engellemek amacıyla oluşturulmuştur.
Superonline tarafından belirlenen Adil Kullanım Koşulları’na uyulmaması halinde, Superonline ilgili internet erişim hizmetinin hız, kota ve limitinde, telefon hizmetlerinin süre, yön ve ücretlendirme periyodunda değişiklik yapma; hizmeti kısmen ya da tamamen engelleme, durdurma veya sınırlandırma hakkını saklı tutar.
Superonline Hizmet Kullanım Koşulları, ilgili hizmetler için düzenlenmiş sözleşmelerin ve kampanya koşullarının ayrılmaz bir parçasıdır.
Müşterilerimiz:

10 Mbps hız için aylık 50 GB,
20 Mbps hız için aylık 100 GB,
50 Mbps hız için aylık 250 GB,
100 Mbps hız için aylık 500 GB,


download yaparak ya da upload hızının 10 katı kadar GB upload yaparak Adil Kullanım Koşulu uygulamasına tabi olmadan hizmetlerimizden yararlanabilmektedir.
Adil Kullanım Koşulları 15 Nisan 2010 tarihinden itibaren geçerli olacaktır. Ay içinde bu adil kullanım koşullarına tabi olacak kullanıcılarımızın, ilgili ay sonuna kadar download hızları 512k, upload hızları 128k olarak sınırlandırılacaktır. Bu kullanıcılarımızın download ve upload hızları bir sonraki aydan itibaren satın aldıkları paketin koşullarına otomatik olarak dönecektir.
Limitsiz abonelik seçeneklerinde ayrıca kota aşım ücreti uygulanmamaktadır.

#2 shy

shy

    xrÜt / kudI

  • Kurucular
  • 16.791 Mesaj
  • Cinsiyet:Bay

Gönderim zamanı 05.04.2010 - 08:09

Yakında limitsiz bağlantıya da kota aşım ücreti getirecekler :D
DOÐRUNUN SÖYLENMESİNDEN ÇOK, KİM TARAFINDAN, NEREDE VE NE ZAMAN SÖYLENDİÐİ ÖNEMLİDİR.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Gönderilen Resim





Benzer Konular Daralt

  Konu Forum Konuyu Açan İstatistikler Son Mesaj Bilgisi

1 kullanıcı bu konuya bakıyor

0 üye, 1 ziyaretçi, 0 gizli