İçerik değiştir



- - - - -

Şeytan Vatikan'ı Esir Aldı


  • Yanıtlamak için giriş yapın
bu konuya 1 yanıt verildi

#1 shy

shy

    xrÜt / kudI

  • Kurucular
  • 16.791 Mesaj
  • Cinsiyet:Bay

Gönderim zamanı 13.03.2010 - 02:05


Baş şeytan kovucusu, Vatikan'daki tüm sorunların sebebinin şeytan olduğunu söyledi.

Şeytan Kovucular Derneği Onursal Başkanı peder Gabriele Amorth İngiliz The Times gazetesine yaptığı açıklamada, "Şeytanın sağ ve salim, aynı zamanda Vatikan'daki tüm sorunların nedeni olduğunu söyledi.

KUTSAL ODALARDA ŞEYTAN DUMANI
Peder Amorth Vatikan'ın şu anda karşı karşıya kaldığı çocuk tacizi ve gay fahişe skandallarının, şeytanın Vatikan'ı ziyaretiyle alakalı olduğunu belirterek, bundan "Hz İsa'ya inanmayan kardinalleri ve şeytanla bağlantılı piskoposları" sorumlu tuttu.

"Birisi kutsal odalarda şeytanın dumanından söz ediyorsa (Papa Jean Paul'ün 1972'de sarf ettiği ve deyimleşen ifade) bu son şiddet ve pedofili hikayeleri dahil hepsi doğrudur" diyen Amorth, Vatikan'daki bir diğer şeytani davranışa örnek olarak, 1998'de Vatikan'ı koruyan İsviçreli muhafızların komutanı, karısı ve bir muhafızın vurulmuş olarak ölü bulunması ve bu olayın üstünün örtülmesini gösterdi.

BİR ŞEYTAN KOVUCUSU'NUN ANILARI
25 yıldır Vatikan'ın baş şeytan kovucusu olan 85 yaşındaki peder Amorth, şimdiye dek on binlere şeytan çıkarma ayinini yönetti.

Görüşlerini Alman Papa 16. Benediktus'a da anlattığını söyleyen Amorth'un kısa süre önce "Bir Şeytan Kovucu'nun Anıları" isimli kitabı yayımlandı.

Peder Amorth geçmişteki açıklamalarında, Adolf Hitler ve Joseph Stalin'in ruhuna şeytan girdiğini söylemiş, İskoç yazar J.K. Rowling'in Harry Potter romanlarının "siyah ve beyaz sihir arasındaki yanlış ayırt" olduğu açıklamasını yapan Vatikan yetkilileri arasında yer almıştı.

Şeytan Kovucular Derneği'nin tamamı rahip 200 üyesi bulunuyor.

"PAPAZLAR HADIM EDİLSİN"
Roma Katolik Kilisesine mensup bazı papazların çocukları hedef alan cinsel taciz ve tecavüz skandalının son günlerde Almanya'da patlak vermesi, sorunu yine gündemin ilk sıralarına taşımıştı. İtalya'daki günlük gazetelerden "Il Giornale" de bugünkü başyazısını bu konuya ayırarak, "Çocuk tecavüzcüsü papazlar hadım edilsin" önerisinde bulunmuştu.

Bu arada, Avrupa'da Katolik Kilisesi'ni sarsan pedofili skandalı, Vatikan'ın tartışılmasını dahi reddettiği rahiplerin bekar olması konusundaki tartışmaları yeniden ateşledi.

Bu konuda Avrupa gazetelerinde birçok makale ve tartışma yayımlanırken, Papa 16. Benediktus'a muhalif etkili bir teolog Hans Küng, Katolik Kilisesi'nin çocuk taciziyle mücadele için monoteist dinlerde tek olan din adamlarının bekar olması gerekliliğini kaldırmak zorunda olduğunu belirtti.

Haber gerçek ancak ekleyecek yer ancak burası olabilir.Komik yazılar kısmı olmaz dedim :mad1:
DOÐRUNUN SÖYLENMESİNDEN ÇOK, KİM TARAFINDAN, NEREDE VE NE ZAMAN SÖYLENDİÐİ ÖNEMLİDİR.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Gönderilen Resim

#2 pac

pac

    Burası olmadan yaşayamaz

  • Dokunulmazlar
  • 13.198 Mesaj
  • Cinsiyet:Bay
  • Konum:Barcelona
  • İlgi Alanları:Güzel olan herşey =)

Gönderim zamanı 13.03.2010 - 12:24

şeytana ne gerek :wub:
YAŞAMAK BİR UMUTTUR...





Benzer Konular Daralt

  Konu Forum Konuyu Açan İstatistikler Son Mesaj Bilgisi

1 kullanıcı bu konuya bakıyor

0 üye, 1 ziyaretçi, 0 gizli