İçerik değiştir



- - - - -

Hasat Kart İlk Haftada Beklenenin Çok Üstünde İlgi Gördü


  • Yanıtlamak için giriş yapın
Bu konuya yanıt verilmedi

#1 antiqa

antiqa

    Burası olmadan yaşayamaz

  • Yöneticiler
  • 7.424 Mesaj
  • Cinsiyet:Bay

Gönderim zamanı 03.03.2010 - 17:37


Hasat Kart ve Avantajlarını çiftçilere anlatmak için yola çıkan Hasat Kart Ekibi gittikleri köylerde büyük bir ilgiyle karşılandı.

Tarımsal Pazarlama ve Şekerbank’ın birlikte yürüttüğü Hasat Kart Projesi Araçları, Türkiye’de birçok köyü gezerek, düzenlenecek sohbet toplantılarında Hasat Kart'ı ve Hasat Kart avantajlarını tanıtıp köylülerin sorularını yanıtlamak için 22 Şubat’da İstanbul’dan hareket etti.

6 Ekip halinde Düzce, Çanakkale, Aliağa, Fethiye, Kırklareli, Tekirdağ’dan başlayarak Nisan sonuna kadar devam edecek olan tanıtım etkinliği kapsamında, tüm Türkiyeyi dolaşarak 60 binin üzerinde çiftçiye ulaşmayı hedefleyen Tarımsal Pazarlama Hasat Kart Ekipleri, ilk haftasında çiftçilerin yoğun ilgisiyle çalışmalarını sürdürüyor.

Hasat Kart Uzman Ekipleri her sabah 9:00 da köylere doğru yola koyuluyorlar.Gittikleri köylerde çiftçilerle tek tek konuşarak köyün kahvesinde yada uygun olan bir mekanda yapılacak olan toplantıya çiftçiler davet ediliyor.Her gidilen köyde toplantılar çok kalabalık bir şekilde gerçekleştiriliyor. Hasat Kart uygulamasından gayet memnun olduklarını dile getiren Çiftçiler, ‘Hasat Kart’ın ayağımıza kadar gelmesi çok güzel, bu sayede kolaylıkla başvuru yapabiliyoruz.İşlerimizin arasında bankaya gitmek ve kredi kartına sahip olmamız çok zor.Şekerbank sayesinde işimiz kolaylaşıyor.’sözlerini her fırsatta dile getiriyorlar.
Gidilen köylerde büyük bir ilgiyle karşılanan Hasat Kart Projesi Ekipleri projenin ilk haftasında, beklenenin çok üstünde Hasat Kart başvurusu aldı.

Şekerbank, özel ürünü "Hasat Kart" ile çiftçilerin bireysel ve ticari ihtiyaçlarını karşılamalarına yardımcı olmak amacıyla, esnek ödeme vadeleri ve düşük faiz oranları sunarak çiftçilerin hayatlarını kolaylaştırıyor.

Şekerbank'tan Hasat Kart alanlar, yıl boyunca istedikleri her yerde alışveriş yapıp, ATM'lerden para çekebiliyor. Şekerbank, çiftçilere, kendi hasat zamanlarına uygun esnek vade seçenekleri ve düşük faiz ile ödeme yapma imkanı veriyor. Kart sahipleri, Nisan, Eylül ve Aralık olarak belirlenen ekstre dönemlerinden birini seçerek, istediği zaman ödeme ve kullanım yapabiliyor.

Hasat Kart, ayrı ayrı kullanılabilen iki farklı limiti ile çiftçilerin harcamalarını takip etmelerini kolaylaştırıyor. Hasat Kart sahipleri, "Serbest Limit"i; tüm POS'lar ve Ortak Nokta ATM'lerinde, tüm günlük harcamalarını yaparak kullanabiliyor. Şekerbank'ın anlaşmalı olduğu tedarikçilerde geçerli olan "Tedarikçi Limiti" ise çiftçilere; mal, gübre, mazot, zirai ilaç, tohum gibi ticari ihtiyaçlarını uygun fiyatlar ve ödeme koşullarıyla alma imkanı veriyor.

Tüm Türkiye'de geçerli olan Hasat Kart'a sahip olmak isteyenlerin;

• Çiftçi Kayıt Sistem (ÇKS) veya Çiftçilik Belgesi,
• Nüfus cüzdanı fotokopisi,
• İkametgah senedi (ÇKS'de ise istenmiyor),
• İmza beyanı,
• 2 kefil (Nüfus cüzdanı fotokopisi, gelir belgesi, imza beyanı)
• Teminat Senedi ile Şekerbank Şubelerine başvurarak;
• Ticari Kartlı Sistemler Başvuru formunu doldurması,
• Kurumsal Bankacılık Hizmet Sözleşmesi ile Genel Kredi Sözleşmesi'ni imzalaması yeterli.


http://www.tarim.com...ay.asp?ID=10367





Benzer Konular Daralt

0 kullanıcı bu konuya bakıyor

0 üye, 0 ziyaretçi, 0 gizli