İçerik değiştir



- - - - -

Sınıf Başkanıyla Yardımcısının Dramı.


  • Yanıtlamak için giriş yapın
bu konuya 44 yanıt verildi

#41 ebarah

ebarah

    Onun için takıntı haline geldik

  • Dokunulmazlar
  • 2.132 Mesaj
  • Cinsiyet:Bay
  • Konum:Zeytinburnu

Gönderim zamanı 31.01.2010 - 01:52

Atın küçük kızı içeriye,babasını alın sorguya,öğretmenlerini dinleme takibine alın.

Küçük kız,küçük kız,tükürüğünü kirletme.Tükürdüğün sözde valilerin senden öğreneceği öyle çok şey var ki.Diyorsun ki,ben sınıf başkanı olursam,şimdiki başkanın emeğini çalmış olurum.Oysa küçük kız,ülkenin başında öyle hırsızlar var ki.Bu hırsızlar senin babanın cebine sokuyorlar ellerini,sofrandaki lokmaya uzatıyorlar ellerini.Küçük kız sen düşüncelerini korkmadan söyleyebiliyorsun,ne sınıf başkanından ne de öğretmeninden emir almıyorsun konuşmak için,düşüncelerini söylemek için.Oysa küçük kız,yüzüne tükürdüğün valiğler var ya,işte onlar adlarını bile söyleyemiyorlar izin almadan,korkuyorlar,biat ediyorlar.Okulunda valilerin görevlerini ili yönetmek diye öğretiyor öğretmenin ama yalandır bu öğretilenler.Şimdiki valiler,başbakandan emir alırlar,evlere kömür,soba,bulgur,mercimek,odun dağıtırlar.



Bu kızların öğretmenleri hakkında soruşturma açılmış.


Kızlar bilmiyorlar ki,valiler artık devletin değil AKP'nin,Başbakan'nın valileridir.Kömürcü,sobacı,bulgurcu valilerdir.Biat eden,kendisi olmayan,düşünmeyen,itaat eden,üretmeyen robotlardır.Onları bu hale getiren baştaki de,düşünmediği,üretmediği,biat ettiği için.Ülkeyi de,düşünmeyen,konuşmayan,eleştirmeyen,itaat eden,biat eden insan sürüsü haline getirmeye çalışıyor.Başaramayacak...

Bu mesaj ebarah tarafından düzenlendi. Düzenleme zamanı: 31.01.2010 - 01:59

 580023663830.jpg


#42 antiqa

antiqa

    Burası olmadan yaşayamaz

  • Yöneticiler
  • 7.424 Mesaj
  • Cinsiyet:Bay

Gönderim zamanı 09.02.2010 - 22:53

Gönderilen Resim

Sövdüğü valinin elini öptü

Vali Şahabettin Harput, bir şov programında kendisi hakkında, "Öğretmenimiz de gelecekti ama kalıbına tükürdüğüm Vali izin vermedi" sözlerini söyleyen küçük Havva'yı makamında kabul etti.

Bursa Valisi Şahabettin Harput, Orhangazi ilçesinde eğitim gördükleri ilköğretim okulunda arkadaşlarıyla olan diyaloglarını içeren video görüntüleri internetteki paylaşım sitelerinde çıktıktan sonra haber olan iki öğrenciyi kabul etti.

İlköğretim okulu öğrencileri Gizem Yüksel ve Havva Mutlu, Orhangazi Kaymakamı Ertan Peynircioğlu, İlçe Milli eğitim Müdürü İbrahim Aydın ve velileriyle birlikte Vali Harput’u makamında ziyaret etti.

Öğrenciler, kendilerini makam odasının girişinde karşılayan Vali Harput’a, elini öptükten sonra çiçek ve bir tablo sundu.

Vali Harput, her iki öğrenciye, "Sizi televizyonda izledim ve çok beğendim. İkinizi de o kadar pratik zekalı, kabiliyetli ve o kadar başarılı gördüm ki, ’bu çocuklar geleceğin çok büyük insanları olacak’ dedim" dedi.

Harput’un "Gelecekte ne olmak istiyorsunuz?" yönündeki sorusu üzerine önce "Ülkemize faydalı bir meslek sahibi olmak istiyoruz" diyen öğrencilerden Havva Mutlu, daha sonra "bilim adamı", Gizem Yüksel ise "polis" yanıtını verdi.

İki öğrenciyi de yeteneklerinden ve başarılarından dolayı kutlayan Vali Harput, daha sonra şunları kaydetti: "Öğretmenlerinizle de konuştum.

Derslerinizin çok iyi olduğunu söylediler. Sınıfta da çok uyumlu çocuklarmışsınız. Öğretmenleriniz, terbiyeli, uyumlu, çalışkan, başarılı, arkadaşlarıyla iyi geçinen saygılı çocuklar olduğunuzu söyledi. Ben çok sevindim ve ikinizi tanımak istedim. Sizi yakından tanıma fırsatı buldum.

Bundan sonra okuma noktasında her türlü sıkıntınızın çözümü için arkanızda ben bulunacağım. Bunun manası ne? Bunun manası ’çok çalışacağım, üniversiteyi bitireceğim ve çok büyük insan olacağım, sıkıştığım zaman vali amcama gideceğim’ diyeceksiniz.

Bunu aklından çıkarmayacaksın. Böylece inşallah siz üniversiteyi bitirinceye kadar arkanızda vali amcanızın desteği devam edecek. Siz hep önünüze bakacaksınız, hep çalışacaksınız, hep daha başarılı olacaksınız, hem ailenize anne ve babanıza hem memleketinize hem de insanlığa çok faydalı birer insan olacaksınız."

http://www.milliyet....ault.htm?ver=71

#43 Rose&Rain

Rose&Rain

    Kayıp

  • Dokunulmazlar
  • 5.735 Mesaj
  • Cinsiyet:Bayan
  • Konum:Sandal
  • İlgi Alanları:çok geniş

Gönderim zamanı 09.02.2010 - 23:26

Ben bu çocukların gözlerinden öperim ya, harikalar. Kendilerini ne kadar güzel ifade ediyorlar hayran kaldım konuşmalarına. Üstelik daha bu yaşta kendilerini arkadaşlarına adamışlar onlarında yüksek notlar almaları için ders anlatıyorlarmış *drunk Atalay da sonunda dayanamadı hep suçu bana atıyonuz dedii :)

Umarım bu çocuklar hep böyle, zeki, çalışkan, sorumluluk sahibi ve temiz kalpli kalırlar. :: Yeni gelen nesil beni sürekli şaşırtıyor, gerçekten harikalarr :S
Gönderilen Resim

Tecrübe çok zalim bir öğretmendir. İnsanı önce sınavdan geçirir, sonra dersini öğretir. - Spuitems

#44 antiqa

antiqa

    Burası olmadan yaşayamaz

  • Yöneticiler
  • 7.424 Mesaj
  • Cinsiyet:Bay

Gönderim zamanı 29.11.2011 - 10:31

sabah sabah kötü bir haber. gizem şofben zehirlenmesinden ölmüş. :( allah rahmet etsin.

#45 pac

pac

    Burası olmadan yaşayamaz

  • Dokunulmazlar
  • 13.198 Mesaj
  • Cinsiyet:Bay
  • Konum:Barcelona
  • İlgi Alanları:Güzel olan herşey =)

Gönderim zamanı 29.11.2011 - 12:27

çok kötü bi haber hemde. "melek oldu" derler ya hani küçük yaşta ölenlere burda cuk oturuyo sanırım
YAŞAMAK BİR UMUTTUR...





Benzer Konular Daralt

  Konu Forum Konuyu Açan İstatistikler Son Mesaj Bilgisi

1 kullanıcı bu konuya bakıyor

0 üye, 1 ziyaretçi, 0 gizli