İçerik değiştir



- - - - -

Alice In Wonderland (2010) - Alice Harikalar Diyarında


  • Yanıtlamak için giriş yapın
bu konuya 1 yanıt verildi

#1 DKNH

DKNH

    εїз Black Mamba 24 km/h hız yapar..

  • Muhabirler
  • 9.404 Mesaj
  • Cinsiyet:Bayan
  • Konum:Yok ki benim bir yedeğim

Gönderim zamanı 27.01.2010 - 17:08


Gönderilen Resim
Alice in Wonderland (2010) Alice Harikalar Diyarında
Yazar: castiel Kategori: Film, Tanıtım Etiket: Alan Rickman, Alice Harikalar Diyarında, Alice in Wonderland, Alice in Wonderland Fotoğrafları, Alice in Wonderland Fragmanı, Anna Hataway, Crispin Glover, Danny Elfman, Dariusz Wolski, Fantastik, Film Tanıtımları, Helena Bonham Carter, Johnny Depp, Lewis Carroll, Linda Woolverton, Macera, Mad Hatter, Mia Wasikowska, Michael Sheen, Tim Burton
Gönderilen Resim
Alice Harikalar Diyarında (Alice in Wonderland) yeniden çevriminde güçlü kız imajı baz alınarak Tim Burton tarafından seyircinin karşısına çıkarılıyor. Linda Woolvertonın çocuk romanından uyarlanan yapım 17 yaşındaki Alice'in sosyeteye tanıtım partisinde beyaz bir tavşanı takip ederek kendini harikalar diyarında bulmasıyla başlıyor. Aslında 10 sene öncesinde de ziyaret ettiği yeri ikinci ziyaretinde hatırlamıyor bile.
Gönderilen Resim
Harikalar Diyarında Alice'i karşılayanlar arasında Mad Hatter karakterini canlandıran Johnny Depp de mevcut. Bu yapımda Johnny Depp ve Tim Burton yedinci kez bir araya geliyorlar. Yine Tim Burtonın ayrılmaz oyuncu ekibinden, aynı zamanda eşi olan Helena Bonham Carterda Kırmızı Kraliçeyi canlandırıyor. Sürpriz olarak ise oyuncu kadrosunda 2009 Oscar ödül töreninde En iyi Kadın Oyuncu Oscarına aday gösterilen Anna Hataway de mevcut.
Gönderilen Resim
Gönderilen Resim
Yoktun ve Tanrı bu ihtimalden hiç bahsetmemişti....

#2 epru'

epru'

    coupling uk gacısı

  • Üyeler
  • 6.579 Mesaj
  • Cinsiyet:Bayan

Gönderim zamanı 28.01.2010 - 01:33

makas eller ve çarlinin çikolata fabrikasında da tim burton' la beraber çalışmıştı johnny deep yamulmuyorsam.. o ikisinin bi arada bulunduğu bi filmin kötü olabilme ihtimalinin üzerine oturuyorum ben şu anda..
mart gelse de gitsek ( yasalız anacım :) )





Benzer Konular Daralt

  Konu Forum Konuyu Açan İstatistikler Son Mesaj Bilgisi

1 kullanıcı bu konuya bakıyor

0 üye, 1 ziyaretçi, 0 gizli