İçerik değiştir



- - - - -

Rüyada Buğday Görmek


  • Yanıtlamak için giriş yapın
bu konuya 1 yanıt verildi

#1 Haberci

Haberci

    Jurnalci

  • Muhabirler
  • 8.175 Mesaj
  • Cinsiyet:Bay

Gönderim zamanı 10.01.2010 - 04:11


Eve buğday almak, geçim sıkıntısının haberidir. Alınan buğdayın yenilmesi ise, para kazancına işarettir.
Harabe.net Haber Servisi

#2 hüfyaa

hüfyaa

    Burası olmadan yaşayamaz

  • Yöneticiler
  • 6.884 Mesaj
  • Cinsiyet:Bayan
  • Konum:kocaeli
  • İlgi Alanları:binkelam.com,birkizbirana.blogspot.com,sadecegelinlik.blogspot.com,erkekgiyimkusam.blogspot.com,sadeceelbise.blogspot.com,bakimveguzelliksirlari.blogspot.com

Gönderim zamanı 12.11.2014 - 01:32

bu ne yahu bu kadarcık? beee.gif

 

Rüyada buğday görmek zorluklar, cefalar çekilerek onurlu bir şekilde ele geçirilen mala yorumlanır. Bu rüya rüya sahibinin sağlık ve refah içerisinde bir hayata başlayacağına ve kendini son derecede mutlu hissedeceğine de yorulur.

 

Rüyada buğday ekmek, buğday ektiğini görmek Allah'ın rıza gösterdiği bir işe ve rüya sahibinin başkalarını iç dünyasının dış görünümünden daha güzel olduğuna inandırmakta zorluk çektiğine yorumlanır.

 

Rüyada buğday satın almak hayra yorulur. Rüyasında buğday satın alan kimsenin nimete ve servete erişeceği, eline mal ve para geçeceği ya da evlenip çok sayıda çocuğu olacağı rivayet edilir.

 

Rüyada yaş buğday yemek ibadet ve iyilikle ilişkilendirilir. Bu rüya rüya sahibinin bolluk ve bereket dolu bir yıl geçireceğine, evlenmeye niyeti varsa bu niyetini bu yıl içerisinde gerçekleştirmesinde fayda olduğuna delalet eder. 

 

Rüyada kuru buğday yemek pek hayra yorulmaz; bu rüya o yıl kişinin memleketinde kıtlık olacağına ve gıda maddeleri temin etmekte zorlanacağına yorulur.

 

Rüyasında eliyle buğday karıştırdığını gören bir kimsenin evinin bereketinin kaçacağı ve hayatının sıkıntılı bir hale gelmeye başlayacağı rivayet edilir.

 

Rüyada tarlaya buğday serpmek 2 şekilde yorumlanır. Bir yoruma göre rüyasında tarlaya buğday serpen kişinin bir muharebeye katılması ihtimali vardır. Bir başka yoruma göre ise rüya sahibinin iş hayatındaki pozisyonunu korumak için büyük bir gayret sarf etmesi, rakiplerine karşı zorlu bir mücadele vermesi gerekecektir. 




ne giderim peşlerinden..ne ardımda devam olsun..
ne uyarım,ne hükmeder..kalanlara selam olsun...






Benzer Konular Daralt

  Konu Forum Konuyu Açan İstatistikler Son Mesaj Bilgisi

0 kullanıcı bu konuya bakıyor

0 üye, 0 ziyaretçi, 0 gizli