İçerik değiştir



- - - - -

Rüyada Araba Görmek


  • Yanıtlamak için giriş yapın
bu konuya 2 yanıt verildi

#1 Haberci

Haberci

    Jurnalci

  • Muhabirler
  • 8.175 Mesaj
  • Cinsiyet:Bay

Gönderim zamanı 26.12.2009 - 03:26


Rüyada arabaya binmek işlerinizin iyiye gideceğine ve terfi edeceğinize işarettir. Bir dolmuşa binmek, güzel geçecek ticari amaçlı bir yolculuğa çıkacağınıza işarettir.
Kaza yapmış araba, büyük bir mevki sahibi olmaya; yuvarlanmış araba, itibarınızın kısa süreli olacağına; araba altında kalmak, zenginliğe veya büyük bir mirasa; arabanın peşinden koşmak, uzun süreli işsizliğe yorumlanır.
Harabe.net Haber Servisi

#2 hüfyaa

hüfyaa

    Burası olmadan yaşayamaz

  • Yöneticiler
  • 6.884 Mesaj
  • Cinsiyet:Bayan
  • Konum:kocaeli
  • İlgi Alanları:binkelam.com,birkizbirana.blogspot.com,sadecegelinlik.blogspot.com,erkekgiyimkusam.blogspot.com,sadeceelbise.blogspot.com,bakimveguzelliksirlari.blogspot.com

Gönderim zamanı 02.11.2015 - 12:41

res_car_us.png

 

Rüyada araba görmek genelde geçim sıkıntısıyla, geçinme yolunda alınan tedbirlerle ilişkilendirilir. 

 

Rüyada görülen otomobil sıkıntı alametidir.

 

Rüyasında otomobil kullandığını gören kişinin işinde başarılı bir yönetici olduğu rivayet edilir. Rüya sahibi bir işçi, memur vb. değilse bu rüya onun belirli bir işi olan kişilerce sevilen, onların hükümetle bağlantılı işlerini halledebilecek kapasitede biri olduğuna işaret eder. Bu rüya kişinin yaptığı hatalar yüzünden sorun yaşayacağına da yorumlanır.

 

Araba altında kalmak zengin olma ihtimaline yorumlanır. Bu büyük bir miras sayesinde de olabilir.

 

Bir yolculuğa çıkmak isteyen biri rüyasında arabaya bindiğini görürse bu onun düşündüğü seyahati ertelemek durumunda kalacağının ve işlerinin zorlaşacağının alametidir.

 

Rüyada arabadan inmek rüya sahibinin hayattaki pozisyonu veya mevkisi açısından bir düşüş yaşayacağına yorumlanır.

 

Rüyada arabaya binmek olumlu şeylere yorumlanır. Bu rüya için yapılan yorumlar şöyledir: Rüya sahibinin hayırlı bir evladı olacaktır. / Rüya sahibi bazı devlet adamlarının yardımıyla şeref veya makam elde edebilir. / Uzak bir yere bir seyahat yapacaktır. / Büyük ve önemli bir mevkiye erişecektir.

 

İçinde başkalarının da olduğu bir arabaya binmek rüya sahibinin arabanın içindeki diğer insanlar üzerinde bir otoritesi, bir hakimiyeti olacağına yorumlanır. Bu rüya kişinin hayırlı bir evladı olacağına da yorulur.

 

Rüyada araba görmek hakkında detaylı bilgi için tıklayın




ne giderim peşlerinden..ne ardımda devam olsun..
ne uyarım,ne hükmeder..kalanlara selam olsun...


#3 hüfyaa

hüfyaa

    Burası olmadan yaşayamaz

  • Yöneticiler
  • 6.884 Mesaj
  • Cinsiyet:Bayan
  • Konum:kocaeli
  • İlgi Alanları:binkelam.com,birkizbirana.blogspot.com,sadecegelinlik.blogspot.com,erkekgiyimkusam.blogspot.com,sadeceelbise.blogspot.com,bakimveguzelliksirlari.blogspot.com

Gönderim zamanı 03.11.2015 - 08:09

Rüyada kaza yapmış araba görmek kişinin yüksek bir mevkiye erişeceğinin müjdecisi olabilir.

 

At arabası görmek 2 şekilde yorumlanır. Bu rüya rüya sahibinin bir konuda başarılı olacağına işaret ediyor olabileceği gibi hastalık habercisi de olabilir.

 

Rüyada görülen el arabası rüya sahibinin bir şekilde bir sıkıntı çekeceğine yorumlanır.

 

Rüyada araba almak rüya sahibinin maddi açıdan rahata ereceğine, çabalarının sonucunda bir zamandır sahip olmak istediği bir şeyi elde edeceğine yorulur. Bu rüya bazen de kişilik özellikleriyle ilişkilendirilir. Buna göre rüya sahibi mala mülke tutku derecesinde düşkün, 'Gelsin de nereden ve ne şekilde gelirse gelsin' şeklinde düşünen biri olabilir. Kişi malını mülkünü doğru yollardan edindiyse varlığı artacaktır. Fakat sahtekarlık yaparak, hak yiyerek kazanç elde ettiyse mal varlığında azalma olabilir.

 

Rüyada araba satın almak bazen de rüya sahibinin saygın, itibarlı, insanlar tarafından dikkate alınan biri olduğuna ve önünde parlak bir gelecek olduğuna yorumlanır.

 

Rüyada araba almak hakkında detaylı bilgi için tıklayın




ne giderim peşlerinden..ne ardımda devam olsun..
ne uyarım,ne hükmeder..kalanlara selam olsun...






Benzer Konular Daralt

  Konu Forum Konuyu Açan İstatistikler Son Mesaj Bilgisi

1 kullanıcı bu konuya bakıyor

0 üye, 1 ziyaretçi, 0 gizli