İçerik değiştir



Kandil’deki 3 Eroin Şefini Çuvallayın


  • Yanıtlamak için giriş yapın
Bu konuya yanıt verilmedi

#1 ebarah

ebarah

    Onun için takıntı haline geldik

  • Dokunulmazlar
  • 2.132 Mesaj
  • Cinsiyet:Bay
  • Konum:Zeytinburnu

Gönderim zamanı 09.12.2009 - 15:36


Necati Doğru

Fotoğraf sahte değilse Kandil’deki 3 eroin şefini çuvallayın da görelim!
Halk kuzu gibidir, ne verirsen yer. “One minute” diye öfke ver öfke yer, “analar ağlamasın” diye balon açılım ver, açılım yer; “Obama ile tam mutabakat-stratejik ortak-dünya barışı için model beraberlik” diye fotoğraf ver, fotoğraf yer.

Yemesine yer de...

Nereye kadar...

35-36 yıldır yüzlerde o dost gülücükler, göz göze bakışmalar, Oval Ofis’in George Washington’dan kalma tarih tozlu antika koltuklarında; Türk başbakanları ile ABD başkanlarının karşılıklı oturmuş fotoğraflarını, her ziyaret sonrası servis ediyorlar. Biz de gazetelere basıyoruz.

Demirel ile Nixon!

Özal ile Bush!

Çiller ile Clinton!

Aynı fotoğrafı çektirdiler.

Topluma yedirdiler.

Şimdi Erdoğan ile Obama, dünkü bütün gazetelerde 8 sütuna manşettiler; göz göze-el ele-yan yana gülücükler içindeydiler.

Türkiye dostum!

Erdoğan arkadaşım!

Biz stratejik ortağız.



***


Yalan daha Oval Ofis’in içinde; “Stratejik ortağız, Erdoğan ile Obama biz arkadaşız” lafıyla başlıyor.

Pire ile deve!

Fil ile tosbağa!

Tarzan ile Çita!

Stratejik ortak olamazlar.

Bilimsel olarak saptanmıştır ki, birleştikleri zaman ancak “2 artı 2’yi 4’ten büyük yapabilenler” stratejik ortak olabilir. Ayrıldıkları zaman da tek başlarına “2’yi üretmeye devam edebilenler” ancak “hayati ortak” olarak kalabilirler.

ABD, 12 üretiyor.

Türkiye, sadece 0.5.

1929 büyük dünya krizi sonrası Başkan Roosevelt’in “Pax-Amerika”sı ile dünya lideri olma yoluna çıkıp, Başkan Truman doktrini ile dünyada “yeni emperyalist liderlik” inşa ederek, Clinton döneminde de “tehdide dayalı bir silahlı dünya jandarması olmayı” arka plana atıp yılda 12 trilyon dolar milli gelir üreten (Türkiye’ninki ise son dünya krizinden önce 729 milyar dolar, krizden sonra 550 milyar dolar) bir ekonomik-finansal-diplomatik-teknolojik dev haline gelen ve nihayet Başkan Bush’un “Cheney’li-Rumsfeld’li-Wolfowitz’li Neocon’larıyla” önce Saddam’ı sinsice destekleyip “Kürtleri hardal gazıyla öldürten” sonra da Irak’ı işgal edip Saddam’ı asarak ve Irak’ı bölüp kukla bir Kürt devleti kurmak için Türk askerinin başına çuval geçiren ABD ile Türkiye stratejik ortak olacaklar.


***


Eski sunturlu yalan.

Bilime, akla uymuyor.

ABD, Tarzan.

Türkiye, Çita.

Yüzlerde dost gülücükler, göz göze bakışlar, elleri birbirine değecekmiş gibi yakın oturuşlarını yansıtan son fotoğraf da sahte çıkmayacaksa, Kandil’de PKK’nın başında bulunan 3 eroin şefinin çuvallanarak (başına çuval geçirilerek) 15 gün içinde Türkiye’ye teslim edilmesi gerekiyor.

ABD ile Türkiye ortaksa!

Obama-Erdoğan arkadaşsa!

Bu fotoğraf sahte değilse!

Meyvesini görelim.

Şu sırada Türk halkının da bu meyveyi görmeye çok ihtiyacı var. ABD tarafından “eroin kaçakçısı ilan edilen” ve mal varlıklarına el konulan PKK’nın üst düzey 3 yöneticisi; Murat Karayılan, Zübeyir Aydar, Ali Rıza Altun’un Kandil’de yakalanıp Türkiye’ye, ibreti âlem için, getirilmesi lazım.


***


ABD izin verir.

Yolu açar.

Engel koymaz.

NATO’nun ikinci büyük ordusu diye övündüğümüz ve Kandil’deki dağları avucunun içi gibi bildiği söylenen Türk ordusu, gider bu üç ismi yakalar, başına çuval geçirir, getirir.

En son Tokat’ta hain pusu kurularak canlarına kıyılan ve matemlere gömülerek tabutlara koyduğumuz 7 şehit vatan evladı dahil, 25 yıl boyunca bütün şehit analarının acılı feryadı ancak diner.

İşte o zaman.

2 artı 2, 4’ten fazla eder.

Gerisi yalandır.

Sahte fotoğraftır.

Kesinlikle inanmam.
*********************************************

Erdoğan'da ikinci memleketinden demişti ya, "üstüne basa basa söylüyorum,bunu yapanlar bedelini en ağır biçimde ödeyecekler" diye.

Necati Doğru'nun dediği olursa, sipariş eve teslim edilmiş olacaktır.

Bir parmak bal,yola devam yani.




 580023663830.jpg






Benzer Konular Daralt

  Konu Forum Konuyu Açan İstatistikler Son Mesaj Bilgisi

1 kullanıcı bu konuya bakıyor

0 üye, 1 ziyaretçi, 0 gizli