İçerik değiştir



- - - - -

Fatih Terim Benim Hakemliğimi Bitirdi


  • Yanıtlamak için giriş yapın
Bu konuya yanıt verilmedi

#1 ebarah

ebarah

    Onun için takıntı haline geldik

  • Dokunulmazlar
  • 2.132 Mesaj
  • Cinsiyet:Bay
  • Konum:Zeytinburnu

Gönderim zamanı 09.12.2009 - 14:59


FIFA Kokartlı eski hakemlerden Orhan Erdemir, bomba açıklamalar yaptı.

2000 yılında oynanan Fiorentina-Tirol UEFA Kupası maçında İtalyan ekibini çalıştıran Fatih Terim'e kırmızı kart göstererek, Terim'i tribüne gönderen karşılaşmanın hakemi Orhan Erdemir, perde arkasında yaşananları ve hakemlik hayatının bitiş öyküsünü ilk kez Kanal A'daki Sporvizyon'da açıkladı.


AHMET ÇAKAR YALAN HABER YAZDI

O maçtan iki hafta önce buradaki bazı üst düzey insanlar "Fatih Terim kardeşimiz, sen de bizim kardeşimizsin. İkinizin de başarılı olmasını istiyoruz" dediler. Ben de onlara bildiğiniz hakemlerden olmadığımı, "İsterseniz görevimi geri vereyim, yerime başka birisini atasınlar" dedim. Maçın oynanmasından bir hafta önce MHK bana "Git Ahmet Çakar ile röportaj yap" dedi. Onlara "Bu röportaj yanlış olur" dedim. Bana güvendiklerini röportajı yapmamı söylediler. Röportaja giderken yanımda şahit götürdüm. Konuşacağımız her şeyin kaydedilmesini istedim. Daha hiçbir şey söylemeden Ahmet Çakar kağıda aynen şunu yazdı: "Fatih Terim, falan dinlemem, babam olsa atarım". Ben de ona "Sizinle röportaj yapmayacağım. Bu beyanatı da vermedim" dedim. Ahmet Çakar maçın oynandığı gün gazetede benim ağzımdan "Fatih Terim merim dinlemem babam olsa atarım" şeklinde yayın yaptı. Eğer maçın oynandığı gün gazeteyi okumuş olsaydım Fatih Terim’i atamazdım. Bütün Türkiye Terim’in maçta bana neler dediğini televizyon kameralarından gördüler. Ben de onu bana yaptığı hakaretlerden dolayı saha dışına attım

TERİM BANA SENİN HAKEMLİÐİNİ BİTİRECEÐİM DEDİ VE BİTİRDİ

Fatih Terim'e gösterdiği kırmızı kartın ardından adeta vatan haini ilan edildiğini belirten Orhan Erdemir, sonrasında hakemlik hayatının bitirildiğini söyledi. "Türkiye’ye dönünce vatan haini ilan edildim. Şenes Erzik beni çağırdı. Gazeteyi önüme attı. Oku bakayım dedi. Kendisine böyle bir beyanatımın olmadığını söyledim. Benim yanımda Ahmet Çakar’ı aradı. Çakar, "Ben gazeteciyim yaparım" dedi. Ahmet Çakar’ın bu sözlerine rağmen maalesef bu olay FIFA Kokart’ımın gitmesine neden oldu. Maçtan sonra Fatih Terim odama geldi. Çok büyük yemin etti. ‘Senin hakemliğini bitireceğim’ dedi. Ve bitti hakemliğim. Ben FIFA’nın beğendiği güvendiği isimlerden biriydim. UEFA, 2004 Avrupa Şampiyonası’nda ve 2006 Dünya Kupası’nda bana görev verecekti. Ama 2002 Eylül ayında FIFA listesinden çıkarıldım. Buna sebep olan insanlara hakkımı helal etmiyorum ve Allah’a havale ediyorum"

FIORENTINA-TIROL
MAÇINDA NE OLMUŞTU

Fatih Terim'e, Fiorentina'yı çalıştırırken bir UEFA Kupası maçında kırmızı kart göstererek tribüne gönderen dönemin FIFA kokartlı hakemi Orhan Erdemir, olayın perde arkasını şöyle anlatmıştı: 28 Eylül 2000 tarihinde Floransa'da yapılan Fiorentina-Tirol UEFA Kupası maçını yönetmekle görevlendirilmiştim. 10'uncu dakikadan 80'inci dakikaya kadar bana küfür edildi. Maçın dördüncü hakemi en az 20 kez Terim'in yanına giderek kendisini uyardı. Ben de Terim'i iki kez uyardım. İlkinde sadece ikaz ettim. İkincisinde (Hocam lütfen, rica ediyorum... Aşırı küfür ediyorsunuz, sizi atmak zorunda kalacağım) dedim. Ardından, şu an açıklayamayacağım ağır bir laf etti. Bunun üzerine kendisini oyundan atmak zorunda kaldım.
*****************************************


Bu,mafya kılıklı,edep ve terbiye yoksun adam yüzünden Ulusal takım maçlarında,rakip takımları tutar olmuştum.Bu adam gidene kadar da öyle yapacağım.

Bu terbiyesiz,haddini bilmez,kibirli,ukala,mafya müsvettesi adam hakkında ne kadar doğru yargıya vardığımın rahatlığı ve huzuru içindeyim.

 580023663830.jpg






Benzer Konular Daralt

  Konu Forum Konuyu Açan İstatistikler Son Mesaj Bilgisi

1 kullanıcı bu konuya bakıyor

0 üye, 1 ziyaretçi, 0 gizli