İçerik değiştir



1.tatoo Convention İstanbul


  • Yanıtlamak için giriş yapın
bu konuya 2 yanıt verildi

#1 aallii

aallii

    Hiç gelmiyor desek yeridir

  • Yeni Üyeler
  • 1 Mesaj

Gönderim zamanı 21.11.2009 - 22:18


[b]TATTOO CONVENTİON İSTANBUL
Tarihi binyıllar öncesine dayanan sanat formu; dövme
Resim, simge, yazı, renk ve dokunun iletişim sanatı, dövme Türkiye’de ilk defa uluslar arası bir festival altında müzikle buluşuyor. 1.Tattoo Convention Türkiye Dövme Sanatı ve Müzik Festivali 4,5 ve 6 Aralık tarihlerinde İstanbul’un en iyi mekanlarından olan The Hall’de gerçekleştirilecek.
Tarihi binyıllar öncesine dayanan dövme sanatı, ilk çağlardan günümüze kadar uzanarak kimlik ve benlik göstergesi kabul edildiği için bir yaşam tarzı haline gelmiştir. Dark Night Organizasyon bu amaçla Dragon Tattoo sponsorluğunda dövme sanatını müzikle birleştirirerek ziyaretçilerine üç gün boyunca unutamayacakları görsel ve işitsel bir festival vaat ediyor. Türkiye’den 60’ a yakın dövme sanatçının katılacağı organizasyon ayrıca Polonya’dan Victor Portegual, İspanya’dan Punko ve David Gimenez gibi dünyanın başarılı dövme sanatçılarına ev sahipliği yapacak. Festivalde rock ve alternatif müziğin sevilen isimleri 100 Derece, Deli Gömleği ve Direc-T’nin yanı sıra avangard müziğin Türkiye’deki başarılı ve önemli ismi Cem Adrian elektronik performansıyla festivalde yer alacak isimlerden. Festival kapanış gününde yapılacak yarışmada ‘En iyi dövme’, seçkin jüri üyeleri tarafından belirlenecek.
Ziyaretçilerine kapılarını 13.00 da açacak olan dövme festivali, 23.00 da kapılarını kapatacak ve gecesinde saat 00.30 da başlayacak olan özel programlar kapsamında kapılarını yeniden dans ve müzik severler için açacaktır.
Yaşanır kıldığım giyindiğim doğa
Efendin değilim bir parçayım senden
…eşin
Bedenime işlediğim hayalimi süsleyen simge
Yeni anlamlar kat banaBinyılların kayıp yüzlü
süslü izi!..'' diyor Ava, dövme sanatını anlatırken.
www.turkiyetattooconvention.com adresinden tüm bilgilere ulaşılabilir.


Bilet fiyatları:
Kombine Bilet (3 gün) : 30 TL
Tek gün(convention+ konserler) : 20 TL
Convention ziyaret : 10 TL


#2 boodoo

boodoo

    Hiç gelmiyor desek yeridir

  • Yeni Üyeler
  • 1 Mesaj

Gönderim zamanı 07.12.2009 - 14:31

İstanbulda ilk kez yapılan boylesine güzel bir festival bu sekilde olmamalıydı , bitmemeliydi.
3 günlük bir organizasyondu tek günlük ve kombine olmak üzere bilet satıldı. Program herkezin elinde, internet sitesinde ve baska yerlerde hep farklıydı belli bir program yoktu.
Herseyi takip etmeniz için sabah girip aksam çıkmanız gerekiyordu. Döme yapan insanların sürekli etrafında kendi stüdyolarından insanlar vardı ve stantların onü hep bu insanlarla kaplıydı dogru düzgün dovmeler izlenemedi bile. Pazar oglen yapılacagi soylenen dovme yarısması ani bir karar degsikiligiyle cumartesi gecesi yapıldı ve bundan haberi olmayan insanlar pazar günü The Hall a gittiklerinde kapı duvar buldular. Bunlardan biride benim. Mekanı aradıgımda gece yarismanin yapildigi bir sürü itirazın oldugu katılımdan memnun olmadıkları için organizasyon sirketinin son günü iptal ettigi bundan kendilerinin sorumlu olmadıgı soylendi. Sorumlu kisinin Dragon Tattoo oldugu soylendi Dragon Tattoo arandıgında da karsımıza çıkan kisi su sekilde bir konusma tarzıyla bize cevap verdi. Suan dovme yapıyorum bununla ilgilenemem bizle bir ilgisi yok biz yapmıyoruz organizasyonu Dark Night i arayın dendi ki bileti ben kendi adıma konusuyorum Dragon Tattoo dan almıstım. Dark Night denen firma arandıgında da sürekli bozuk bir telefon sesiyle karsılandı. Peki simdi size soruyorum bundan kim sorumlu insanlar pazar günü oraya gelip donduler bu insanların maduriyetlerini kim karsılayacak...

#3 shy

shy

    xrÜt / kudI

  • Kurucular
  • 16.791 Mesaj
  • Cinsiyet:Bay

Gönderim zamanı 07.12.2009 - 16:00

Birincisi olunca böyle aksaklıklara rastlanır.Zamanla düzelir daha iyileri yapılır...
DOÐRUNUN SÖYLENMESİNDEN ÇOK, KİM TARAFINDAN, NEREDE VE NE ZAMAN SÖYLENDİÐİ ÖNEMLİDİR.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Gönderilen Resim





Benzer Konular Daralt

  Konu Forum Konuyu Açan İstatistikler Son Mesaj Bilgisi

1 kullanıcı bu konuya bakıyor

0 üye, 1 ziyaretçi, 0 gizli