İçerik değiştir



Testler


  • Yanıtlamak için giriş yapın
bu konuya 36 yanıt verildi

#21 Mr.Bone

Mr.Bone

    Hiç gelmiyor desek yeridir

  • Üyeler
  • 23 Mesaj

Gönderim zamanı 01.03.2006 - 16:06

"Dengeli

Genel olarak pasif bir yapınız olmasına rağmen, gerekli olduğunda ve doğru zamanda agresifleşmeyi biliyorsunuz. Yaşamdan ne istediğinizi bilen biri olarak, kendi ihtiraslarınız için başkalarını ezmeden, duygularınızı dengeli olarak yaşamayı biliyorsunuz. "

Bu yazıya bayıldım dorusu dengeli bir yaşam için gerekli kaynakları iyice kontrol etsem ii olacak. Ama bunun kaynağı nerde bilmiyorum. Psikoloji için ii bir örnek doğrusu. Ama anlamadığım bişi var agresifmiyim yoksa korkak mı yada heyecanlımı bunu nasıl anlarım. Doğrusu hiç fırsatım olmadı bunu nasıl açıklarım yada nasıl anlarım. Bu ben miyim??



"Bencil

İnsanlarla ilişkilerinizde hep kendi dediğinizin olmasını istiyorsunuz. Sizin düşünce ve davranışlarınızın daima başkalarınkinden üstün olduğunu düşünüyor ve bunu sürekli çevrenizdekilere kabul ettirmeye çalışıyorsunuz. Sayılı kişiler dışında çevrenizdekileri küçümser şekilde konuşmanız, onlardan mükemmel şekilde hareket etmelerini beklemeniz çevrenizdekileri sizden uzaklaştırıyor ve yalnız kalıyorsunuz. Daha hoşgörülü olmayı deneyin, bu hem çevrenizdekilerle ilişkilerinizin gelişmesini sağlayacak hemde kendinizi daha mutlu hissedeceksiniz."

Bencil olmadığımı biliyorum. En azından öyle düşünüyorum. Bu düşüncemin sebebine gelince doğrusu bilmiyorum ama hissediyorum.


"Sarı ve Portakal rengi: Teknik düşünenler

Sizin temel düşünceleriniz genelde işleri nasıl sonuçlandıracağınızı planlamak üzerine yoğunlaşmış. Sistematik bir yaklaşım geliştirerek işleri, ilişkilerinizi ve hatta yaşamı anlamaya çalışıyorsunuz. Siz kendinizi çevrenizde ki kaynakları arttıran bir insan olarak görüyorsunuz.

Çevrenizdeki yetenekleri ve kaynakları araştırıyor, deneme yanılma yolu ile dünyanızı tanımaya çalışıyorsunuz. Keşifleriniz ile yetenekli insanları ve kaynakları doğru yerde kullanma gücünü kazanıyorsunuz.

Eğlenmek sizin için bir olaydaki bütün gerçekleri araştırmak ve tüm parçaların doğru yerine oturmasını sağlamak demektir. Siz bir işte yada ilişkideki başarılı kısımları büyük bir dikkat ve zevkle incelersiniz. Her başarılı bölüm sizin için tekrar değerlendirebileceğiniz yada başka bir alanda yeniden kullanabileceğiniz değerli bir parçadır. Bir çok kişinin şaşkın ve hayranlık dolu bakışları altında siz var olan kaynaklardan yeni ve orjinal kavramlar, fikirler, olgular yaratırsınız.

Teknik yaklaşımınız, rahatlıkla eksik yapılan işleri hemen görmenizi sağlar. Bu başkalarında kendilerini savunma ihtiyacı doğurabilir ve sizi aşırı ciddi olmakla suçlayabilirler. Genelde bir hata yapıldığında siz bunu farkeden ilk kişi olduğunuz için insanlar sizden çekinmeye başlayabilir.

Fazla hareketin olmadığı bir ortamda özellikle dikkatli olun. Yeniliklerin olmadığı bir ortamda kendinizi değişmez bir döngü içinde hissedebilir ve mutsuzluk yaşayabilirsiniz. Başkaları sizi negatif, mızmız yada sorun arayan birisi olarak görebilir. Gerçekte siz aslında sadece kayıpsınız ve ne istediğinizi bulmaya çalışıyorsunuz.

Eğer sarıyı portakal renginden daha çok seviyorsanız, kişisel gelişiminiz başkaları ile olan ilişkilerinizden daha önemli demektir.

Eğer portakal rengini sarıdan daha çok seviyorsanız, başkalarının ihtiyaçlarını kendi ihtiyaçlarınızdan daha önce düşünüyorsunuz demektir.


Hımm.."


İşte bu yazı yada kaynak bir başka. Profesyonelce burada tamamen düşüncelerim açıklayamadığım yada bilmediğim ama hissettiğim duygular her iki şekildede sana tesşekkür ederim aydınlatıcı. Bu yazıyı buralara yasdığın için. Son bir seyn daha Psikolog musun. Her neyse bunlara her yerde rastlayamam. :msn111: :msn111:

#22 Alp

Alp

    Baltimore/ MD

  • Dokunulmazlar
  • 5.558 Mesaj
  • Cinsiyet:Bay
  • Konum:İstanbul
  • İlgi Alanları:İlgisizim.. :)

Gönderim zamanı 27.04.2006 - 17:21

kendinize ne kadar güveniyorsunuz testinde herkese aynı cvp weriyoo :P banada aynı cvp werdi

Genel olarak kendine güvenen birisiniz

Sizi tanımlayan kelimeler: Güvenilir, pozitif ve düşünceli

Puanınız sizin genelde pozitif bakan ve kendine güvenen biri olduğunuzu gösteriyor.

Güven konusunda aşırıya kaçmadığınız için, muhtemelen arkadaşlarınız arasında oldukça sevilen birisiniz. İnsanlar ile üstünlük taslamadan aynı seviyede iletişim kurabiliyorsunuz.

#23 minikella

minikella

    Burası ona huzur verir

  • Üyeler
  • 383 Mesaj
  • İlgi Alanları:resim yapmak

Gönderim zamanı 28.04.2006 - 09:34

valla onu bun bilmem benim renk testi doğru çıktı. *saksak
bir ben var benden öte benden ziyade

#24 ArGuS

ArGuS

    ๑۩۞۩๑Kime ne...

  • Üyeler
  • 6.416 Mesaj
  • Cinsiyet:Bay
  • Konum:Belirlenemedi...
  • İlgi Alanları:2d, 3d görsel tasarımlar...

Gönderim zamanı 28.04.2006 - 17:51

1.
Genel olarak kendine güvenen birisiniz

Sizi tanımlayan kelimeler: Güvenilir, pozitif ve düşünceli

Puanınız sizin genelde pozitif bakan ve kendine güvenen biri olduğunuzu gösteriyor.

Güven konusunda aşırıya kaçmadığınız için, muhtemelen arkadaşlarınız arasında oldukça sevilen birisiniz. İnsanlar ile üstünlük taslamadan aynı seviyede iletişim kurabiliyorsunuz.
--------------------------------------------------------------------

2.
Uyumlu

Siz çevrenizdekilere değer veren bir kimsesiniz. Çevrenizdekilere sıkıntılı zamanlarında yardımcı oluyor ve onlardan da gerektiğinde yardım alabiliyorsunuz. Eğer karşınızdaki de sizin gibi davranırsa insanlarla ilişkilerinizin olumsuz gitmesi için ortada bir neden görünmüyor. İnsanlarla iletişim kurarken sözcüklerden maksimum derecede yararlanıyorsunuz. Size karşı yanlış bir hareket yapıldığında bunun yanlış anlaşılmadan kaynaklanabileceğini düşünüyor ve düzelme yoluna gidiyorsunuz. İnsanların davranışlarının temelinde yatan sebepleri göz önüne almayı ihtimal etmiyorsunuz. insanlara karşı önyargılı davranmamaya gayret ediyorsunuz
----------------------------------------------------------------
3.
Dengeli

Genel olarak pasif bir yapınız olmasına rağmen, gerekli olduğunda ve doğru zamanda agresifleşmeyi biliyorsunuz. Yaşamdan ne istediğinizi bilen biri olarak, kendi ihtiraslarınız için başkalarını ezmeden, duygularınızı dengeli olarak yaşamayı biliyorsunuz.



ilk üçü bunlar diğerlerine belki bakarım
Yanlışı gören ve önlemek için elini uzatmayan insan, yanlışı yapan kadar suçludur.


<!--aimg-->Gönderilen Resim<!--Resize_Images_Hint_Text--><!--/aimg-->

#25 flame

flame

    Burası olmadan yaşayamaz

  • Üyeler
  • 6.503 Mesaj
  • Konum:izzmirr

Gönderim zamanı 29.04.2006 - 03:54

valla her testte çok normal bi ruh haline sahip olduğum belirtiliyo ya neseee bide bana deli derler
sabah öle akşam elimizde biralar
sallana sallana alsancaktan aşağı
bir konakta karşıyakada
ben o yari arar dururum

#26 minikella

minikella

    Burası ona huzur verir

  • Üyeler
  • 383 Mesaj
  • İlgi Alanları:resim yapmak

Gönderim zamanı 29.04.2006 - 10:12

Siz yaşamda mutlu bir denge kurmuş şanslı birisiniz. Zaman zaman risk alsanız bile bunu hesaplayarak ve bütün seçenekleri gözden geçirerek yapıyorsunuz. Genede aldığınız risklerden belirgin bir heyecan duyduğunuzu söylemek yalan olmaz. Fakat asla hayatınızı tehlikeye atacak şekilde ileri gitmiyorsunuz, aksine aldığınız riskler yaşamınızı daha zenginleştirmeye yönelik. Tebrikler dengeli bir yaşam kurmayı başarmışsınız.
........................................................................
.......................................................................

harika ya sabah sabah bunları duymak iyi geldi :P

#27 şans

şans

    Hiç gelmiyor desek yeridir

  • Üyeler
  • 62 Mesaj
  • İlgi Alanları:sinema müzik ebru sanatı

Gönderim zamanı 02.05.2006 - 19:52

Siz oluşumu incelersiniz. Bir şeyin neden var olduğunu bilmeye ihtiyaç duyarsınız. Bulduğunuz sonuçlar sizin büyük resmi görmenizi sağlar. Neye ihtiyaç olduğunu bulma kabiliyetiniz sizin olayları iyileştirmenizi sağlar. Geleceğe yoğunlaşarak, fikirler ve olaylar sanki olmuş bitmiş gibi düşünebilirsiniz. Siz gelecekteki dünyada yaşarsınız. Bu kafanızda ki bir resimdir.

Siz insanların motivasyonunu ve sebep-sonuç ilişkilerini anlayabildiğiniz zaman perfomansınızın en üstünü yaşarsınız. Sürekli hareket planı hazırlamak için kafanızın içinde olayları kategorize ediyorsunuz. Bu planlar olmadan organize olmak sizin için çok zordur. Zaman zaman gündüz hayal kurarak geçiren bir insan haline gelebilirsiniz.

Siz yol açan öncüsünüz. Yeni fikirleri ve yapıları geliştirmeye karar verdiğiniz zaman büyük keyif alırsınız. Fikirleri kafanızın içinde gerçeğe dönüştürmek ihtirasınızın artmasını sağlar. İnancınız güçlü olduğu zaman, gerçeklere bakmadan olayları üstlenebilirsiniz. Kendiniz ve başkaları hakkında geliştireceğiniz yanlış ön yargılar sizi ortamın dışına sürükleyebilir.

Sürekli yeni bir şeyler yapma ihtiyacınız sizin hazırda yapmış olduklarınızı takdir etmenize engel olabilir. Kafanızın içinde çok fazla resim olması yaşamınızı zorlaştırabilir. Diğer insanlar ve olaylar size yetişemeyebilir. Farkında olmadan çevrenizden ve kendinizden imkansızı istemeye başlayabilirsiniz.

maviyi mordan daha fazla seviyorsanız, kendi hayallerinizi ilişkilerinizden daha ön planda tutuyorsunuz demektir.

Sadece sonuncusu uymadı ilişkilerime değil hayallerimlerimden herşeyden çok önem veririm çünkü insana değer veririm hayallere değer verilir mi yahuu :P Neyse diğerleri biraz uyuyor ama tam olarak karekterimi yansıtmıyor tabiki :) Hikaye bunlar arkadaşlar inanmıyorsunuz değil mi aynı rengi seven herkezin aynı karakterde olacağına Annemle bir çok zevkimiz uyuşur ama karakterlerimiz apayrı :) Okudumda öğrendim :) hıım ben böyleymişim demek e güssel :)

#28 blame

blame

    Hiç gelmiyor desek yeridir

  • Üyeler
  • 79 Mesaj
  • Konum:suz
  • İlgi Alanları:Someday i promise to say goodbye,<br>my tragic life was not too much,<br>my complaining cuts were not too deep,<br>but my fear is over powering,<br>and my love for you is devouring my soul.<br>no longer will i catch the world's tears <br>tiny liquid drops on my tongue.<br>Or sheild the world's eyes from the sun,<br>my dark silhouetted shadow growing bigger by the hour.<br>no longer will i listen to the screams and cries<br>of the thunder and wind of lightening storms,<br>or shake with sorrow when the world dies,<br>when the snow falls and everything retreats.<br>i'll write my thoughts down on once perfect paper,<br>etch my visions from my once perfect mind,<br>and you will find them when the world cries,<br>when it squints it's eyes from the bright sun,<br>when it screams out in pain from the stabbing lightening,<br>when it dies from the frosted winter,<br>the day after i have said goodbye

Gönderim zamanı 06.05.2006 - 18:50

Olumlu

Dünyaya ne kadar güzel bir açıdan yaklaşıyorsunuz! Belkide asla gerçekleşmeyecek olaylar için endişelenerek uykusuz geceler geçirmek size göre değil. Siz ne olursa olsun hep olumlu bakmaya meyilli gerçek bir optimistsiniz. İster negatif ister pozitif olsun, her olan işte bir hayır olduğuna inanıyorsunuz. Hayatın acı gerçeklerine karşı safça yaklaşmıyorsanız, gerçekleri acısıyla ve tatlısıyla kabul ederek yaşamı en iyi şekilde yaşamaya çalışıyorsanız, o zaman siz herkesin imreneceği birisiniz

tamam biraz polyanalaşmış olabilirim ama bu kadarını beklemiyordum *lol

Kırmızı ve Mor: Birleştiriciler
Eğer moru kırmızıdan daha çok seviyorsanız, insanların tepkilerine çok önem veriyorsunuz demektir. İstediğinizi almak için cazibenizi ve çekiciliğinizi kullanırsınız.

hmmm

Değişken

Siz oldukça deşişken yapıya sahip bir kimsesiniz. Sizin insanlarla iletişiminiz tamamen ruh halinize bağlı. Eğer bir gün sıkıntılıysanız veya sizi üzen bir olay olmuşsa bunu yüz hatlarınız ve hareketlerinizle ortaya koyuyorsunuz. Bu nedenle çevrenizdekiler sizi üzecek bir şey yapıp yapmadıklarını düşünüp duruyor ve huzursuz oluyorlar. Neşeli olduğunuzda da aynı şekilde çevrenizdekilerle iletişiminize bunu yansıtıyorsunuz. Duygularınızda ve başkalarına olan yaklaşımlarınızda bir denge oluşturmaya çalışırsanız, ilişkileriniz karşınızdaki insanlar için bu kadar yorucu olmayabilir.
[
denge mi kurym?Üzgünken ya da mutluyken aynı davranamam ki *böö





Puanınız sizin zaman zaman agresif yapınızın etkisinde kaldığınızı gösteriyor. Bazı durumlarda gösterdiğiniz tepkilere ve davranışlara yeniden gözden geçirmeniz ve daha farklı nasıl davranabileceğinizi keşfetmeniz gerek. Örneğin, zorlamak yerine ikna etmek gibi. Aynı zamanda resim yapmak, yazı yazmak yada bahçecilik ile uğraşarak duygularınızı aktarmanın yaratıcı bir yolunu bulmanız insanlar ile olan ilişkilerinizi büyük oranda geliştirebilir.


:huh: :huh: :huh: :huh: :mad:













Ne sıklıkla sinirlenirsiniz?

Yılda üç defadan daha az

Yılda üç yada altı defa

Yılda altı defadan fazla

bu ne biçim sorudur ya ben haftada 6 defadan fazla sinirleniyorum zaten

#29 Betüs

Betüs

    Papatya Taçlı Kraliçe..

  • Üyeler
  • 2.637 Mesaj
  • Konum:gurbet kuşu
  • İlgi Alanları:resim, tasarim (hersekilde), dizayn, müzik, sinema, ...

Gönderim zamanı 06.05.2006 - 22:35

gerek duymuyorum böyle testler yapmaya
merak etigim an yada bazi hareketlerimde süphe duydugum zaman sagolsun arkadaslarim yardimci oluyorlar :P

güvenilir, uyumlu cartti curttu nasil bi insan oldugumu biliyorum zaten *ne
Gelincik

#30 Gölge

Gölge

    ..Hayaletin Gölgesi..

  • Üyeler
  • 15.435 Mesaj
  • Cinsiyet:Bay
  • Konum:Bahçelievler

Gönderim zamanı 06.05.2006 - 22:49

renk testini dene eglenceli.. *uhuhu

smiley-sport036.gif  


#31 Betüs

Betüs

    Papatya Taçlı Kraliçe..

  • Üyeler
  • 2.637 Mesaj
  • Konum:gurbet kuşu
  • İlgi Alanları:resim, tasarim (hersekilde), dizayn, müzik, sinema, ...

Gönderim zamanı 06.05.2006 - 22:58

denedim
ilgincte ama hangi rengi tiklasam kendime muhakkak uyan bisey bulurum
ve bilmedigim seyler okumadim *uhuhu
Gelincik

#32 minikella

minikella

    Burası ona huzur verir

  • Üyeler
  • 383 Mesaj
  • İlgi Alanları:resim yapmak

Gönderim zamanı 07.05.2006 - 11:37

vay be benmi kendime okadar güveniyomuş allaallah bi terslik var sanki *böö
bir ben var benden öte benden ziyade

#33 MegolamaniaC

MegolamaniaC

    Sadık bir ziyaretçidir

  • Üyeler
  • 1.581 Mesaj
  • Konum:RUH VE BEDEN ARASINDA...
  • İlgi Alanları:Kitap okumak, sinema, gezi, spor ( yüzme, yürüyüş, bisiklet)

Gönderim zamanı 29.12.2006 - 10:15

genel olarak kendime güvenen biriymişim...

çok güzel testler yalnız .. bunlerı eklediğin için teşekkürler nepenthe
DERLER DERLER... YAPMASAN DA YAPTI DERLER...

#34 ArGuS

ArGuS

    ๑۩۞۩๑Kime ne...

  • Üyeler
  • 6.416 Mesaj
  • Cinsiyet:Bay
  • Konum:Belirlenemedi...
  • İlgi Alanları:2d, 3d görsel tasarımlar...

Gönderim zamanı 29.12.2006 - 19:38

4.
Doğru Kariyer
Siz tam istediğiniz işi doğru iş ortamında yapabilen şanslı kişilerden birisiniz. Sizin için Pazartesi günleri her hangi bir problem yaratmaz. Hatta siz bir sonraki gününün gelmesini ve yeni mücadeleleri heyecanla bekliyor gibisiniz. İş hayatınız ile bu kadar memnun olmanız özel hayatınıza da yansıyor ve tüm yaşamınızın stresten uzak olmasını sağlıyor. Finansal ihtiyaçlar gibi baskı yaratan bir gerekçeniz olmadıkça kariyerinizi değiştirmenize hiç gerek yoktur.

5.
Mavi ve Mor: Düşünenler

Siz oluşumu incelersiniz. Bir şeyin neden var olduğunu bilmeye ihtiyaç duyarsınız. Bulduğunuz sonuçlar sizin büyük resmi görmenizi sağlar. Neye ihtiyaç olduğunu bulma kabiliyetiniz sizin olayları iyileştirmenizi sağlar. Geleceğe yoğunlaşarak, fikirler ve olaylar sanki olmuş bitmiş gibi düşünebilirsiniz. Siz gelecekteki dünyada yaşarsınız. Bu kafanızda ki bir resimdir.

Siz insanların motivasyonunu ve sebep-sonuç ilişkilerini anlayabildiğiniz zaman perfomansınızın en üstünü yaşarsınız. Sürekli hareket planı hazırlamak için kafanızın içinde olayları kategorize ediyorsunuz. Bu planlar olmadan organize olmak sizin için çok zordur. Zaman zaman gündüz hayal kurarak geçiren bir insan haline gelebilirsiniz.

Siz yol açan öncüsünüz. Yeni fikirleri ve yapıları geliştirmeye karar verdiğiniz zaman büyük keyif alırsınız. Fikirleri kafanızın içinde gerçeğe dönüştürmek ihtirasınızın artmasını sağlar. İnancınız güçlü olduğu zaman, gerçeklere bakmadan olayları üstlenebilirsiniz. Kendiniz ve başkaları hakkında geliştireceğiniz yanlış ön yargılar sizi ortamın dışına sürükleyebilir.

Sürekli yeni bir şeyler yapma ihtiyacınız sizin hazırda yapmış olduklarınızı takdir etmenize engel olabilir. Kafanızın içinde çok fazla resim olması yaşamınızı zorlaştırabilir. Diğer insanlar ve olaylar size yetişemeyebilir. Farkında olmadan çevrenizden ve kendinizden imkansızı istemeye başlayabilirsiniz.

Eğer maviyi mordan daha fazla seviyorsanız, kendi hayallerinizi ilişkilerinizden daha ön planda tutuyorsunuz demektir.

Eğer moru maviden daha çok seviyorsanız, ilişkilerinizde nasıl güçlü olabileceğinize daha çok ilgi duyuyorsunuz demektir.


6.

Optimist birimisiniz?
Dikkatli

Yaşama kuşkucu bir yaklaşımınız var. Çevrenizdeki insanlar sizinle yakınlaşmadan önce bir süre testlerinizden geçmeye razı olmalıdır. Hiç bir zaman peşin olarak negatif yada pozitif bir yargıya varmıyorsunuz. Bu tarafsız olmak açısından oldukça iyi bir yetenek sayılabilir fakat unutmayın bazen olayların nasıl gelişeceğini tavırlarınız belirler. Eğer olumlu yaklaşırsanız olayların aynı şekilde olumlu gelişmesi ihtimalini arttırmış olursunuz.

7.
Arada bir endişeleriniz olsa da genelde sakin bir yapınız var. Ne zaman çok zorlandığınızı biliyorsunuz ve kendinizi dinlenmeye çekebiliyorsunuz. Siz tam anlamı ile kendine özen gösteren birisiniz.

8.
Oldukça politik birisiniz

İnsanların duygularını incitmemek için elinizden geleni yapıyorsunuz. Bazen insanları incitmemek yada sonrasında suçluluk duygusu duymamak için yalan söylemeyi bile göze alıyorsun

9.
Siz yaşamda mutlu bir denge kurmuş şanslı birisiniz. Zaman zaman risk alsanız bile bunu hesaplayarak ve bütün seçenekleri gözden geçirerek yapıyorsunuz. Genede aldığınız risklerden belirgin bir heyecan duyduğunuzu söylemek yalan olmaz. Fakat asla hayatınızı tehlikeye atacak şekilde ileri gitmiyorsunuz, aksine aldığınız riskler yaşamınızı daha zenginleştirmeye yönelik. Tebrikler dengeli bir yaşam kurmayı başarmışsınız.

10.
Olumlu

Dünyaya ne kadar güzel bir açıdan yaklaşıyorsunuz! Belkide asla gerçekleşmeyecek olaylar için endişelenerek uykusuz geceler geçirmek size göre değil. Siz ne olursa olsun hep olumlu bakmaya meyilli gerçek bir optimistsiniz. İster negatif ister pozitif olsun, her olan işte bir hayır olduğuna inanıyorsunuz. Hayatın acı gerçeklerine karşı safça yaklaşmıyorsanız, gerçekleri acısıyla ve tatlısıyla kabul ederek yaşamı en iyi şekilde yaşamaya çalışıyorsanız, o zaman siz herkesin imreneceği birisiniz.


amma çokmuş ...
Yanlışı gören ve önlemek için elini uzatmayan insan, yanlışı yapan kadar suçludur.


<!--aimg-->Gönderilen Resim<!--Resize_Images_Hint_Text--><!--/aimg-->

#35 leo

leo

    Hiç gelmiyor desek yeridir

  • Üyeler
  • 81 Mesaj

Gönderim zamanı 29.08.2007 - 17:26

lıselı kız testlerı :P cok sacma daha kalıtelı ve guvenılırlıgı ola testler lazım yinede paylasım ıcın tesekkurler :P
death happy

#36 epru'

epru'

    coupling uk gacısı

  • Üyeler
  • 6.579 Mesaj
  • Cinsiyet:Bayan

Gönderim zamanı 04.06.2008 - 20:05

Dengeli

Genel olarak pasif bir yapınız olmasına rağmen, gerekli olduğunda ve doğru zamanda agresifleşmeyi biliyorsunuz. Yaşamdan ne istediğinizi bilen biri olarak, kendi ihtiraslarınız için başkalarını ezmeden, duygularınızı dengeli olarak yaşamayı biliyorsunuz.


vay anasını, ben bilmiordum mesela bunları *puff

iş bu hoşuma gitti bi de, ağşamınan detaylı bi gireyim şu testlere, ıvvv

#37 kılıç

kılıç

    Sadece KILIÇ...

  • Üyeler
  • 11.484 Mesaj
  • Cinsiyet:Bay
  • Konum:BAŞIMIZ DİK

Gönderim zamanı 05.06.2008 - 20:40

Bendede mavi ve mor düşünceler çıktı?
Bir gün daha geçti ve biz biraz daha yaklaştık;Bizden hiç uzak olmayan ölüme...





Benzer Konular Daralt

  Konu Forum Konuyu Açan İstatistikler Son Mesaj Bilgisi

0 kullanıcı bu konuya bakıyor

0 üye, 0 ziyaretçi, 0 gizli