İçerik değiştir



- - - - -

Sevenlere İkramım Olsun Bu Mektup


  • Yanıtlamak için giriş yapın
Bu konuya yanıt verilmedi

#1 izdüşüm

izdüşüm

    Zaman buldukça takılır

  • Üyeler
  • 108 Mesaj
  • Cinsiyet:Bay

Gönderim zamanı 29.09.2009 - 15:20


SEVENLERE İKRAMIM OLSUN BU MEKTUP
_________________________________________________

SEN ve BEN hep birlikte olmaktı temennimiz değilmi benim öyleydi pembe düşlerimiz vardı, içinde sadece ikimizin bulunduğu. bu kısacık aşkımızda en güzel akşamları en güzel sevinçleri paylaştık. sevmeyi öğretin sen bana. yüzün gülerken, yaşamanın seninle güzel olduğunu gösterdin.
sevdim ben seni , kimsenin sevemeyeceği , can verip kan dahi olamayacak kadar çok. Uykularımızı paylaştık. bir gece değil gecelerce uykusuz kaldık sevdamız için. ben seni düşledim hep ışıl ışıl gözlerinle hani seviyorum dediğim zaman evlilik dediğim zaman gözlerinin parıltısıyla düşledim hep dünyalara sığmayacak aşkımızı küçük yüreklerimize sığdırdık. ayrı geçen dünümüze yaşanmamış saydık. hep birlikte olmalıydık biz , öyle güzel oluyordu hayat. sözler verdik birbirimize , tutacaktık sonuç ölümde olsa sana güvendiğimi saygımı bunu anlatamadım sana.
ayırmaya kalktılar bizi.kimse benim yüreğimi yakan sevdamı düşünmedi. sensiz hayat yoktu, söz vermiştim sevdama , daha önemlisi sana. yaşayamazdım , ikimizi içime gömüp seni bırakamazdım aldırış etmedim kimseye , ayrılmadım senden. çünkü yaşarsam , senin için ,sevdam için yaşayacaktım. yemin etmiştim
ama sonra sen beni istemedin bana sevdamın taşıyamayacağı şeyler söyledin. benim kadar düşüp sevdiğim ne yapar demedin. şimdi ise ayrılıkla kara sevda oldu aşkımız. sen beni unutmadın, benim seni unutma gibi bir çabam olmadı zaten .
ama birlikte olmamız için çaba sarf etmemiz , dünyayı hiçe saymamız gerekirdi düşlerimizde kalmayacaktı bizim sevdamız. sözümüzü tutacaktık sevdamız ve bir birimiz için yaşamadık.
şimdi sen belki başkası için yaşıyorsun ,benim sevdamsa sadece içimde yaşıyor.
ben sana söz vermiştim , sevdamla ve seninle yaşayacağıma. sen kendin çıktın hayatımdan. sevdam hala yaşıyor. bir gün üzerine çimenler bitiğinde yine yaşıyor olacak sevdam. beni öldürdüğün gibi onu öldüremedin. Sevdayı öldürmek kolay değil. hiç öldüremesin ki zaten sensin diye başkasına sarılmak senin hayalinle ona seni çok seviyorum demek kolay değilki ben değişmedim çünki ben çok sevdim ölümüne sevdim





Benzer Konular Daralt

  Konu Forum Konuyu Açan İstatistikler Son Mesaj Bilgisi

1 kullanıcı bu konuya bakıyor

0 üye, 1 ziyaretçi, 0 gizli