İçerik değiştir



Sahibinden Satılık İkinci El ' Eski Ülkücüler '


  • Yanıtlamak için giriş yapın
bu konuya 21 yanıt verildi

#1 Can Ka No Rey

Can Ka No Rey

    Burası olmadan yaşayamaz

  • Yöneticiler
  • 9.354 Mesaj
  • Cinsiyet:Bay

Gönderim zamanı 08.09.2009 - 11:08


"Kürt Açılımı" adını verdikleri ihanet projesini hayata geçirmek için düğmeye basan AKP iktidarı yandaş medyası ile kamuoyunu yönlendirmek için her yolu denemektedir.

AKP medyası en çok da milli duruşu ile ihanet projeleri karşısında milli kale gibi duran MHP üzerinde propaganda çalışmaları yapmaktadır. Bu konuda en radikal çalışmaları yapan yayın organlarının başını da Zaman Gazetesi çekmektedir.

Zaman Gazetesi başta olmak üzere diğer AKP'nin yayın organları MHP'nin milli duruşunu baltalamak için ‘eski MHP'li, eski Ülkücü, Alparslan Türkeş'in eski çalışma arkadaşları' gibi sıfatlar yakıştırdıkları kişileri sahneye sürerek ve onlardan görüş alarak MHP'yi haklı olduğu duruşu konusunda haksız çıkarmaya çalışmaktadır.

MHP ile hiçbir ilişkisi kalmamış insanlarla MHP'ye yön verme kurnazlığı içinde bulunan bu yayın organları, bu manada ilkesiz, etik olmayan bir tarzı benimsemişlerdir.

Bu konuda öncülük yapan Zaman Gazetesi'nin sergilediği bu davranışlar için birçok örnek bulunmaktadır.

MHP ile hiçbir alakası kalmayan ve Başbuğ Alparslan Türkeş'in fikirlerini beğenmeyip ayrılanların kurduğu BBP'de bulunan Prof. Dr. Turan Güven'i "Alparslan Türkeş'in yakın çalışma arkadaşı ve milliyetçi camianın önemli isimlerinden Prof. Dr. Turan Güven, 'demokratik açılım' konusunda MHP'den farklı düşünüyor." Şeklinde pazarlayarak, MHP'nin ihanet projeleri karşısındaki milli duruşunu sorgulatma çabaları, düştükleri ihanet çukurundaki debelenmeleri olmaktadır. Başbuğ Alparslan Türkeş'in "ihanet hareketi" olarak nitelediği BBP'de bulunan birisi, nasıl "Alparslan Türkeş'in yakın çalışma arkadaşı" olarak takdim edilmektedir? AKP'nin yayın organları bunun mantığını nasıl izah edeceklerdir?

Prof. Dr. Turan Güven'de bu sıfatla takdim edildikten sonra MHP'ye olan alerjisini ve kinini kustukça kusarak, Zaman Gazetesi'nde konu mankeni olarak, ihanet projelerine katkı verme görevini de yerine getirmiştir.

Zaman Gazetesi ayrıca geçtiğimiz günlerde MHP eski MYK üyesi Nazif Okumuş'u da konu mankeni olarak kullanarak, MHP'nin Ermeni açılımı karşısındaki milli duruşunu gölgelemek için görüşlerine başvurmuştur.

Nazif Okumuş'u da biliyorsunuz, geçtiğimiz aylarda MHP'de Koray Aydın öncülüğünde geçekleştirilmeye çalışılan operasyonlarda başrollerde bulunmuş birisiydi. Zaman Gazetesi mi onu, o mu Zaman Gazetesi'ni buldu bilmiyoruz ama o da Başbuğ Alparslan Türkeş'in Ermenistan'la olan diyaloglarından yola çıkarak, AKP'nin Ermenistan'a verdiği tavizleri meşrulaştırmaya çalıştırmada rol almıştır.

Zaman Gazetesi Nazif Okumuş'un açıklamalarını öyle bir kullanmıştır ki, Başbuğ Alparslan Türkeş'in milli politika ile şekillenen diyalogları ile Obama talimatlı AKP politikalarını nerdeyse eşitlemiştir.

Nazif Okumuş, aldığı tepkiler yüzünden sonradan sözlerinin çarpıtıldığına dair açıklamalarda bulunsa da, tekzip yönünde bir açıklaması Zaman Gazetesi'nde çıkmadığı sürece o sözleri artık hafızalarda yerini almıştır.

AKP yayın organlarının geçtiğimiz haftalarda "Eski Ülkü Ocakları İl Başkanı Mehmet Kocabaş ROJ TV'ye konuştu" başlıklı haberleri servis etmeleri de buna en büyük örnektir. Adamın MHP ve Ülkü Ocakları ile hiçbir ilişkisi yok, en son olarak Anavatan Partisi'nden milletvekilliği yapmış ama AKP'nin yayın organları buradan "Ülkücü başkan Kürt açılıma destek veriyor" anlamı üreterek akıllarda soru işareti bıraktırmaya çalışıyorlar.

Yine AKP'nin yayın organlarından Kanal Türk Tv'de hafta sonu gerçekleşen "Pazar Politika" programına Aladdin Aldemir konuk oldu. Aladdin Aldemir ülkücü hareketle bağlantısını kestikten sonra DYP Gençlik Kolları Başkan Yardımcılığı görevini yapmış ve AKP'li Belediyelerle de ticari ilişkileri ile dikkat çeken bir şahıstır. Kanaltürk'ün Aladdin Aldemir'i "Ülkü Ocakları Eski Genel Başkanı" sıfatı ile programına davet ederek, "MHP cenahından gelen açıklamalar iktidar partisinin elini güçlendiriyor olabilir. Uzlaşı konuşmayı gerektirir. Bunu yapmak zorundalar" türünden laflar söyletmesi de oyunun bir parçasıdır.

Yine AKP tetikçiliği yapan Star Gazetesi'nin manşetinden sunulan "Ülkücü Abi'den Açılım Mesajı" başlığı ile sunulan söyleşi de oynanan oyunda yerini almıştır.

Söyleşi "Kürt açılımına" destek veren Türk Ocakları'nın Hars heyeti üyesi Nevzat Köseoğlu ile yapılmış... Yıllarca Türk milliyetçiliği yaparak, Türkiye'ye gelebilecek tehlikeleri yazdığı makaleler, verdiği konferanslar ve çıkardığı kitaplarla engellemeye çalışan Nevzat Köseoğlu, şimdi ki görevinde ABD'nin Türkiye'yi de bölen haritalar üreten Büyük Ortadoğu Projesi'nde "Eşbaşkanlık" yapan, Türk milliyetçiliği düşmanlığı yapan AKP'yi "ABD projesi demek komplo teorisidir. Bölünme varmış gibi telkinler yanlış" şeklinde Star Gazetesi'nde savunmak olmuştur. Ne diyelim köprünün altından çok sular akmış demek ki...

AKP'nin yayın organları konuştuğu ve konuşturduğu kişileri ustalıkla kullanmaktadır. O konuşturduğu kişilere AKP'ye destek veren, MHP'yi de eleştiren açıklamalar yaptırıp, ihanet projelerinin gerçekleşmesi için yol açmaya çalışmaktadırlar. AKP'nin yayın organlarının son günlerde uyguladığı ve bundan sonra artarak devam ettireceği strateji budur.

Türk milliyetçileri her gün yeni bir ihanet açılımının gerçekleştiği şu günlerde, eski sıfatları ile MHP'nin politikaları üzerine açıklamalar yapan kişilere karşı dikkatli olmalıdır.

MHP, Türk milletinin üniter yapısını, milli kimliğini ve geleceğini korumak için tarihi bir görev üstlenmiştir ve bu görevini yerine getirmek amacıyla tüm hain oyunlara göğsünü siper etmiş ve sapa sağlam hareket etmektedir. Bu tarihi görevi farklı göstermeye çalışanların oyunlarına gelinmemeli ve eski sıfatları ile MHP'ye akıl vermeye kalkanlar kişileri de asla unutmamalıdır.

EtikHaber olarak bizler bunların gerçek yüzünü de Türk milletine tanıtmaya devam edeceğiz. İhanet projelerine destek veren ihanetçileri de asla unutturmayacağız.

Mete Kılıç

#2 atlantisli

atlantisli

    Sadık bir ziyaretçidir

  • Üyeler
  • 1.241 Mesaj
  • Cinsiyet:Bay
  • Konum:Atlantis

Gönderim zamanı 08.09.2009 - 16:22

Türkçülük hiçbir partinin veya kimsenin tekelinde değildir! Turancılık hiçbir partinin veya kimsenin tekelinde değildir! Ülkücülük hiçbir partinin ve kimsenin tekelinde değildir! İslam hiçbir partinin ve kimsenin tekelinde değildir! Devlet hiçbir partinin ve kimsenin tekelinde değildir ve saire saire...
Söylenecek şey çok bu aptalca yazı için ama en azından şunları söylemek gerekir;
Ülkü Ocakları kuruluş ve yapılanma itibari ile herhangibir siyasi oluşum veya partiye hizmet için kurulmamış(dı) Türk milletinin ve özellikle gençliğinin tek parti sisteminde bertaraf edilen milli dokusunun ve hassasiyetlerinin tekrar milliyetçi ve turancı bir yöne sevki için oluşturulmuştur.Ve bu davaya en güzel yıllarını gençliklerini vermiş kişilerin böyle mesnetsiz yazılarla suçlanması yazıda bahsi geçen ve iddia edilen hizmetlere katkı vermekten başka hiçbir işe yaramaz.O kişiler bu davaya hizmet ettiklerinde sizin gibi klavyeyle gazete köşelerine değil,kanlarıyla tabutluklara memleketin herbir köşesine yazdılar Turan adını.Sizin kıçlarınız gazetelerde parti odalarında koltuklarınızdan yara olurken;o adamlar işkence altında,bombalanmasın diye geceleri kış ayazında cami ocak beklerken,komünizm yayılmasın,yerine orak çekiçli bayraklar asılmasın,bayrak indirilmesin diye bayrak nöbeti tutarken can verdiler.O saydığın adamların birçoğunun yaptıklarını yazmak buraya sığmaz.Ama tabi onlar ocak terbiyesi aldılar sen de biliyorsun senin gibi adamlara dönüp bakmazlar.Düşsen tutup kaldırırlar.Anlaşılıyor ki sizin için vatanseverlik iyice ayağa düşmüş.Müslüman "kafir" kelimesini kesinlikle bir kişiye kolay kolay yöneltmez;ülkücü de "hain" sözünü.Bilinir ki hain-i din ü devlet Turanildeki en bahtsız ve yerilesi kişidir.Ama nerde sizde ülkücü töre,Türklük töresi.Herkes hain size göre,aynı herkese kafir diyen Allah'dan bihaber kişiler gibi.Siz de vatanseverlikten bihabersiniz.Size göre herşey siyaset herşey güç ve iktidar.Ve siz bunu elde edemeyene kadar hiçkimse ihanetten kurtulamayacak!!! Atatürkçülerin Atatürkçülükten devşirilmiş kemalizm çukuruna düşüp Atatürkçülüğü öldürdükleri gibi,sizler de ülkücülükten başka yönlere devşirilmeye başladınız,sizler de onlar gibi güç ve iktidar hırsına kapılmaya başladınız ve onlar gibi kendinizden başka herkesi tehdit ve hain görmeye başladınız o kadar ki kendi içinizdekileri bile.Onlar da Atatürk'ün yakın silah arkadaşlarını,birçok milli mücadele kahramanlarını sırf bazı meselelerde muhalif diye hain ilan ettiler ve kimilerini öldürdüler.Allah sonunuzu hayretsin ne diyim.Bi de rahmetli başbuğ referans gösterilmiş,şu an ölmüş olan Atatürkün güncel meselelerde referans gösterildiği gibi.Ne diyim Tayyibe sabrederken erdiniz herhalde kabir ehliyle konuşmaya başladınız.Rahmeti başbuğun evladım dediği ozan arif hain oldu o ölünce,kimseye laf ettirmediği "kahramandı" dediği muhisin hain hem de başbuğ referanslı:)
Kurt kocayınca köpeğin maskarası olurmuş,kurt bunu bilir de köpek köpekliğini bilmez işte.Ben öttüm diye sabah olduğunu zanneden horozlar gibi uludum diye kendini kurt zanneden köpekler türedi.Siz dediniz diye kimse hain olmuyor beyler,muhsin yazıcıoğluna başbuğuya da iftira atmak yoluyla hain demek hainliğin kendisidir,haddinizi bilin...

#3 Can Ka No Rey

Can Ka No Rey

    Burası olmadan yaşayamaz

  • Yöneticiler
  • 9.354 Mesaj
  • Cinsiyet:Bay

Gönderim zamanı 08.09.2009 - 16:49





Atlantisli,

Bu iki video sana yeter. Artık ne olduğuna sen kendin karar verirsin. Senin gibi AKP destekçisi adamlar bu hareketin hiçbir noktasında olmadılar ve olamayacaklar. Bu hareketin içine sokmaya çalıştığınız fitneler Allah'ın izniyle ters tepecek. Göz yaşı ve kan ile yoğrulup kırk yılda bu günlere gelen MHP sahipsiz değildir ve asla olmayacaktır. Sana Başbuğun Tayyip Erdoğan ile bir ömür boyu mutluluklar.

Bu mesaj Raskolnikov tarafından düzenlendi. Düzenleme zamanı: 08.09.2009 - 16:53


#4 REBEL

REBEL

    Burası olmadan yaşayamaz

  • Üyeler
  • 6.906 Mesaj
  • Cinsiyet:Bayan

Gönderim zamanı 08.09.2009 - 16:49

Yazdıklarının çoğuna katılıyorum atlantisli :) Sadece Tayyip beyin ABD işbirlikçisi olduğunu da şiddetle düşünüyorum.
Muhsin Yazıcıoğlunu da buradan anmış olduk ruhu şad olsun :)
Yalnız böyle peşpeşe yazmasan da okurken yorulmasak tam süper olcak :D


Edit : imla ;) bir kaç değişiklik..

Bu mesaj REBEL tarafından düzenlendi. Düzenleme zamanı: 08.09.2009 - 17:06

...


#5 Can Ka No Rey

Can Ka No Rey

    Burası olmadan yaşayamaz

  • Yöneticiler
  • 9.354 Mesaj
  • Cinsiyet:Bay

Gönderim zamanı 08.09.2009 - 17:05

Türkeş yaşasaymış Tayyip'i Başbuğ yapar, MHP'yi kapatıp bütün Ülkücüleri AKP'ye gönderirmiş.


Türkeş yaşasaydı ne mi yapardı?

Aslında çok yeni değil. Ama son zamanlarda sık kullanılır bir yöntem oldu...

Muhalefetin gücünü kıramayınca, geçmişteki bir olayı alıp kendince "belden aşağı" vurarak, kamuoyu önünde muhalefeti "tutarsız" göstermeye çalışmak...

İşte son örnek...

Hükümetin "Kürt" ve "Ermeni" açılımı adını verdiği, Türkiye'yi küçültme ve kardeşleri ile arasına nifak sokma projelerine karşı MHP'nin yürüttüğü başarılı muhalefeti kırmak için hükümete yakın veya onun kaynaklarından beslenen yazar / çizer taifesi, "Türkeş yaşasaydı şöyle" yapardı türünden yazılar yazmaya başladılar.

Bunlardan birisi...

Bir zamanlar kendi vazifesini yürüten "dominant medya"ya hicret etmiş muadili ile "beyinsiz mi dalaksız mı" olduğu hususunda yoğun bir "entelektüel" kavgaya tutuşmuş olan "yandaş" medyanın önemli ismi...

Demokratlığı ile meşhur. Özellikle "darbe"ye karşı kimliği ile imtizac eylemiş. Her ne kadar 28 Şubat döneminde DSP kapısında Milletvekilliği dilendiği iddia edilse bile...

Hükümetin kalemşörlüğünü başarılı bir şekilde yürüten bu arkadaş, MHP'nin "Ermeni protokolü"ne yürüttüğü muhalefeti "Türkeş Petrosyan ile görüşmüştü" diyerek eleştiriyor...

1993 yılında Ermenistan - Azerbaycan savaş halindeiken bile "Türkeş Ermenilerle görüşürken Bahçeli neden karşı çıkıyor?" diyerek MHP'yi "tutarsızlıkla" suçluyor.

Siyasette "etik"in bu kadar yerlerde süründüğü, basının bu denli siyasileştiği (basitleştiği mi desek?) bir dönemi daha hatırlamıyorum. Her gün bunun yeni bir örneğini görüyoruz.

Şu basit mantığı görüyor musunuz? Türkeş onyedi yıl önce görüştü, şimdi neden karşısınız, o halde tutarsızsınız...

Aynı mantığı bizde bu arkadaşın "seyr-i süluku" için yürütelim.

12 yıl önce "post modern darbe"cilerin kapısında vekalet dilenenlerin, bugün o döneme sövmesi, kapısında vekillik için yattığı adamları "cuntacılıkla" suçlaması, bu hal ne ile izah edilebilir?

Ahmet Hakan'la bu vatandaş arasındaki "Beyinsiz-Dalaksız" muhabbetinde, sıfatların birbirlerini "layık" gördüklerinin tam zıddı olduğunu iddia etmek yanlış mı olur?...

Neyse konuya dönelim...

Onyedi yıl önce yapılan görüşmenin içeriği artık gizli değil. Merhum Başbuğ, zamanın hükümetinin bilgisi dahilinde zamanın Ermenistan Cumhurbaşkanı Petrosyan ile böyle bir görüşme yaptı, doğru. Görüşme tutanaklarını da, bugünkü hükümetin aşina olmadığı bir şekilde devlete iletti...

Görüşmede Petrosyan'ın "Cumhurbaşkanı Özal'ın, Başbakan Demirel'in ve bir muhalefet partisinin lideri olarak sizin aynı bakış açısına sahip olması, Türkiye'nin politikasındaki istikrarı gösteriyor" demesi bugün ile o günkü şartların ne kadar farklı olduğunu gözler önüne seriyor. O günkü istikrar ile bugünkü savrukluk ve parçalanmışlığı mukayese ettiğimiz zaman, bu savrukluğun sebebinin sadece "hükümet aklı" ile izah edilemeyeceği aşikardır.

Başbuğ'un görüşmesi Türk Devleti'nin görüşlerini içermekte, kardeş Azerbaycan'ın maruz kaldığı işgali sona erdirmeye yönelikti.

Merhum Türkeş'in o görüşmelerde Ermeni tarafına ilettiği "öneriler paketi"ne bir bakalım, neler içeriyordu?

- Azerbaycan ve Ermenistan arasında hemen ateşkes sağlanması,

- Ermeni askerlerinin Azeri topraklarından çekilmesi,

- Her iki tarafın bugünkü sınırlar içinde birbirini tanıması ve diplomatik ilişki tesisi,

- İç işlerine karışmadan ve toprak talebi olmaksızın temas,

- Laçin koridorunun açılması, gözlemci heyetinin güvencesi ve denetiminde bulunması,

- Karabağ sorununun ya daha sonraya ya da Minsk toplantısına bırakılarak meselenin ateşkes sonrası daha geniş zamanda ele alınması.

Türkeş'in savaşı durdurmaya ve işgal altındaki Azerbaycan topraklarını kurtarmaya yönelik "samimi" girişimini dillerine pelesenk yapanların o günkü "öneriler paketi" ile bugünkü "protokol"ü karşılaştırmasını temenni ederim...

AKP hükümetinin "meşhur" protokolünün hiçbir yerinde Azerbaycan yok.

Sınırlarımızın açılması, Ermenistan'ı "enerji aktörü" haline dönüştürme, Ermeni ekonomisini güçlendirme taahüdünü veren Türkiye'ye Ermenistan ne verecek?

Arşiv açacak, diasporayı "soykırım iddiaları" hususunda ‘ikna' edecek, tarih komisyonu kuracak...

Bunların garantisi var mı?

Şimdi siz, Türkiye'yi dünya kamuyounda küçük düşüren her türlü anlaşmaları yapacaksınız. Üstelik, her fırsatta kazık yemenize rağmen. Kardeşlerinize kıytırık bir devletin "arşiv açma" taahhüdü karşılığında ve üstelik üç ay önce Azerbaycan Meclisi'nde söz vermişken, sırtınızı döneceksiniz...

Bunları savunamayınca da...

Kalemşörleriniz de, "Türkeş yaşasaydı şöyle yapardı" diye yazacak...

Ömrünü Türkeş'e ve onu hareketine hakaret etmekle veya Türkeş ismini sömürmekle geçirenler şunu öğrenememişler. Türkeş tam bir devlet adamıydı. Türk'ün ve Türk Devleti'nin çıkarını savunmak adına her şeyi yapardı ve yaptı da...

Başbuğ, Petorsyan'ın ifade ettiği gibi "Türkiye'nin dış politikasını istikrarlı" bir şekilde savunan herkesle Türk devleti için her şeyi yapardı; çünkü o katıksız bir devlet adamıydı.

Ama şu da bir gerçek ki...

"win win" diye ortalıkta gezinip Türk Devletinin izzetini ayaklar altına alan, futbol maçlarında bu işleri halledebileceğini zannedenlerle görüşmezdi...

Ve...

Onların şakşakçılığını yapanları ve üstelik kendi ismini kullanarak bunları yapanları eline bir sopa alıp önüne katardı...


MEHMET AKBAŞ



#6 pac

pac

    Burası olmadan yaşayamaz

  • Dokunulmazlar
  • 13.198 Mesaj
  • Cinsiyet:Bay
  • Konum:Barcelona
  • İlgi Alanları:Güzel olan herşey =)

Gönderim zamanı 08.09.2009 - 17:47

tek bildiğim şu anki mhp nin eski mhp ile uzaktan yakından alakası olmadığı :)
YAŞAMAK BİR UMUTTUR...

#7 Can Ka No Rey

Can Ka No Rey

    Burası olmadan yaşayamaz

  • Yöneticiler
  • 9.354 Mesaj
  • Cinsiyet:Bay

Gönderim zamanı 08.09.2009 - 17:50

Eski MHP nasıldı PACMAN ?

#8 atlantisli

atlantisli

    Sadık bir ziyaretçidir

  • Üyeler
  • 1.241 Mesaj
  • Cinsiyet:Bay
  • Konum:Atlantis

Gönderim zamanı 08.09.2009 - 18:15

kimseye laf ettirmediği "kahramandı" dediği muhisin hain hem de başbuğ referanslı

ben kimseye laf ettirmezdi dedim,kendisi muhsin başkanın lideriydi,muhsin başkan bu hususta hiçbi söz söylememiştir,söylettirmemiştir de.Başbuğun Muhsin yazıcıoğlu'na laf söylemeye kalkanları azarlayarak kaç defa susturduğu ortada,şu anki yönetiminiz bile itiraf eder zaman zaman.Kendisi seçim sürecinde bişiler söylemiş olabilir ki eklediğin videoları izleyemedim,hata verdi bende.Ama Fethullah güleni öven videoları da var.Ama konuşmalardan anlaşılıyor ki o anki siyasi süreçte öyle söylemesi gerektiği için...Ama başbuğ hiçbizaman muhsin başkan hakkında hain dememiştir,eleştirinin dozunu kaçıranları nerdeyse partiden kovacakmış gibi azarlamıştır...

Senin gibi AKP destekçisi adamlar bu hareketin hiçbir noktasında olmadılar ve olamayacaklar. Bu hareketin içine sokmaya çalıştığınız fitneler Allah'ın izniyle ters tepecek.

Ya beni AKP li diye yaftalamana gerek yok,etiketim veya adım değişince içeriğim söylediklerim değişmiyor.Bu hareketin hiçbir noktasında olamayacaklar sözüne güler geçerim:) Ayrıca bu harekette bulunmak isteyen kim.Ben millet hareketinde olayım yeter.Dediğim gibi beni savunduğum değerler kimsenin tekelinde değil olamaz da,çünkü sahipleri öyle diyor.Turancılık her Türk ferdinin sahip olması gereken bir düşüncedir.Çünkü birarada yaşamak her milletin hakkıdır.Turan Türklerin birarada yaşama hakkıdır...Türkçülük ise Türk milletinin kültürünün devletler ve milletler arası etkileşimde eriyip yok olmaması için gayret göstermektir bana göre,diğer milletleri yok etme topraklarını elegeçirme sevdası değil...Ama işte siz mhp li olmayıp da turandan Türkçülükten bahseden birini görünce hain ilan ediyorsunuz,mhpli değil ya.Halbuki gerçekten turancı olsanız sevinmeniz lazım.Normalde öyle olur.Ama yok turan Türk kelimelerini siz icad ettiniz kullanım hakını da Turan kurulana kadar satın aldınız,sorması ayıp neyle ve ne hakla,kim sattı size Turanı.Turan Türk malıdır ve her hakkı saklıdır,lütfen kurallarına riayet ederek kullanın:)
Alparslan Türkeş'e gelince onun başbuğuyla kimsenin bir derdi yok olamaz da.Tarihin yetiştirdiği Türk büyüklerindendir.Onun adını kullanıp asıl siz milleti hedef almayın.Doğru söylüyorlar o olsa biçok yaptığınız şeyi sizin gibi yapmazdı.Bizim derdimiz sizle.M.Yazıcıoğlunu,hayatını davasına adamış ve o yolda ölmüş/öldürülmüş bir ülkücü lideri hain ilan edip;koalisyon arefesinde ülkücülere alenen "katiller" diyen ecevitlerin arkasında ceket ilikleyen zihniyete bizim sözlerimiz...idamı kaldırıp bir sürece imza atıp,sürecin müdavimlerine ip atıp niye asmıyosun diyenlere,onlara hain diyerek kendisini başhain ilan edenlere...Fazlası da var da boşver...

#9 pac

pac

    Burası olmadan yaşayamaz

  • Dokunulmazlar
  • 13.198 Mesaj
  • Cinsiyet:Bay
  • Konum:Barcelona
  • İlgi Alanları:Güzel olan herşey =)

Gönderim zamanı 08.09.2009 - 18:19

Eski MHP nasıldı PACMAN ?


milliyetçi muhafazakardı ;P
YAŞAMAK BİR UMUTTUR...

#10 atlantisli

atlantisli

    Sadık bir ziyaretçidir

  • Üyeler
  • 1.241 Mesaj
  • Cinsiyet:Bay
  • Konum:Atlantis

Gönderim zamanı 08.09.2009 - 18:29

Sadece Tayyip beyin ABD işbirlikçisi olduğunu da şiddetle düşünüyorum.

Tarihte diplomasi olmaksızın kazanılan bir zafer yoktur.Aşiretler bile güçlerini arttırmak sorunlarını çözmek için kız alıp kız vermişler,bölge paylaşmışlardır.Çobanlar bile arasında husumet çıkmasın diye mera için oturup paylaşır belli kararlar alırlar.Bu köy halkını sattıkları manasına gelmez.Köy halkının malına zarar gelmemesi içindir...Bugün ABD bile stratejik ortaklıklar yapmaksızın bi halt yapamaz.Vermeden alınmaz derler...O zaman bakmak lazım bu alışverişte devlet(millet) zarara uğratılıyor mu,herhangi bir satışa getiriliyor mu.Ben de şüpheleniyorum,bakıyorum bir hainlik göremiyorum.Ama bakmadan sırf AKP yaptı diye ihanet diyenler var,İşte onlara hiç dönüp bakmıyorum:) Tayyibin en azından bakılacak bir yüzü var ve dedikleri gibi bir ihanet falan da görünmüyor ortada.Allah daha iyisini nasip etsin başımıza.MHP nin başına adam gibi bi adam geçse başbakana küfreden değil de yaptıklarına karşılık böyle yapılmalı diyen...Adam kürtlere "kürtçe konuşan vatandaşlar" diyo ya,böyle bişey var mı.Arkasından da tek dil diyor,kaş yapayım derken göz çıkarıyor.Poşeti alıp,içindekileri veriyor.Zaten hazineyi de öyle yaptıydılar:)Orta çağda kalmış diycem ama o zaman da kürtlere kürt diyorlardı;P

#11 REBEL

REBEL

    Burası olmadan yaşayamaz

  • Üyeler
  • 6.906 Mesaj
  • Cinsiyet:Bayan

Gönderim zamanı 08.09.2009 - 18:34

Ne güzel bir kılıf, ne masum anlatış bu böyle ;P

...


#12 atlantisli

atlantisli

    Sadık bir ziyaretçidir

  • Üyeler
  • 1.241 Mesaj
  • Cinsiyet:Bay
  • Konum:Atlantis

Gönderim zamanı 08.09.2009 - 18:42

*zong :P

#13 REBEL

REBEL

    Burası olmadan yaşayamaz

  • Üyeler
  • 6.906 Mesaj
  • Cinsiyet:Bayan

Gönderim zamanı 08.09.2009 - 18:45

*zong

...


#14 atlantisli

atlantisli

    Sadık bir ziyaretçidir

  • Üyeler
  • 1.241 Mesaj
  • Cinsiyet:Bay
  • Konum:Atlantis

Gönderim zamanı 08.09.2009 - 18:47

:P *zong

#15 Can Ka No Rey

Can Ka No Rey

    Burası olmadan yaşayamaz

  • Yöneticiler
  • 9.354 Mesaj
  • Cinsiyet:Bay

Gönderim zamanı 08.09.2009 - 18:49

Devlet Bahçeli gibi bir devlet adamını Tayyip Erdoğan gibi bir adamla kıyaslayıp ''Tayyip Erdoğan'' diyorsun, sonra da kendin için Ülkücü-Milliyetçi-Türkçü sıfatını kullanıyorsun. Şaka mı bu ? Kameralar nerede el sallamak istiyorum. Kıro açılımını desteklemen ise tam bir facia. Senin gibi milliyetçi dostlar varken düşmana ne gerek var.

Bu mesaj Raskolnikov tarafından düzenlendi. Düzenleme zamanı: 08.09.2009 - 18:50


#16 REBEL

REBEL

    Burası olmadan yaşayamaz

  • Üyeler
  • 6.906 Mesaj
  • Cinsiyet:Bayan

Gönderim zamanı 08.09.2009 - 18:51

Hastasıyım bu çocuğun *zong

...


#17 atlantisli

atlantisli

    Sadık bir ziyaretçidir

  • Üyeler
  • 1.241 Mesaj
  • Cinsiyet:Bay
  • Konum:Atlantis

Gönderim zamanı 08.09.2009 - 18:58

Tabi tabi o kroların dedeleri çanakkale de dedelerimle koyun koyuna yatıyor.Kusura bakma aramızda manevi akrabalık var.Dedelerinin hatırı var.Çok duygusalsın diycen şimdi de çanakkale de neymiş.O zaman al sana tarihi gerçek.Kürtler doğu anadoluyu savunmak yerine ermenilerin ortak devlet teklifini kabul etseydi,sen belki şu an İstanbul'u bile alamayabilirdin.Yunan birliklerine taarruz eden Türk birliklerinin arkasından vurulması ne demekti biliyor musun,kesin mağlubiyet:) Atatürk'ün kürt liderlere yazdığı mektupları ve aldığı cevapları kopyalasana buraya:) Kürtlerle derdi olan Türkleri karşısına alır.Biz bir millet bir devletiz,elinizdeki kafatası cetvelleriyle gidin önce genelbaşkanınızınkini ölçün.Türk mü Kürt mü merak ettim:) Belki Türkçe konuşan kürt vatandaşlarımızdandır...

#18 Can Ka No Rey

Can Ka No Rey

    Burası olmadan yaşayamaz

  • Yöneticiler
  • 9.354 Mesaj
  • Cinsiyet:Bay

Gönderim zamanı 08.09.2009 - 19:02

Kıro açılımı devam ediyor: Siirt'te 5 Şehit

Git sen kıro kardeşlerin ile kucaklaşmaya devam et. Kıro istilası bütün yurdu kapladığında göreceksin kardeşliği.

Bizim genel başkanımızda Türk'tür Allah'a çok şükür. Sen git kendi kafatasını ölçtür.

Bu mesaj Raskolnikov tarafından düzenlendi. Düzenleme zamanı: 08.09.2009 - 19:03


#19 REBEL

REBEL

    Burası olmadan yaşayamaz

  • Üyeler
  • 6.906 Mesaj
  • Cinsiyet:Bayan

Gönderim zamanı 08.09.2009 - 19:04

Açılımdan sonra bir de kürt sempatizanlığı..
Hayretler içersindeyim!!!

O koyun koyuna yatanlar Çanakkale destanı zamanında kaldı. Günümüze dön, haberlere göz at bakalım önce! bugünkü 7 şehidin hesabını ver ! soonra konuş bence kardeşiz bilmem ne diye!

...


#20 REBEL

REBEL

    Burası olmadan yaşayamaz

  • Üyeler
  • 6.906 Mesaj
  • Cinsiyet:Bayan

Gönderim zamanı 08.09.2009 - 19:07

Ben kardeş filan değilim, hiç bir zaman da olmam.



Turan KOYUNCU/SİİRT, (DHA) 8 Eylül 2009



Haberler Anında Cebinizde Hürriyet Mobil

Haberler Anında Bilgisayarınızda Haber Alarmı

Haber Kaçırmaya Son Hürriyet Mind

Sitene Haber Ekle Kazan Bumerang

SİİRT'in Eruh İlçesi'ndeki Çırav Dağı'nda operasyon güvenlik güçleriyle teröristler arasında çıkan çatışmada 5 asker şehit oldu, 4 asker yaralandı. Çatışmada 6 terörist öldürüldü. Çukurca'daki çatışmada ise 2 asker şehit oldu.


Güvenlik güçleri, Çırav Dağı'nda teröristlere karşı dün akşam operasyon başlattı. Bu bölgede üstlenen PKK'lı teröristlerle karşılaşan güvenlik güçleri ‘teslim ol’ çağrısında bulundu. PKK'lı teröristlerin ateşle karşılık vermesi üzerine çatışma çıktı. Bölgeye takviye birlikler sevk edilrken, Siirt'teki 3'üncü Komando Tugay Komutanlığı'ndan Sikorsky helikopterlerle özel eğitimli komandolar indirildi.

Teröristlerle güvenlik güçleri arasında gün boyu devam eden çatışmada 5 askerin şehit olduğu, 4 askerin yaralandığı belirtilirken, çatışmada 6 terörist öldürüldü.

Operasyonun nedeniyle bugün Eruh İlçesi'nde elektrikler ve telefonlar kesildi. Bölgede şiddetli çatışmaların devam etitği belirtildi.

Hakkari Çukurca'da ise teröristlerle çıkan çatışmada 2 asker şehit oldu.


...






Benzer Konular Daralt

1 kullanıcı bu konuya bakıyor

0 üye, 1 ziyaretçi, 0 gizli