İçerik değiştir



- - - - -

İnsan Kaynakları Müdürü


  • Yanıtlamak için giriş yapın
bu konuya 2 yanıt verildi

#1 REBEL

REBEL

    Burası olmadan yaşayamaz

  • Üyeler
  • 6.906 Mesaj
  • Cinsiyet:Bayan

Gönderim zamanı 07.09.2009 - 14:09


Bir firmanin insan kaynakları müdürü vefat eder ve göğe yükselir.
Kapıda melek onu karşılar ve şöyle der: "Size bir şans vereceğiz.24 saat boyunca cehenneme ve 24 saat boyunca da cennete gideceksiniz.
Hangisini daha çok severseniz sonsuza kadar orada kalma şansınız olacak."

İnsan kaynakları müdürü bu fikri gereksiz bulur: "Aslında ben seçimimi çoktan yaptm. bu yola basvurmamıza gerek yok. Ben cennete gitmek istiyorum."
Melek bunun imkansız oldugunu söyler: "Buranın da bazı kuralları var. bu nedenle dediğimi yapmanız gerekir. Sonra seçim sizin."

Müdür çaresiz kabul eder. bir asansöre biner ve yerin yedi kat altına iner. kapıdan içeri girdiginde bir bakar ki, yemyeşil bir golf sahasinin üzerinde ve bütün sevdigi arkadaslari orada. seytan bile çok sevimli ve ona iyi davranıyor. Bütün gün golf oynarlar, beraber yemek yiyip, içki içerler.
Müdür çok eğlenir ve zamanın nasıl geçtiğini anlamaz. 24 saat dolunca asansörle yukarı çıkar ve cennetin kapısından içeri girer. Cennet de güzel ama fazla sakin bir yerdir. bütün gün bulutlarin üzerinde arp çalıp şarki söyler.
24 saat dolunca tekrar meleğin karsısına çıkar. Melek sorar: "Evet, kararınız nedir?" Müdür cevap verir: "Bunu söyleyeceğimi hiç sanmazdım ama cehennemde daha iyi vakit geçirdim, oraya gitmek istiyorum." Bunun üzerine asansörle yerin yedi kat altına iner. Bir de görür ki her yer çöp dolu, pis koku sarmıs etrafı. Dün çok eglendigi arkadasları da çöpleri topluyor. Şeytana sorar: "Dün burası bi golf sahasıydı, yemek yedik, içki içtik. Bugün ne oldu, durum neden böyle?" Seytan cevap verir: "Dün senle iş görüşmesi yapıyorduk. Bugün seni işe aldık."

...


#2 Eylül

Eylül

    Harabenin Meleği

  • Dokunulmazlar
  • 10.820 Mesaj

Gönderim zamanı 07.09.2009 - 16:14

Güzel *böö
EÐER ÇEKMEZSEN GÜLÜN NAZINI NE DİKENE DOKUN NE GÜLÜ İNCİT

#3 alsancakE24

alsancakE24

    Onun için takıntı haline geldik

  • Üyeler
  • 2.849 Mesaj
  • Cinsiyet:Bay

Gönderim zamanı 25.09.2009 - 07:29

Çok iyiydi :)





Benzer Konular Daralt

0 kullanıcı bu konuya bakıyor

0 üye, 0 ziyaretçi, 0 gizli