İçerik değiştir



- - - - -

Polis Koç Müzesi'nde Bomba Keşfi Yaptı


  • Yanıtlamak için giriş yapın
Bu konuya yanıt verilmedi

#1 Who am I

Who am I

    Sadık bir ziyaretçidir

  • Üyeler
  • 1.041 Mesaj
  • Cinsiyet:Bay
  • Konum:ça test egale
  • İlgi Alanları:naie pas peur de moi

Gönderim zamanı 09.07.2009 - 13:04


ERGENEKON SAVCISI OLAY YERİNDE


''Ergenekon'' soruşturmasını yürüten savcılar eşliğinde, Rahmi Koç Müzesi'nde ''keşif'' yapıldığı bildirildi.

Alınan bilgiye göre, müzede ziyarete açılan bir denizaltıda bulunan bombaya ilişkin, ''Ergenekon'' soruşturmasını yürüten Cumhuriyet Savcıları işleğinde polis tarafından ''keşif'' yapıldı.

Müze'de daha önce yaşanan bir olay gazetelere yansımış ve ziyaretçilere açık tutulan eski bir denizaltıda meşeli 2 adet 100 gr. TNT içeren burgu fişeği, 1 adet 1 libre, bir buçuk libre patlayıcı kalıbı, ile 160 cm eski saniyeli fitil ve altı adet mekanik fünye bulunmuştu.

Bu mesaj schaffhausen tarafından düzenlendi. Düzenleme zamanı: 09.07.2009 - 13:05

Doğa yıllardır bize herşeyi veriyor , peki biz doğaya ne verdik ? Sigara paketine 5 tl yada 7 tl veriyoruz , peki açan olanı görüyormuyuz ? bir hayvan öldürüldüğünde günlerce protesto ediyoruz ,peki bir şehit verdiğimizde kaç gün şehitlerimizi anıyoruz ? dizi yada şarkı sözlerini ezberliyoruz peki , kaç kişi Atatürk ilke ve inkilaplarını biliyor ? Müslümanız diyorsunuz , ama islamın şartlarını yada kurallarını bilmiyorsunuz bu nasıl müslümanlık ? herkes kendini imam sanıp konuşuyor , açın kuranı okuyun ne yazıyor acaba diye,insanları eleştiriyoruz peki kaçımız kendimizi eleştirmeye cesaret buluyor





Benzer Konular Daralt

  Konu Forum Konuyu Açan İstatistikler Son Mesaj Bilgisi

1 kullanıcı bu konuya bakıyor

0 üye, 1 ziyaretçi, 0 gizli