İçerik değiştir



- - - - -

Çok ateşli seviştiler gerekçesiyle ceza istemi!


  • Yanıtlamak için giriş yapın
bu konuya 1 yanıt verildi

#1 Haberci

Haberci

    Jurnalci

  • Muhabirler
  • 8.175 Mesaj
  • Cinsiyet:Bay

Gönderim zamanı 29.06.2009 - 13:30


Radyo Televizyon Üst kurulu (RTÜK) İzleme ve Değerlendirme Dairesi, 18 Haziran gecesi yayınlanan bölümde ‘’Bihter ile Behlül’ün sevişme sahnesinin çok ateşli olduğunu’’ öne sürerek, Kanal D ve diziye ceza verilmesini istedi. Bu konuda hazırlanan rapor, RTÜK üyelerince değerlendirilip sonuca bağlanacak.

Devamı için tıklatın
Harabe.net Haber Servisi

#2 shy

shy

    xrÜt / kudI

  • Kurucular
  • 16.791 Mesaj
  • Cinsiyet:Bay

Gönderim zamanı 27.05.2011 - 15:13


Aşk-ı Memnu, Afganistan'da büyük ilgi çekince diziyi 'ahlaksız' bulan radikal İslamcılar Taliban'a çağrı yaptı.
Afganistan'da izlenme rekorları kıran Aşk-ı Memnu dizisi ülkede büyük bir tartışmanın başlamasına da sebep oldu. Yerel dilde dubaljal ABD elçiliği tarafından finanse edilen TOLO televizyonunda yayınlanan dizi, İslamcılar'ı öfkelendirdi.


TALİBAN İNTERNETTE KAMPANYA BAŞLATTI
Bihter (Beren Saat) ile Afgan versiyonunda Behruz olan geçen Kıvanç Tatlıtuğ'un yasak aşkını konu eden ve haftada 5 bölüm olarak yayınlanan dizinin Afgan aile yapısına zarar verdiğini savunan Taliban yandaşları internette kampanya başlattı.


KANALA SALDIRI PLANI
Global Post gazetesinin haberine göre "Eshq al Mamnou" adıyla yayınlanan diziyi 'ahlaksızlık' olarak nitelendiren radikal İslamcılar forumlara yazdıkları mesajlarda Taliban liderlerine TOLO'nun Kabil'deki binasına saldırıp bu dizinin yayınını engelleme çağrısı yapıyor.


BEREN SAAT AFGANİSTAN'IN YENİ SEKS SEMBOLÜ
Gazetenin haberine göre ülkede Aşk-ı Memnu'nun yayınlandığı saatlerde adeta hayat duruyor. Beren Saat Afganistan'ın yeni seks sembolü haline gelirken, Kıvanç Tatlıtuğ da erkeklerin en kıskandığı isim. Global Post, "İntihar bombacıları, çatışmalar ve yolsuzluklardan bunalan Afgan halkı teselliyi Aşk-ı Memnu'da buluyor" diye yazdı.


Vatan


DOÐRUNUN SÖYLENMESİNDEN ÇOK, KİM TARAFINDAN, NEREDE VE NE ZAMAN SÖYLENDİÐİ ÖNEMLİDİR.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Gönderilen Resim





Benzer Konular Daralt

0 kullanıcı bu konuya bakıyor

0 üye, 0 ziyaretçi, 0 gizli