İçerik değiştir



- - - - -

Geyikizmin Evrim Anlayışı -I-


  • Yanıtlamak için giriş yapın
Bu konuya yanıt verilmedi

#1 maviergün

maviergün

    Burası ona huzur verir

  • Üyeler
  • 322 Mesaj

Gönderim zamanı 07.01.2006 - 19:07


Geyikizmin pek bilinmeyen evrim teorisini internet ortamında ilk okuyan harabecilere selam.

Tüm insanların maymunlarla akraba oldukları kabul edilemez,
ammaaaa 'Gerçek Türkler' dışında kalanlar için bu akrabalık ne yazıkki ne söz konusudur.
Göktanrı ilk insan olarak Türkü yarattıktan sonra bu seçkin insanlar bir süre kendi aralarında mutlu yaşadılar, çoğaldılar, çoğaldılar, çoğaldılar...
Obanın değişmez bir düzeni vardı: Hakan ve Hakan ın dediği olurdu!
Ancaaaak bazıları itaatkar olmayı reddetti, bazıları da kımızı fazla kaçırıp bilinçlerini yitirdi, acı gerçek ortaya çıktı Türklük bilinci yitirilmeye başlanmıştı, ahlaksızlaştılar ve de terbiyesizleştiler (deniliyorki içlerinde ata ters binmeye kalkanlar bile olmuş). Bazıları da kımız içmediği halde obada yaşanan bazı durumlara itiraz etmeye başladılar, sonunda muhalefetten, bilincini yitirmişlerden sıkılan hakanların hakanı Başhakan itirazcılar için o ünlü tarihi cümleyi söyledi "ya sev ya terk et!".
Sürülenler vahşi hayvanların, canavarların diyarına düştüler ve ne yazıkki bir haller oldu bunlara, obanın sıkıyönetim düzeninden kurtulunca çocuklar gibi kendilerini oyuna-eğlenceye verdiler, ağaçlara tırmanmalar falan derken yedikleri bişiyler mi dokundu ne kıllanmaya başladılar. O kadar çok kıllandılarki -ayıp yerleri de görünmez olmuştu zaten- elbiselerini giymeyi de unuttular. O kadar mutluydularki uzun cümleler kurma zahmetinden de kurtuldular çünkü uzun cümleler sıkıntısı olanlar için anlamlıydı onlar artık vahşileşmişlerdi.
Neye benzediklerini hayal etmeye çalışın, uzun lafın kısası maymun gibi bir şey olmuşlardı.
Peki uzun çok uzuuuuun yıllar boyunca hiçbir şekilde ilişki kurmayan bu iki toplum bir daha karşılaştı mı? "Geyikizmin Evrim Anlayışı -II-" de bunları açıklayacağım.

Not: "Geyikizmin Evrim Anlayışı" bana ait olmakla birlikte tekif hakkı yoktur, herkes tarafından adım verilmeden de kullanılabilir.

Bu mesaj maviergün tarafından düzenlendi. Düzenleme zamanı: 07.01.2006 - 19:57

Bu Dünyada Çok Güzel Yaşanabilir Yeterki İsteyelim





Benzer Konular Daralt

  Konu Forum Konuyu Açan İstatistikler Son Mesaj Bilgisi

0 kullanıcı bu konuya bakıyor

0 üye, 0 ziyaretçi, 0 gizli