İçerik değiştir



Sayı 83: Bir Sigara, Bir Kahve


  • Yanıtlamak için giriş yapın
Bu konuya yanıt verilmedi

#1 epru'

epru'

    coupling uk gacısı

  • Üyeler
  • 6.579 Mesaj
  • Cinsiyet:Bayan

Gönderim zamanı 14.04.2009 - 01:24


bedenin içsel temizliğine önem verenlerin uzak durması gereken temel şeyler listesinde yer alan iki madde;

..bir sigara bir kahve..

sapsarı dişlere davetiye çıkaran nikotin kafein kardeşler olduğuna bakmayın...valla...final öncesi ,ödev teslim gününden önce ki son uzun gecenin ,iş görüşmelerinin yahut da mühim bi toplantı öncesinde ki son gecenin vazgecilmez iki elemanıdır keratalar ..aslında bu anlamda hayat kurtarıcı bile diyebiliriz yer yer...


aynı anda tüketildiğinde ;dış mihraklarca,bir eli yağ da bir eli balda gibi çökertici baskılara sebebiyet verebilir..( verin lan..çok da şey..)

efenim,kahve içildiğinde, vücuda muazzam miktarda kafein alınır. kafein, uyarıcı özellikleri olan, kalp atışlarını hızlandıran, heyecan yapan bir kimyasaldır.ne de hoşdur.. özellikle sabah aç karnına içtiğiniz de bu heyecanı bastırıp görece rahatlamak için, nikotin gibi stres azaltan, kafeinin bir nevi stres ve baskı yaratan etkisini azaltan asetilkolin salgılanmasını sağlayan sigara , ying ve yang, hıncal uluç ve haşmet babaoğlu etkisi yapıp insana keyif verir...ciddi bi meseledir..

sabahları kahvaltıdan sonra içildiğinde ise tuvalete gitme ihtiyacınız kaçınılmazdır.. ancak tüm bunlara rağmen denemedim mi sanki bırakmayı.. denemedik mi sanki ?

tam dokuz saat bırakabildim bi keresinde..sonra titremeye başladım..normal miydi yoksa bi girdaba mı sürükleniyordum?bilemedim..yanımdakinin dumanı, bardağından yükselen dumanla sentez yapıp salınınca nasıl letafetli nasıl şuhdu..üfle arkadaşım bu yana..üfleee..duman değil o başka bişey *böö..


demem o ki;

bir sigara bir kahve;afyonumun patlayabilmesi için, her sabah mütemadiyen bana yardımcı olan sevimcelerdir..(bu kelimenin türkçe de yeri yok ama olsun )

*sigara sağlığa zararlıdır.

*sigara içmek size ve çevrenize ciddi zararlar verir.

*sigara içmek öldürür.

*sigara içmek güldürür.

* sigara içmek kanser eder.

* sigara içen bana döner.

* sigara içenin allah belasını versin.

* dop olun .





Benzer Konular Daralt

2 kullanıcı bu konuya bakıyor

0 üye, 2 ziyaretçi, 0 gizli