Jump to content



Akaydın, Adalet Bakanı'na dokundurdu


  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 Haberci

Haberci

    Jurnalci

  • Muhabirler
  • 8,175 posts
  • Cinsiyet:Bay

Posted 01.04.2009 - 18:24


CHP'den Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen eski rektör Mustafa Akaydın, "bize oy vermeyen hizmet alamaz" şeklindeki sözleriyle seçim kampanyası yürüten Adalet Bakanı Şahin'in "Antalya beni şaşırttı" sözleri için sert konuştu.

Devamı için tıklatın
Harabe.net Haber Servisi

#2 attalia

attalia

    zurnanın son deliği

  • Dokunulmazlar
  • 5,671 posts
  • Cinsiyet:Bay
  • Konum:ovaya indim. beni tel'den ara :P
  • İlgi Alanları:öküzler :D

Posted 01.04.2009 - 22:42

sayın akaydın, başarısını tepki oylarına borçludur. antalya bu güne kadar sol belediyelerden yatırım görmemiştir. ben inanıyorum ki sayın hocam da "enkaz devraldık, önceki belediyenin borçlarını felan ödedik diyecek hizmet süresinin sonunda. menderes türeli yıkan akp nin ve dolayısıyla kendisinin hatalarıdır. akp iktidarı son zamanlarda, ilk zamanlardaki halkla bütünleşmenin aksine "her şeyi en iyi ben düşünürüm! sayın halkım sen ne bilirsin? ben senin için her şeyi düşündüm ve yapıyoruum!" ekseninde olaylara baktığından dolayısıyla erdoğan'dan gelen talimatlar ve ankara büyük şehir belediyesinden gelen "memur" lar tarafından yönetilmiş, antalya halkının talepleri göz ardı edilmiştir. bunun en son örneği de kanımca menderesin sonunu hazırlamıştır. hiç planda yokken son anda "raylı sistem" icad edilerek güya sözüm ona toplu taşım ve trafik sıkıntısı çözülecekti. ama gel görki raylı sistem nedeniyle zaten zoraki çift şerit yollar raylara feda edilerek antalya merkezin trafik yükü çekilmez hale gelmiştir. merkezin bu yoğunluğu çevre alternatif yollara kaymış bu kez oaralarda da hareket edilmez olmuştur. antalya lı için trafik artık bir çin işkencesi olmuştur. bunun sebebi ise "dünyanın en hızlı treni" ni antalya' ya "biz" getirdik diyebilmek için!!! işin enteresan tarafı raylı sistem projeleri üstünde hala "ısparta" yazmasıymış!!! yani ısparta yemeyince bu projeyi, apar topar antalya ya resmen "kakalamışlar" !!! tabii ki bunun sebebi ise miadı olan bir krediden zamanında yararlanabilmek için acil uygulamaya geçme çabasıymış! tabiiki bu işte dönen rantı sanırım siz de tahmin edebilirsiniz. :)

kısacası menders türel zaten hiç yoktu ki, onun için antalya da kaybeden türel değil, merkeziyetçi yönetimin "biz sizin için herşeyi daha iyi düşünürüz" mantalitesidir.

haa hoca ne yapar? sorusuna gelince; kerameti kendinden menkul bir solun antalya ya kazandıracağı bir şey olduğunu sanmıyorum, daha önceki sol başkanlıklardaki gibi bi 4-5 seneyi slip moduna geçiricez :D
aabi okuma yazmam yoh. barnak bassam olur mu?





Similar Topics Collapse

  Topic Forum Started By Stats Last Post Info

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users