İçerik değiştir



- - - - -

Terazi Burcu Hatunları


  • Yanıtlamak için giriş yapın
bu konuya 11 yanıt verildi

#1 epru'

epru'

    coupling uk gacısı

  • Üyeler
  • 6.579 Mesaj
  • Cinsiyet:Bayan

Gönderim zamanı 25.03.2009 - 19:10


bakın ekşi de ne demişler terazi hatunları için *gla

* bu burcun kadını her "nasıl olmuş?" sorusuna güzel olmuş diye cevap verir. "aa çok güzel olmuş it" derse gerçekten güzeldir o şey.

*gülümsemek herkese yakışır. ama asık surat-sert bakış öyle değildir. asık suratın tek yakışanıdır terazi kadını. *pirt

*ona hanimefendi olduğunu hissettirmiyorsanız ve nazik değilseniz sizi asla bir erkek olarak görmez..sadece güven duyduğu ve ilgi gördüğü zaman sadıktır. *zong

*bazen inanılmaz üşengeç, bazen atom karınca gibi yerinde duramayan, bazen aşırı kıskanç, kırıldığında umursamayan, genelde ve niyeyse aman kırılmasın diye insanlara hep alttan alan, ama genelde hep kırılan, dışarıdan bakınca hep neşeli görünen fakat içinde zaman zaman fırtınalar kopan kadındır.

*zarifdirler hemde cok zarifdirler. bir erkegi gulumsemeleri ve zerafetleri ile bastan cikarabilirler :P fakat duygularinda dengesizdirler. bir anda yuzustu birakip gidebilir, sonra aglar geri gelmek icin yalvarir ama dengesizliginin kurbani olur. guclu ve fedakar gozukebilirler ama aslinda uzun ve ciddi iliskilerde tokezlerler. hem kendisine hem karsisindakine zarar verir.ne istedigini bilmemesi ve bir anlik cikislari ile her seyi mahvederler. ( aaa aynı ben aynı aynı aynısı :P )

*burclar arasinda elde etmesi en kolay, ama elde tutmasi en zor kadindir. :D

*terazi burcu kadını hayatta görüp görebileceğiniz en enteresan ve tehlikeli kadın tipidir. kendi hayallerini fazla önemsemesi en büyük dezavantajıdır. haliyle düş kırıklıklarını da fazlaca yaşar. gelgitler onların doğasında vardır. ibne satürn'ün etkisinde kaldıkları dönemlerde ağda günlerini geçirip kemal unakıtan'a sempati duymak gibi şaşırtıcı davranışlarda bulunabilirler. neptün'ün etkisine girdiklerinde ise bir orko kadar eğlendirirken öğretici, bir zeyna kadar mücadeleci, bir yıldız tilbe kadar rahatsız edici olabilirler. *lol erkeklerine terazi erkeği denir ve bunlar çoğunlukla adaleti simgeleyen gözü bağlı kadın figüründe nesne olarak çalışıp evine ekmek götürmek derdinde olurlar. sigortalı bir işleri yoktur. terazi kadınının uğurlu integrali üç katlı olanlar iken uğurlu sayısı tüm asal sayılardır. ayrıca burca da burçluya da çok saygı duyar ve hamarat olurlar.

* sanılanın aksine, affedici falan değildir. sadece hoşgörülüdür. *zong

şöyle ki, kendisine bir ipnelik yapacak olursanız, ''offf! neyse hadi. tamam tamam. gel buraya.'' tepkisi verir ve fakat içlerinde daima bir ''vay ipneee!'' düşüncesi yankılanır. dengesizliği de işte tam bu noktada baş gösterir. ''ya tamam olmuş bir kere.'' ile ''nasıl olur lan?'' arasında gidip gelirken, kendisiyle birlikte karşısındakini de maymun eder. ve bir ipte iki maymun oynamaz efenim. evet. (böyle değildi ama olsun. :P )

*öldürür... diriltir... öldürür... diriltir... öldürür... diriltir... sonsuza kadar gider böyle bu. ( ahhhaaaaah *lol )

* şeytan tüylü insanlardır sürekli gıcık olur yine de seversiniz *sebek

* hayatta "her daim güvenilebilecek insan tipi" diye birşey varsa budur o.
kaya gibi sapasağlam durur en yaslanmak istediğiniz zamanlarda, fedakar bir dosttur. vefalıdır, benim gibi sorunlarını tek başına çözmeyi tercih eden ve bazen 6 ay kimseyi aramayan biri bile olsanız 6 ay sonra bu kadını bıraktığınız yerde bulursunuz, ne sitem eder ne şikayet. *sebek

* bakmayın öyle şen şakrak takıldığına kırılınca iyi kırılır.

* sohbeti en süper kadınlardandır.

paso kültür sanat edebiyat ince mevzular.

duygusal zekaları da yüksektir.

* terazi burcu karım olsun bir milyon dolar borcum olsun, kredi kartıyla öderim yavaş yavaş 20 senede. mortage hesabı. *lol *lol

* tapılası kadındır. (vaahhaaaaaaa :P)

( to be continued )

#2 Muziçko

Muziçko

    V.I.P. Üye

  • Dokunulmazlar
  • 12.098 Mesaj
  • Cinsiyet:Bayan
  • Konum:Gurup Şurup
  • İlgi Alanları:İhtiyaç anında camı kırınız!

Gönderim zamanı 25.03.2009 - 23:57

teraziyim yaa biraz pohpohlanmak iyi geldi :S :mad1:

Gönderilen Resim





Bu kadar da ısıtmazdı belki de bahar güneşleri,
her kaybedişin ardından hayat yeniden başlamasaydı eğer.




Gönderilen Resim


#3 epru'

epru'

    coupling uk gacısı

  • Üyeler
  • 6.579 Mesaj
  • Cinsiyet:Bayan

Gönderim zamanı 31.03.2009 - 00:59

* terazi kadını güç ister, teslim alınmak ister. beğenilme duyguları fazlasıyla önemlidir. bir ortama girdiklerinde dikkat çekmeyi mutlaka başarırlar. egoları zarar verecek derecede yüksek kadınlardır. istemezlerse kendilerini sevdirmezler. dikenlidirler. intikamından korkulması gereken kadınlardır. zaferin üzerine küstahça şampanya kadehi kaldırırlar. terazi burcuna mensup kadınladan elleri çirkin olanına da rastlamdım bugüne kadar.


* cok fazla soz verir, diger insanlarin kalbini kirmamak icin gereginden fazla sorumluluk ustlenir. yersizlige varan bir inceligi vardir, bir turlu ?hayir? diyemez. galiba hep yanlis adamlarla karsilasmasinin nedeni de budur.

yasam erkegini mutlu etmek uzerine kurulu oldugundan iyi bir es olur. kocasi cocuklarindan once gelir.

her zaman sevgi dolu bir iliski arayisinda ve ihtiyacindadir. kendi kendine kalamaz.

terazi kadini dunya uzerinde yasayan tum erkek nufusuna asik oldugundan size ölümsüz ask sunma konusunda pek ayak diremez.. bu durumda karsisindaki erkegin korkmamasi gerekir. hatta bu ilginin tadini cikarmasi en akillicasi olur cunku terazi kadininin bu ilgisi pek fazla surmeyebilir. uyum yetenegi cok yuksek olan bu kadini bu iliskiden sogutmak icin sadece bir asabiyet gosterisi yeter. sinirlerini kontrol edemeyen bir insana bes saniye katlanmaz, ceker gider :P


* gerçekten aşık olmadığı zamanlarda ki kolay kolay kimseye aşık olmaz , hep mantığını kullanarak hareket ederler.kendilerini beğenirler bu yüzden bir ortama girdiklerinde kendini belli ederler.ilgiyi severler , birçok burcun erkeği bu bayanlara kapılabilir , terazi kadınları karşısındakileri nasıl etkileyiceğini bilir ancak bu sayede bazen çok fazla kalp kırabilirler.

iş konusuna geldiğinde kafasına bir şeyi taktıysa onu mutlaka başarır.
mükemelliyetçidir.
ne kadar özgür ruhluyum diye dolaşsada aslında ailesine çok düşkündür.
zevklerin insanıdır çok parasının olmasını ister ,böylece istediği birçok şeyi elde eder.
pahalı zevkleri vardır.


* terazi burcu kızları , kibar bir inandırıcılıkla fısıldıyarak konuşabilir. ipekler ve danteller giyebilir ve saçları mis gibi kokabilir. hatta tek elinizle kaldırabileceğiniz bir yapma bebek gibi görünebilir. ancak, tüm kadıncılığına, tatlı tavırlarına ve nefis zarafetine karşın, bu kız şaşırtıcı bir rahatlıkla pantalonlar giyer ve bunlar da ona bayağı yakışır. kafası erkekçe bir mantıkla çalışır ve her tartışmada sizinle başabaş yarışabilir. hatta bazen sizi geçebilir de; bunula birlikte, terazi burcu kadınının kadınca yanı, genellikle, balayını güvenle geçirinceye dek size yetişmesine izin vermeyecek kadar akıllıdır. balayında sizi satrançta yenmemeye dikkat edecektir, ama keskin zekasını sonsuza kadar o yumuşacık gamzelerin arkasına da gizlemeyecektir. eninde sonunda, nasıl olsa beyin gücünün ne düzeyde olduğunu size gösterecektir.


* onun tartışma merakı, içtenlikle adil bir karara varma arzusuna dayanır. daha kötüsü de olabilirdi. hiç olmazsa, başka burçlarda doğan bazı kadınlar gibi tartışırken yalnızca kendi koyduğu kuralları geçerli saymıyor veya inatçılıkla bütün fikirlere karşı çıkmıyor. ayrıca o, kendi fikirlerinin çoğunu, havayı biraz yumuşatacak şekilde diplomatik bir nezaketle savunuyor. venüs kızlarının çoğu evlenmeden önce de sonra da çalışırlar. satın alabileceği güzel şeyler için para kazanmak isterler. o, güzel giysileri, pahalı parfümleri, klasik müziği çok sever. çoğunlukla, onları ruhsal ve fiziksel olarak gerçekten hasta eden düzensiz çevrelerin sefaletinden ve çikinliğinden kurtulabilmeleri için, terazi kadınlarının büyük paralara ihtiyacı vardır. ancak, onun çalışmasının ve para kazanmak istemesinin başka bir nedeni daha vardır. erkeği. terazi kadınının şu geçici dünyada herşeyden daha çok değer verdiği bir tek şey varsa, o da, sevmek, onurlandırmak ve yönetmek için seçtiği erkektir. :)

* terazi kizini aldatmak da ayri bir planlama gerektirir. soyle ki, aldatma vukuundan en az iki sene onceden birtakim muhalefet yapilmalidir ki hem terazi kadini hem de cevre sizin saglam mal oldugunuzu dusunsun:

tk- arkadaslarimla yemege gidiyorum, o yuzden cuma aksami gorusemeyebiliriz? (unutmayin, soru soruyor)
he- "seni bu arkadaslarinin ne olduğunu ve nereye bağlı olduğunu açıklamaya davet ediyorum. herhangi bir aldatma amacin yok umarim? sana bugun gelen her telefon bu arkadaslarindan herhalde? bu soyledigin okul arkadaslari gercekten var midir? var iseler kimlerdir bunlar?"

tk- carsamba oglen sen ameliyata bakarken biz arkadasin dogumgunune gidecegiz, aksam biraz daha gec gelebilirim?
he- "olgun yaslarda bu tip partilere yer yoktur. boyle arkadaslarinla saga sola gitmen en başta beni töhmet altına sokmustur. arkadaslarim beni iktidarsiz, kotu erkek arkadas olarak falan gorurler sonra. bundan sonra ben de tanismak isterim arkadaslarinla."

bu iki mesajdan sonra aldatma konusunda son derece hassas oldugunuzu belirtmis, kizi da sizin aldatmayacaginiza inandirmis olmakla birlikte, zayif oldugunuzu dusunmesini saglarsiniz. dolayisi ile kendine ustun guveni gelen terazi kadini sizi takip etmeyi birakir, kendi isine bakmaya baslar. tam bu anda aldatmalisiniz. ondan sonra da,

tk- bu koku ne ceketindeki? birisiyle miydin?
he- "aldatma tartışması kadar aramizda havanda su dövülen bir konu yoktur. diyorsun ki, arastirmaliyim. o zaman her şeyi araştıralım, yarın güneş doğacak mı mesela araştıralım." :) :)


devamı gelecah

#4 epru'

epru'

    coupling uk gacısı

  • Üyeler
  • 6.579 Mesaj
  • Cinsiyet:Bayan

Gönderim zamanı 09.07.2009 - 11:42

* susar... sadece bekler. zamanı gelince konuşacağını düşünür. ama zamanı gelince de susar. çünkü karşısındakini hiçbir zaman kırmak istemez.
bekler... terkedildiği her erkeği bekler. birgün dönüceğini zanneder. çünkü her terkeden onun gibi mükemmeli kaybetmeyi göze alamaz. (sonuç: görücez *lol )


* terazi burcu kadını cömerttir ama harcamalarını iyi hesaplar. işlerinde mükemmeliyeti ararlar daha iyisini yapabileceklerse aynı işe tekrar tekrar başlayıp zaman harcamada üstlerine yoktur. sevdiklerinde ayrı olduklarında melankolik bir havaya bürünürler. sevgililerinin ilgisini hep üzerlerinde isterler. gezmeyi değişik tatları denemeyi severler. 6. hisleri kuvvetlidir. küçük süprizlerden hoşlanırlar ama büyüklerine de karşı çıkmazlar. kendilerinden önce eş/sevgilileri gelir. bazen çok karamsar olup bunalıma girdikleride görülür. özgür kız gibi takılmalarından dolayı baskıyı hiç sevmezler. ama az biraz maço erkek onlar için idealdir. giyim tercihlerinde genellikle sıcak renkli giyisileri tercih ederler; giydikleri yakışırda. kolay kolay sinirlenmeselerde sinirlendiklerinde ortalarda bulunmamanız tavsiye edilir *pirt

* çok ilgi düşkünüdürler. ihmale gelemezler. evine, kocasına, çocuklarına ve ailesine çok bağlıdır. özetle sevdiklerine çok bağlıdırlar. sizi yüzüstü bırakmazlar. güven verirler. sadık ve yapıcıdırlar. sevdikleri için herşeyi göze alabilirler. eşlerini el üstünde tutarlar. bir dediklerini iki etmezler. çünkü sevgileri ve aşkları gerçektir. yapmacıklıktan uzak ve dürüsttürler. ona sinirlenip kızılmasına çok üzülürler. çok hassas ve duygusaldırlar. çabuk kırılırlar bu yüzden gönüllerini almak için çok beklememek gerekir. sıcak ve doğaldırlar. açıksözlü bir şekilde düşündüklerini aktarırlar.. bazen utangaçlıkları açıksözlülüklerine engel olabilir ama cesaret verilirse bunu da çabuk aşabilirler. ideal bir eşte bulunması gereken bütün özelliklere sahiptirler. sonsuz sevgileri vardır. sizi çocuklarından bile üstte tutar. tek istedikleri yalansız, saf bir aşkla aşkına karşılık bulup mutlu bir hayat sürmektir. üzülmemesi ve hep sevilmesi gerekir. bu şartlar sağlanırsa hep yanınızda durur ve sizi hiç yalnız bırakmazlar. kendilerini sevdiklerine ve onların mutluluğuna adarlar. aşırı ilgiye muhtaç olduklarından nazlıdırlar. bir anda bebek gibi olup kendilerini salabilirler ve tamamen kollarınıza bırakırlar kendilerini.. sevip ilgi göstermek gerekir. hastalandıklarında yoğun nazlarını çekmek ve yoğun ilgi göstermek gerekir. cilve konusunda aşmışlardır. cilveli halleri, şımarık tavırları hiç itici gelmez. kendilerini hemen sevdirebilirler.
aşırı kıskançtırlar ama karşısındakine göstermemeye çalışırlar. çok çabuk içlerine kapanabilirler. ama açılmaları da çok uzun sürmez. dışarıdan sakin ve zararsız görünürler ama bu canlarını acıtana kadardır. sinirlendiklerinde tehlikeli olabilirler. şiddete başvurabilirler. üstlerine gitmemek lazım.. zor sinirlenir zor sakinleşirler.
prensipleri olan kadınlardır. çok kesin ve net kurallar koyarlar kendileri ve çevreleri için, ve bunlara kesinlikle uyarlar.
hayatlarında düzen isterler. hayalperesttirler ve kurdukları hayallere ulaşmak için sabırlı ve azimlidirler. gereken neyse yapmaktan çekinmezler.. fedakardırlar.. küstürmediğiniz sürece farklı bi yüzlerini görmezsiniz. mutlu ve güleryüzlüdür. iyimser hayatla barışıktırlar. zorluklara karşı yılmaz, mücadele ederler.
eğer bu burçtan bir eşe sahipseniz hayat sizin için çok daha kolay ve yaşanılasıdır. değerini bilmek gerekir bu kadının. vaaaşşş :P


* melek gibilerdir. sürekli aynı ortamda olunmak istenir onlarla. zaten genelde popülerdirler. girdikleri ortamda kendilerini belli ederler. aşk konularında salaklaşabilirler. bilmiyorum kelimesini çok kullanırlar. kendisine aşık, egosu tavan yapmış bir akrep burcu erkeğini kararsızlıklarıyla müthiş bir şekilde mahvedebilirler...

* sigarayı kansere neden olduğu için değil, cildi erken yaşlandırdığı için bırakır. *lol


* nsanın aklına bir kez girdiği zaman, çıkarması pek mümkün olmayan kadındır. sizi soruları ile köşeye sıkıştırıp, bununla gayet de güzel eğlenebilen, neşesi yüksek, güzeldir bu kadın.


* tek istedigi şey karşısındaki kişinin hatasını anlaması ve bunu dile getirmesi olan kadindir. ne kin tutar ne de nefret duyar. öncü burç oldugu için de yeni bir duruma çok çabuk adapte olabilirler.

sıkıntılı bir dönemin ardından 3gün oturur ağlarlar sonraki gün ise hayat onlar icin güllük güneşliktir. tabi ki icten ice hala uzulurler ama belli etmezler.

sloganları ise şudur: kimse alternatifsiz değildir. ( yalana buuuaaah :blowdown: )


* (bkz: aşık olunası kadın) :P

* karşısındaki her türlü insana acıyarak baktığım kadındır bu tür.

bi kere kadın olması anlaşılmaz olması için yeter sebepken bir de üzerine "karanlığın içindeki aydınlık; aydınlığın içindeki karanlık", yin-yang misali bi dengesizlik eklenince, kendilerini anlamaktan kendileri bile acizken, yazık lan yeminlen, insan nesline yazık.

yani, depresyonun, melankolinin dibine vurmuş bi terazi kadını düşünün misal; bu kadın 2 saat aralıklarla surat asıp pespaye pespaye otururken birden eğlence-pozitif yaşam gurusuna dönüşebiliyor.
ve bu iki ruh hali arasındaki geçişte nasıl bir kimsayal reaksiyona maruz kaldığını kendisi de anlayamıyor.

dün etinden et kopmuş kadar canı yanan birisi bugün hayata bu kadar gülümseyerek bakabilir mi terazi kadınından başka, bilmiyorum.

ki ben, şahsen, bizzat, kendim kendimi anlama çabama bu noktada son verip tüm gelgitlerimi terazi olmaklığımın altına süpürmeye karar veriyorum.

ohh ne rahat. ( pisler *böö )

* ama çok fenadırlar.

öyle şirin şirin cici cici takılırken alttan alta korkunç sağlam bir otoriteleri vardır.

"bak canım şöyle olsa daha iyi" "hadi şunu şöyle yapalım" "şöyle denemeye ne dersin"

derken içinden "aaa hep benim dediklerim oldu" derken bir bakmışsın ki eline almış seni, her dediğini de yaptırmış.

paso kibarlık paso şirinlik paso çözüm üretmek paso politika ama kendi dediğini yaptıran içten içe korkunç bir otorite.

anasını satıyım ben en ufak bir iş yaptırırım kıyamet kopar adım sinirliye çıkar bu teraziler her dediğini yaptırtır bir de teşekkür eder amma cici amma kibar diye takdir edersin. ( mıhıhıhııh :P )

* istemezlerse kendilerini sevdirmez ve inanilmayacak derecede gicik olabilirler ve hatta bazen gicik olmaktan buyuk zevk alirlar...

* sorunun bir parçası olmak yerine genelde çözümün bir parçası olmayı tercih eder.ama karşılarındaki insan "herşeyi ben bilirim,benim dediğim olacak "diyen bir türdense sırf onlara inat sorunun ta kendisi olur.uyanık geçinen insanlarla hiç işleri olmaz.yapılan iyiliğin altında kalmayı sevmez,minnetle yaşayamaz.istedikleri zaman istedikleri kişiyi görmemezlikten gelebilir,yokmuş gibi davranabilir.bunun sebebi de formaliteyi sevmemesidir.selam vermiş olmak için selam vermez.birisiyle samimi dialog kurması için gerçekten değer vermesi gerekir.salaklığa tahammülleri yoktur.karşılarındaki insanlarda "zeka pırıltısı"görmek isterler.vefakardır,kıymet bilir.kısacası yıldızlarınız uyarsa gayet güzel anlaşılan insan olabilecekleri gibi aradığı şartları bulamadığı insanlara karşı gayet antipatik olabilir.ama bu durumdan zerre rahatsız değildirler.çünkü bu antipatikliği bir nevi kalkan gibi kullanır.

* kimi zaman tetiği çekilmiş bir silah kadar fevri, kimi zaman oyuncak ayısının kafası mahallenin en yaramaz veledi tarafından kopartılmış bir kız çocuğu kadar saldırgan, kimi zaman balkon demirlerinden sarkan bir buz parçası kadar kırılgan,kimi zaman tüm dertlerinizi içtenlikle dinleyen bir dert ortağı, kimi zaman sizi koltuklarınıza çivileyecek oscarlı yıldız merly streepten muhteşem bir gerilim, ama her zaman mükemmel bir sevgili fevkalade bir hayat ortağı, omzumda uyusun yeter, anın verdiği huzurla ben de uyurum. ( abbbuuuuuuu :P )


* sohbeti en süper kadınlardandır. komikdirler..( gıdı gıdıııı *öberah )



peeeeyy gidinin terazisi :mad1:

#5 cipidi_cipidi_yuzen_balik

cipidi_cipidi_yuzen_balik

    Sadık bir ziyaretçidir

  • Dokunulmazlar
  • 1.445 Mesaj
  • Cinsiyet:Bayan
  • Konum:genç....

Gönderim zamanı 09.07.2009 - 12:52

Kim okucak bunu beeeee.... :blowdown: :mad1:


aslolan Aslan Kadınıdır *öberah
Bana saygı gösterenin kuluyum..Göstermeyenin sultanı...
<º))))><><((((º>

#6 gabriel

gabriel

    Hiç gelmiyor desek yeridir

  • Üyeler
  • 40 Mesaj

Gönderim zamanı 09.07.2009 - 13:36

* susar... sadece bekler. zamanı gelince konuşacağını düşünür.


terazi kadını ve susmak .. susmak ve terazi kadını.. susarken bile mırıldanır, çene kantarı bozuk terazi kadını ..

#7 Who am I

Who am I

    Sadık bir ziyaretçidir

  • Üyeler
  • 1.041 Mesaj
  • Cinsiyet:Bay
  • Konum:ça test egale
  • İlgi Alanları:naie pas peur de moi

Gönderim zamanı 09.07.2009 - 13:41

ben ilk kez boynuz yedim onuda terazi burçlu bir kız yaptı :bullwhip: :devil:
Doğa yıllardır bize herşeyi veriyor , peki biz doğaya ne verdik ? Sigara paketine 5 tl yada 7 tl veriyoruz , peki açan olanı görüyormuyuz ? bir hayvan öldürüldüğünde günlerce protesto ediyoruz ,peki bir şehit verdiğimizde kaç gün şehitlerimizi anıyoruz ? dizi yada şarkı sözlerini ezberliyoruz peki , kaç kişi Atatürk ilke ve inkilaplarını biliyor ? Müslümanız diyorsunuz , ama islamın şartlarını yada kurallarını bilmiyorsunuz bu nasıl müslümanlık ? herkes kendini imam sanıp konuşuyor , açın kuranı okuyun ne yazıyor acaba diye,insanları eleştiriyoruz peki kaçımız kendimizi eleştirmeye cesaret buluyor

#8 epru'

epru'

    coupling uk gacısı

  • Üyeler
  • 6.579 Mesaj
  • Cinsiyet:Bayan

Gönderim zamanı 09.07.2009 - 13:43

evet çeneleri düşer ellerine vurur doğrudur..emmee uzanamayacağı ciğer de yoktur..menzili dışında sadece mundarları bulunur mıhıhıhıh
ya ben burçlara pek inanmıyorum ama bu eylül de bi b.kluk var hee

#9 ecehan

ecehan

    çok da fifi *böö

  • Dokunulmazlar
  • 13.431 Mesaj
  • Cinsiyet:Bayan
  • Konum:gündüz Paris, gece Londra falan

Gönderim zamanı 09.07.2009 - 13:49

hakkaten terazi burcundakilerin çenesi acayip düşük oluyo. annemden biliyorum,kesinlikle epru'yla alakası yok :bullwhip:
Gönderilen Resim asaletini sevdiğim

#10 epru'

epru'

    coupling uk gacısı

  • Üyeler
  • 6.579 Mesaj
  • Cinsiyet:Bayan

Gönderim zamanı 09.07.2009 - 13:50

allah canımızı alsa da kurtulun be :bullwhip:

#11 Rose&Rain

Rose&Rain

    Kayıp

  • Dokunulmazlar
  • 5.735 Mesaj
  • Cinsiyet:Bayan
  • Konum:Sandal
  • İlgi Alanları:çok geniş

Gönderim zamanı 09.07.2009 - 15:30

Benim çenem düşük diil bikere genelleme yapmasınlarr *zong :mad1:
Gönderilen Resim

Tecrübe çok zalim bir öğretmendir. İnsanı önce sınavdan geçirir, sonra dersini öğretir. - Spuitems

#12 epru'

epru'

    coupling uk gacısı

  • Üyeler
  • 6.579 Mesaj
  • Cinsiyet:Bayan

Gönderim zamanı 11.07.2009 - 22:30

* hassastır, güzeldir, kararsızdır, en çok güvenmek ister, kafasının içinde sürekli bi şeyler kurar, geçinmek zordur, ama sevdiği zaman yapamayacağı yoktur. kolay kandırılır ama elde tutması zordur. idare etmeyi bildikten sonra en yaşanılası insandır.

* -en büyük kabusu kendisine seçenek sunulmasıdır.
kesinlikle!
sıkıntı seçeneklerin çoğalmasına paralellik gösterir.
sebebi; aklında aynı anda açtığı binlerce pencereden, herbirinin içindeki bütün durum olasılıklarının bütün avantaj ve dezavantajlarının yüzde hesaplamasını aynı anda yapmaya kalktığı için kafasının kilitlenmesidir. konuşamaz, hareket edemez, donar kalır. acı çeker, kasılır. çünkü hiçbirşeyden ödün vermek istemez. henüz seçme hakkı varken en karlı veya en az zararlı kombinasyonu bulma konusunda hırslanır. vazgeçmeleri sevmez.

* -dengesizleşebilir.
evet.
bunu ağzına pelesenk etmeyen kalmadı. fakat altındaki gerçeği deşen pek az. dengesizliği tamamen, içindeki affedici ve hümanist coşkularla, öfke ve kininin çakışmasından gelen gerginlikten olur. bir tarafı "-iki günlük dünya len, boşver aldırma!" nakaratlarıyla majorlü akorlar basarken; diğer taraf "- vay puşt!" diye backvokal yapar. tabi bunların arasında senkron sorunu olunca bünye yine ritm bozukluğu yaşar.

* -terazi kadını zariftir.
evet. bu demek değildir ki, bütün güzel kadınların burcu terazi olmak zorundadır. fakat terazi olan kadınların hemen hemen hepsi güzel ve çekicidir. zaten güzel sanatlar ve güzelliğin ta kendisinin temsilcisi olan venüs , bu burcun doğduğu yerdir.
tabi bu durumun bazı yan etkileri vardır. mesela ilgisizliğe tahammül edemez.alkışlar ve takdirler onu besler. eğer biraz tenhalaşırsa çevresi vitaminsiz kalır ruhu, yosun bağlar kendine olan güveni; kızar, küser, hatta çeker gider.

* gönül ilişkileri konusuna gelince: yine ne istediğini bilmemek, mavi boncukları har vurup harman savurmakla suçlandığı olmuştur. oysaki kafasının içinde çıkılması zor kristalize labirentler yaratmıştır terazi. bazen aşırı empati kurma yeteneğinin yan etkileriyle boğuşmak durumunda kalır. üzmemek kırmamak adına, arkadaşlığını kaybetmemek adına; bazı adamlara "hayır" cevabını vermemek için binbir takla atar. kendini yorar. hatta kaçar. sonra "belki vazgeçmiş, unutmuştur" diye bir yoklar. adam da "bir geliyor, bir çekiliyor, kafamı karıştırıp benimle oyum oyum oynuyor, dengesiz manyak kadın!" der arkasından. bunları haketmez terazi kadını. çok iyi kalpli olduğundan bu hallere düşer sık sık. "hayır" demeyi öğrenmesi gerekir.

* -terazi iyi bir hatiptir.
neredeyse aksi görülmemiştir. kelimeleri kendi tarifiyle kombine ettiği kıvrımlı benzetmelerle süsler. kendine ait özlü söz niteliği taşıyan deyişleri vardır. bazen kendini kaptırıp, sarfettiği laflara öyle taklalar attırır ki bu şifreli dilden kendisinden başka kimse bir şey anlayamaz. veya bir konudan bahsederken öyle çok dala budağa ayırır ki biri uyarmadan kendi sözlerinin içinde yolunu kaybedebilir. belki de yeteneksiz olduğu, zorlandığı yegane konu; bir durumu “özetlemek”tir. imalarla kendini koruyayım derken, çevresini yorar. çoğu zaman anlaşılmaz. çok enerji kaybeder. sonra kendini kaybeder.bu da bazen “dırdırcı” damgası yemesine sebep olur. oysa onun tek çabaladığı karşısındakine kendisini, fikrini veya konuyu, tam da onun anladığı gibi aktarmak, tam da onun hissettiği gibi hissettirmek, tam da kendini kendi gibi anlamasını sağlamaktır. düşünce nakli henüz keşfedilmediğinden, daha bu çabası sürecek gibi görünmektedir.

* terazi hassas kadındır.
belki. çünkü bu hassasiyet güçsüzlükle karıştırılmamalıdır. empati kurma konusunda otomatiğe bağlanmış bir ayarı vardır. bu da lider ruhlu olmasına rağmen yöneticilik gibi, karar mekanizmasına dayalı işlere soğuk bakmasına sebep olur. kızsa da insanları işten çıkaramaz. kendisine yapılmasını sevmediği şeyleri başkasına yapamaz. ama bu zıvanadan çıkmayacağı anlamına gelmez. bir düğmesi vardır, kendi istatistikleri sonucunda keşfettiği. kuralını kendi koyduğu. oraya varınca, fişi öyle bir çeker ki, bir daha asla affetmez. dönmez.
-herşeyden kolayca sıkılır.
evet, sıkılır. biraz konsantrasyonu bozuktur. ama sebebi o tek konsantrasyonuna bir sürü odak yaratmasındandır. hemen sonuca ulaşmak ister. aynı anda ister. olmayınca vazgeçer gider. çoğu kez tabi.


ay yeter bu kadar sıkıldım





Benzer Konular Daralt

  Konu Forum Konuyu Açan İstatistikler Son Mesaj Bilgisi

0 kullanıcı bu konuya bakıyor

0 üye, 0 ziyaretçi, 0 gizli