İçerik değiştir



- - - - -

kızlarr...


  • Yanıtlamak için giriş yapın
bu konuya 63 yanıt verildi

#1 peach_homeboy

peach_homeboy

    Hiç gelmiyor desek yeridir

  • Üyeler
  • 5 Mesaj
  • İlgi Alanları:internet,messenger,spor,müzik,cadde

Gönderim zamanı 25.12.2005 - 00:45


Düzenleme: Daha seviyeli olalım..

3_KIZLAR KENDİNİ SEWEN ERKEKLERİ CEBİNDE ZANNEDERLER VE BAŞKALARIYLA İLGİLENİRLER,ERKEKLER HİÇ DE SANDIKLARI GİBİ SABIR TAŞI DİİLDİRLER...BİZ BOŞ MU DURCAZ ZANNEDİONUZ...


NOTE : BU YAZDIKLARIMIN HEPSİ BENİM YAŞADIKLARIM İLE ALAKALIDIR...

Bu mesaj Mel G. tarafından düzenlendi. Düzenleme zamanı: 25.12.2005 - 00:54


#2 dokuzharf

dokuzharf

    ...

  • Kurucular
  • 19.758 Mesaj
  • Cinsiyet:Bay
  • Konum:İzmir

Gönderim zamanı 15.02.2006 - 18:58

ben olabildiğince sabır taşıyımdır..
en azından son raddeye kadar beklerim bu konuda.
ben bir erkek olarak karşımdaki kişiyi el üstünde tutar , sonuna jadar saygıda kusur etmem. Karşımdaki insanda da bunu beklemek hakkım diye düşünürüm. -ki bu durumlarda hep doğru ve dürüst olmaktan bahsetmişimdir çıktığım kızlara.
her erkek birmidir ? yada her kız ?
mesela izmir kızına güven olmaz derler. paragözdür derler. evet bazıları öyle. ama ben kız olsam ve güzel olsam naz yaparım -ki çoğuda naz yapıyor. fazla naz aşık usandırırmı ? usandırır.
velhasıl kelam , kızlar kendini seven erkekleri cebinde zannetseler bile bu erkeğin hödüklüğünden kaynaklanıyordur. erkek doğru davranıyorsa karşısındakine karşısındaki de heykel değilse başkasına bakmaz. aynı şey kız içinde geçerli. erkek başka kıza bakıyosa bu kızdan kaynaklanır çoğu zaman. saçmaladım ben çok.. sustum..

Değişiklikler Kaydedildi...

#3 flame

flame

    Burası olmadan yaşayamaz

  • Üyeler
  • 6.503 Mesaj
  • Konum:izzmirr

Gönderim zamanı 15.02.2006 - 19:31

bu madde bence sadece kızlar için sölenmemeli erkeklerde aynısını yapıyo
ayrıca dokuz milletin ağzı poşet değilki büzesin izmirin kızları (aslında benim tanıdığım kızlar desem daha ii olur) hiçte paragöz değiller olanları vardır tabi ama bu sadece izmir için sölenmemeli.yanlış anlaşılmasın sözlerim ama izmir allah için lüks bi şehir ve her insan ii şartlar altında yaşamak ister ama bunu zengin avcılığı diye nitelendirmemek lazım
NOT:anlatmak istediğimi anlatamadım biliyorum ama siz anlamak için çaba gösterirsiniz dimi
sabah öle akşam elimizde biralar
sallana sallana alsancaktan aşağı
bir konakta karşıyakada
ben o yari arar dururum

#4 Fugitive

Fugitive

    Boş vakti boldur

  • Üyeler
  • 429 Mesaj

Gönderim zamanı 22.03.2006 - 21:52

kızlar çok iyi anlamamış,bilmemiş numarası yaparlar.biz bu durumu hiç anlamayız.ve duygularını çok iyi saklarlar.(internet ortaya çıkınca işler değişti.) bir de unutmadan söyleyeyim.kızdığımız zamnlarda kadınlar ne ister diye sorular üretiriz,kendimizi de tüketiriz.kadın ve erkek birbirini tamamlamalı yani eşit olmalı aynı zamanda farklı renkler kaynaşmalı.

bugüne kadar aşkta mutlu olamadıysanız.ya sizde bir hata vardır.ya da bütün sorularımın cevabı sensin diyebileceğiniz insanı bulmaya daha vakit vardır arkadaşlar.

#5 labada

labada

    Hiç gelmiyor desek yeridir

  • Üyeler
  • 24 Mesaj

Gönderim zamanı 23.03.2006 - 15:38

Çekici her insanın g.. kalkmıştır. Daha zengin, daha çekici, daha çok partner arar, ve bunları hakettiğine inanır, çünkü çevresi onda böylesine bir gurur oluşturacak şekilde lütufkar davranmıştır ve davranmaktadır. Bu gurur öyle bir noktaya gelir ki, çekici insan, kendine lütufkar davrananları hor ve aşağılık görmeye başlar. Kızların kendilerini seven erkeklerden soğudukları gerçeğinin açıklaması budur.

Düzen: cık cık cık..

Bu mesaj Mel G. tarafından düzenlendi. Düzenleme zamanı: 24.03.2006 - 00:24


#6 Fugitive

Fugitive

    Boş vakti boldur

  • Üyeler
  • 429 Mesaj

Gönderim zamanı 28.03.2006 - 21:48

kızlar şöyle yapmıyor mu sizce?ipler bizim elimize geçene kadar(aşk yüksek dozdayken)kızlar ne kadar naz yapıyorlar,kızlar için ne kadar light oluyoruz.her şeye evet.neden böyle olur bilmem.kaçar elimizden tutamayız diye olmalı;bir ihtimal.kızlarda bu olayı çözmüş olsa gerek hatta artık içgüdüleri olmuş olabilir.iplerin ilerde nasıl olsa bizde olacağını düşünerek fırsat bu fırsattır şimdi ez ez ezebildiğin kadar erkekleri :P (ezdirme kardeşim!)


gerçekten bu olay böyle midir?bayan arkadaşların bilgi ve yardımlarını bekliyorum..-uz.


#7 Fugitive

Fugitive

    Boş vakti boldur

  • Üyeler
  • 429 Mesaj

Gönderim zamanı 15.04.2006 - 17:24

bu makalenin belki bir faydası olur:
Mutlak galip kadınlar
Her okuduğumda beni gülümseten, her okuduğumda yaşlandığımda ben de böyle olabilir ve onun gibi ölebilir miyim diye düşündüğüm İrlanda'nın hırçın ihtiyarı Bernard Shaw " bir kadın bir erkeği beğendiğinde örümceğe benzer" diyor. Ve devam ediyor: "Sineği gözüne kestiren örümcek gibidir. Avının farkına varmıştır, ama farkında değilmiş gibi ilgisiz durarak ağlarını örmeye devam eder. Sinek örümceğin ağlarına girdiğini farkettiğinde artık bir kurbandır ve çıkışı yoktur."

Şimdi burada bir parantez açalım. Hoşlandığı kadınla konuşmaktan çekinen erkekler bana her zaman anlaşılmaz gelmiştir. Ya da bu erkeklerin kadınların zekasını ve algılamalarını hafife almalarının bir sonucu olduğunu düşünmüşümdür. Çünkü durum komiktir ve erkek de komik durumdadır. Korkarım ki bir kadın, bir erkeğin kendisine ilgi gösterdiğini, hoşlandığını, arzuladığını neredeyse ilk anda anlamaktadır. Sonra erkeğin her türlü "taktiği", "çekingenlikleri" en kaba tabiriyle "tabak" gibi ortada durmaktadır. Kadın niyeti bilmektedir. Oyunu oynamaya devam etmek kadının bileceği iştir artık.

Kadın oynar. Erkek doğru yolda ilerlediğine inanırken, arkadaşlarına ballandıra ballandıra hedefe doğru başarıyla ilerlediğini söylerken kadın zaten oyunu galip olarak bitirmiştir. Kadın, erkeğin kendi oyununu oynamasına izin verir. Bunda iki sebep olabileceğini düşünüyorum. Birincisi kadın bu oyundan zevk alıyordur, sonuçta kapana giren fareyle oynayan kedi konumundadır. İkincisi; o erkeği o da seçmiştir ancak kolay kadın değildir. O erkekler brilikte oluncaya kadar hem kültürel hem toplumsal, ahlaki ritüellerin sırayla uygulanması belki de doğrudan yaşansa utanacağı eylemleri evcilleştirir. Telefon görüşmeleri, kahve, sinema, çiçekler, oyunlarla geçen günler, ve nihjayet beklenen akşam yemeği ve en başından beri aslında yaşanması beklenen ama ifade edilemeyen ilk dokunuşlar, dudakların birleşmesi, ...

Kadın ile erkek arasındaki farka bakar mısınız? Erkek kadından hoşlanıyor. Kadın bunu ilk anda anlıyor. Erkek kadının bildiği bir oyunu oynamaya başlıyor. Şimdi rolleri değiştirelim. Kadın, bir erkeği beğeniyor. Gözüne kestiriyor. Belki iş yerinde arkadaşı, belki öğretmeni, belki kız arkadaşının erkek arkadaşı. Erkek bunu anlamıyor. Kadın, Bernard Shaw'un örümcek olarak betimlediği tarzda yavaş yavaş, usul usul erkeği sarıyor. Erkek, oyunun farkına vardığında oyun yine bitmiş oluyor. Erkek kadının yörüngesinde sürüklenmeye başlıyor. Belki günah bir ilişki, belki ikinci bir evlilik. Her iki senaryoda da "kadın" hakim taraf.

Kim bilir belki de erkekler olarak, duygusal alanda birçok arenada kadınlar karşısında mağlup olduğumuzu bildiğimiz için toplumsal yaşamda kadını hep "ikincil" görmek istiyoruz. Bu yüzden dünya üzerinde "kadına şiddete hayır" sloganları duyuluyor. Kalbinde, yatakta, duygular dünyasında kadınlığın yanındaki yetersizliğini bilen erkekliğin ilkel intikam silahları.

Kadınların zekası ve algılamaları. Bir kadına mı yalan söylerken zorlanıyorsunuz yoksa erkeğe mi? Hele ki bir kadına bir kadın "hakkında" ya da "için" yalan söylüyorsanız. Emin olun ki ya yalanınız anında enselenerek size geri dönecek ya da yalanınız aptallığa vurulacak veya koşullar gereği sineye çekilecek ama bir gün mutlaka önünüze konacaktır. Erkek intikamını ilkel yollarla alırken, kadın hayranlık duyulacak bir zeka ile çizilmiş yaratıcı metotlarla alacaktır. Ve siz belki de tokadın nerden geldiğini bile anlayamayacak, düştüğünüz durumun nedenini hiç bilemeyeceksiniz.

Bernard Shaw'a dönecek olursak o da mağluplar tayfasındandı. O, son yıllarında bunu kabullendi. Kabullenirken de keşfettiği sırları bir bir satırlara döktü. Bir anda kadın hayranlarında bir patlama yaşandı. Aslına bakılırsa, tüm yazılar bir arada düşünüldüğünde Bernard'ın sinek olmaktan da, aptal aşık olmaktan da haz duyduğunu anlıyoruz. Çünkü o da, kadının dünyaya anlam katan varlığının tadına varmış şanslı erkeklerden biriydi.


#8 aragorn

aragorn

    Hiç gelmiyor desek yeridir

  • Üyeler
  • 64 Mesaj

Gönderim zamanı 21.06.2006 - 11:49

kızlar hakkında söyleyeceğim tek şey dünyayı erkekler yönetir erkekleride kadınlar ama bu bayanların bazıları yönettiklerini zannederler :P

#9 Edys

Edys

    ....

  • Dokunulmazlar
  • 16.109 Mesaj
  • Cinsiyet:Bay
  • Konum:istanbul,antalya,bodrum ve başka yerler
  • İlgi Alanları:FENERBAHÇE

Gönderim zamanı 21.06.2006 - 12:21

kızlar kızlar yüreğim sızlar :P

#10 Betüs

Betüs

    Papatya Taçlı Kraliçe..

  • Üyeler
  • 2.637 Mesaj
  • Konum:gurbet kuşu
  • İlgi Alanları:resim, tasarim (hersekilde), dizayn, müzik, sinema, ...

Gönderim zamanı 21.06.2006 - 17:28

kacan kovalanir

(karsisindaki kacmayipta red etse bile kaciomus gibi görür kovalamaya devam eder insan cogu zaman)

bosuna bunca yazilar
yarin karsiniza baska biri cikar utandiri böyle düsündügünüz icin
Gelincik

#11 Fugitive

Fugitive

    Boş vakti boldur

  • Üyeler
  • 429 Mesaj

Gönderim zamanı 06.08.2006 - 12:21

kadınlar sizi elde edene kadar kahvenizi getirirler.sonrası yoktur.

#12 Fugitive

Fugitive

    Boş vakti boldur

  • Üyeler
  • 429 Mesaj

Gönderim zamanı 07.08.2006 - 11:33

onlar da aynen bizim gibi.her türdeni var.yalancısı da var dürüstü de.ama nedense duyulan saygıdan mı sevgiden mi,bu hususları hiç dikkate almıyoruz.

#13 Roland

Roland

    I Love My Frog :)

  • Üyeler
  • 4.729 Mesaj
  • Konum:pelin

Gönderim zamanı 07.08.2006 - 11:38

Kızlar kızdır, erkekler erkek odunu olan kazansın :msn91:
Kandırdım, kandırdıım, gemi memi yoktu

#14 REBEL

REBEL

    Burası olmadan yaşayamaz

  • Üyeler
  • 6.906 Mesaj
  • Cinsiyet:Bayan

Gönderim zamanı 07.08.2006 - 11:42

evliliklerde hep son sözü erkek söyler....söylediği son söz şudur :


SEN BİLİRSİN KARICIÐIM......


başka söze gerenk yok..erkek egemen bi ülkede yaşasak ta tartışmasız gerçek kadın üstünlüğü...ehe...boşuna uğraşmayın..*laklak

...


#15 Poseidon

Poseidon

    Tarih Muhabiri

  • Dokunulmazlar
  • 2.810 Mesaj
  • Konum:Eskişehir...

Gönderim zamanı 07.08.2006 - 12:26

Zor bu kızları anlamak. Çoookkkk zor.
Galata Kulesi'nin aklı olsaydı, Kız Kulesi'ne evlenme teklif ederdi...

#16 Restless

Restless

    Sadık bir ziyaretçidir

  • Üyeler
  • 1.009 Mesaj
  • Konum:YaşanıLan heRyeR...

Gönderim zamanı 07.08.2006 - 18:20

herzaman için kadının fendi erkeği yeniyoooo :banghead:
∂öηємєм кαяαяıм∂αη кєѕιη αятıк αğℓαмα ѕıяαѕı ѕєηιη...



αятıк ηє ∂υαмѕıη ηє ∂є вє∂∂υαм..

#17 Poseidon

Poseidon

    Tarih Muhabiri

  • Dokunulmazlar
  • 2.810 Mesaj
  • Konum:Eskişehir...

Gönderim zamanı 07.08.2006 - 20:13

yeniyoda ne olyo akşamları geceleyin yolda yürürken şunu hayal edersin keşke yanımda erkek olsada korkmadan yürüsem... Birisi sarkıntılık yapar yanımda erkek olsa yapamzdılar dersin... Gece evde tekbaşına korkarsın keşke yanımnda o olsaydı korkmazdım dersin...

eeee ne oldu şimdi bu ne yamamn çelişki anne...
Galata Kulesi'nin aklı olsaydı, Kız Kulesi'ne evlenme teklif ederdi...

#18 elma

elma

    venus at her mirror

  • Kurucular
  • 6.785 Mesaj
  • Cinsiyet:Bay
  • Konum:bulutlarda

Gönderim zamanı 07.08.2006 - 20:53

Sarkıntılık yapıp, terbiyesizce laf atanlar kimler acaba :mad1:

Gece yanımda olsaydı "korkmazdım" değil "mutlu olurdum" denebilir.

Niye superman olma isteği seziyorum *öberah

"This desert flower
No sweet perfume that would torture you more than this..."

#19 dokuzharf

dokuzharf

    ...

  • Kurucular
  • 19.758 Mesaj
  • Cinsiyet:Bay
  • Konum:İzmir

Gönderim zamanı 07.08.2006 - 21:01

Kadınlar "erkek" karakterini kurtarıcı manasında kullanmazlar benim bldiğim kadarıyla.

Onlar için "erkek" sevdiği , saydığı , önem verdiği kişidir genelde.

Değişiklikler Kaydedildi...

#20 Poseidon

Poseidon

    Tarih Muhabiri

  • Dokunulmazlar
  • 2.810 Mesaj
  • Konum:Eskişehir...

Gönderim zamanı 07.08.2006 - 21:05

Sizinkisi pire yüzünden yorgan yakmak deyiminin nasıl doğru bir deyim olduğunun kanıtıdır. Sarkıntılık yapan biz ekekler ama hepsimi böyle bu erkeklerin... Neden bir ön yargı var ''heee ne olacak erkek milleti işte'' gibi bir lafı ağzınıza dolamış sürekli bu laf etrafında dönüp duruyorsunuz. Bu neçerçevede doğru bilemiyorum... Gece olayına gelirsek... Hiç aklınızdan geçmedimi korktuğunuzda yanımda bir erkek olsaydı veya sevdiğim olsaydı korkmazdım dediğiniz olmadımı?

Birde Süpermenlik bir durum yok...
Galata Kulesi'nin aklı olsaydı, Kız Kulesi'ne evlenme teklif ederdi...





Benzer Konular Daralt

  Konu Forum Konuyu Açan İstatistikler Son Mesaj Bilgisi

3 kullanıcı bu konuya bakıyor

0 üye, 3 ziyaretçi, 0 gizli