Jump to content



Bahçeli'nin 'etik' Hassasiyeti


  • Please log in to reply
No replies to this topic

#1 Can Ka No Rey

Can Ka No Rey

    Burası olmadan yaşayamaz

  • Yöneticiler
  • 9,354 posts
  • Cinsiyet:Bay

Posted 16.02.2009 - 12:59


MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin ilginç bir “etik hassasiyeti” ortaya çıktı.


Yerel seçim arifesinde siyasette etik tartışmaları alevlenirken MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin ilginç bir “etik hassasiyeti” ortaya çıktı. Bahçeli, 1 yıl boyunca sürecek partisinin 40. kuruluş yıldönümü kutlamalarına “Belediye başkanları kamu görevlisidir. Parti toplantılarına katılmaları şık olmaz” diyerek MHP’li belediye başkanlarının katılmamasını istedi. Genel Merkez organizasyonunda Ankara’daki kutlamalara katılmak isteyen belediye başkanlarına parti yönetimince Bahçeli’nin bu hassasiyeti ileterek, “törenlere gelmeyin” dendi. Bahçeli’nin, partisinin belediye başkan adaylarına da, seçim sonrasına yönelik “Seçilmeniz halinde belediye başkanlığı koltuğuna oturduğunuz andan itibaren yakanızdaki parti rozetinizi çıkartın” uyarısında bulunduğu öğrenildi. Bahçeli’nin, adaylarını vatandaşlara verilecek vaatler konusunda da uyardığı ve “uçuk kaçık vaatlerde bulunmayın, makul, uygulanabilecek sözler verin” dediği bildirildi.

29 Mart seçimlerinden MHP’yi “iktidar alternatifi” konuma getirecek bir oy oranıyla çıkmayı hedefleyen ve her fırsatta bu seçimlerde AKP’nin oy oranının düşmesi gerektiğini vurgulayan Bahçeli, seçim kampanyası boyunca iktidara “etik” açıdan yüklenecek.

Önümüzdeki haftadan itibaren meydanlara inecek MHP liderinin, seçim kampanyasına Adana ya da Sakarya gibi partisinin iddialı olduğu bir ilden start vermesi bekleniyor.


Gazete Vatan






Similar Topics Collapse

  Topic Forum Started By Stats Last Post Info

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users