İçerik değiştir



- - - - -

Türkiye Cehenneme Gidiyor


  • Yanıtlamak için giriş yapın
bu konuya 8 yanıt verildi

#1 istikbal

istikbal

    Burası ona huzur verir

  • Üyeler
  • 214 Mesaj

Gönderim zamanı 17.01.2009 - 21:31


Türkiye Cehenneme Gidiyor

İnternetten gazeteleri okuyorum, durmadan cinsel taciz, küçük çocuklara tecavüz, fuhuş, seks rezaletleri, uyuşturucu âlemleri, aldatma ve boşanma haberleri işleniyor.

Sıkılıyorum, tv. yi açıyorum, yine cinsel taciz, tecavüz ve öldürme olaylarının mağdurları, yakınları, yorumcuları…

Öfke var, tehdit var, “asalım, keselim”ler gırla gidiyor.

Bunlar boş laflar. Siz hiçbir şey yapamazsınız.

Yapamazsınız, çünkü o hakkınızı kaybettiniz.

Tekrar kazanamaz mısınız?

Kazanırsınız elbette, ama önce bu kafayı değiştireceksiniz.

Mesela iffetin iyi olduğuna iman edeceksiniz. İster yıldız(!), ister sanatçı, ister sosyete, ister zengin, ister fakir, ister siyasetçi veya idareci, kim yaparsa yapsın, kadın da olsa, erkek de olsa zinanın, fuhşun ayıp, rezalet, kepazelik ve haram olduğunu kabulleneceksiniz.

Bütün bu değerleri aşağılayarak ayakları altında çiğneyen, hayatlarında ilahî, semavî hiçbir değer bırakmayan ve bununla da “laiklik” veya “sekülerizm” diye övünen batılıları taklitten vazgeçeceksiniz.

Kendi dininize ve medeniyetinize tekrar döneceksiniz.

Okullarda din ve ahlak öğretimine karşı çıkmayacaksınız. En azından isteyen veliler ve öğrencilerin taleplerini istedikleri oranda karşıayacaksınız.

Din eğitimi veren İmam Hatip Liselerine ve İlahiyat eğitimine destek vereceksiniz.

Hatta karma eğitimi istemeyeceksiniz.

Bunları berhava eden 28 Şubat türü darbelere karşı çıkacaksınız.

Bütün darbelere karşı çıkacaksınız.

Var mısınız?

Cesaretiniz, yüreğiniz, maneviyatınız var mı bunu istemeye? “Var” dediğinizde kopan gürültüleri göğüslemeye?

Yoksa, saf saf “eskiden böyle şeyler olmazdı” saçmalamasından vazgeçeceksiniz. Bilakis “eskiden neden olmazdı?” sorusunu soracak ve cevabını arayacaksınız.

Yardımcı olalım mı?

Eskiden müslümandık.

“Şimdi kafir miyiz?” diye efelenmenin âlemi yok, tıpkı anlamı da olmadığı gibi.

Kendimize soralım, “hayatımızda İslam ne kadar var? Hangi davranışı İslam istediği için yaptık?”

Yoksa, işte şuna benzer haberleri, kendi yavrularınızı düşünerek içiniz yırtıla yırtıla okumaya devam edeceksiniz:

“Okul sırasında tecavüz şoku”

“İnanılmaz ama sonunda bu da oldu! İlköğretim sınıfında ilişkiye giren 14 ila 15 yaşlarında iki öğrenci sınıfta basıldı!

Son günlerde art arda yaşanan cinsel şiddet olaylarına bir yenisi eklendi. Bu kez tecavüzün adresi bir ilk- öğretim okulu, zanlısı 15, mağduru ise 14 yaşında...

Akşam Gazetesi'nden Seyfettin Mete'nin haberine göre skandal Çorum merkez Fatih Sultan Mehmet İlköğretim Okulu’nda yaşandı. F.T. (15), okul arkadaşı S.K. (14) ile boş bir sınıfta ilişkiye girdi. Sınıfta yaşanan olayı gören öğrenciler durumu okul yönetimine bildirdi. 2 öğrenci yetkililer tarafından sorgulandı. S.K.’nin ailesi Çorum Cumhuriyet Savcılığı’na başvurarak şikayetçi oldu. Polis tarafından gözaltına alınan F.T. tutuklanarak cezaevine gönderildi.”(*)

Muhabir olayda kaç yanlış yapıyor fark ettiniz mi?

Bir kere olay tecavüz değil, karşılıklı istekle yaşanmış bir ilişki. Peki, neden “tecavüz” ve “mağduru” diyor?

Tecavüz yok, mağdure de yok, karşılıklı istemiş ve yapmışlar. Peki, neden kız ailesi şikayetçı? Neden sadece erkek çocuk tutuklu?

Aile de şaşkın, hukuk da şaşkın, devlet de şaşkın, eğitim dünden şaşkın…

Alın size aynı gazetenin bir gün önce verdiği başka bir haber:


“Küçük yaştaki kıza cinsel taciz iddiası.”

“Sakarya’nın Hendek ilçesinde kızının arkadaşına cinsel tacizde bulunduğu ve ilişkiye zorladığı iddia edilen kişi tutuklandı.

Edinilen bilgiye göre, Hendek’e bağlı bir köyde teyzesinin yanında kalan ilköğretim okulu öğrencisi 14 yaşındaki S.T, kuzeni S.K’ye (25), kız arkadaşının babası ve aynı zamanda komşuları olan Mehmet H’nin (40), kendisini taciz ettiğini söyledi.

S.T, taciz görüntülerini kayıt etmek için S.K’den cep telefonunu aldı. Arkadaşını görmek için eve oturmaya giden S.T, yalnız kaldığı sırada, Mehmet H’nin tacizine uğradı. S.T, Mehmet H’nin kendisine yaptığı tacizi cep telefonuna kaydetti. Görüntüleri gören S.K, durumu annesi G.K’ye iletti. Bunun üzerine G.K, Mehmet H. hakkında Cumhuriyet Savcılığına suç duyurusunda bulundu.”

Evet, o gazeteyi okursanız, mübalağasız söylüyorum, her gün böyle bir habere rastlarsınız.

Hala sf saf soracak mısınız, “Türkiye nereye gidiyor?” diye?

Türkiye Cehenneme gidiyor, eğer tuttuğu bu inkar yolundan dönmez, yaşadığı “İnançta Kirlenme”den arınmazsa.

--------------------------
(*)http://www.milliyet....aType=SonDakika

#2 dokuzharf

dokuzharf

    ...

  • Kurucular
  • 19.758 Mesaj
  • Cinsiyet:Bay
  • Konum:İzmir

Gönderim zamanı 17.01.2009 - 21:42

Allah sonumuzu hayretsin.
Gidişat iyi değil.
Diğer bir konuda demiştim , bu sapkınlığın nedenlerinin araştırılması ve ona göre önlemlerin alınması şart.
Şeriatte tecavüz eden asılıyordu sanırım , şeriat gelsin demiyorum da, hukuken, kanunlar öyle bir hale getirilsinki tecevüz eden veya yeltenenler ömür boyu hapse mahkum edilsin gözlerinin yaşına bakmadan...

Değişiklikler Kaydedildi...

#3 atlantisli

atlantisli

    Sadık bir ziyaretçidir

  • Üyeler
  • 1.241 Mesaj
  • Cinsiyet:Bay
  • Konum:Atlantis

Gönderim zamanı 18.01.2009 - 04:26

Şeriatte tecavüz eden asılıyordu sanırım , şeriat gelsin demiyorum da

Şeriat gelsin deme zaten.çünkü bu Peygamber Efendimiz'e (sav.) haksızlık olur.O'na inen şeriatı (kuralları) beğenmeyip,bas bas şeriat isteriz diye bağıranlar çok garip.Sanki Allah'a, bize yeni bir şeriat indir,bi peygamber daha yolla der gibi.Hukukla arası olanlar bilir;şeriat İslam hukuku demektir ve incelendiğinde devlete değil bireye has bir sisteme sahip olduğu görülecektir;yani insan merkezli.Oysa onu-kendine şeriatçı veya cumhuriyetçi diyerek-devlet bağlamında ele alanlar okumaktan aciz ya da belli amaçlara hizmet etme çabasında olan insanlardır.İslam hukuku zaten vardır.Kılınan namaz,kesilen kurban,tutulan oruç,edilen tebessüm,okunan ezan,komşusunun açlığından şüpheye kapılıp kalınan uykusuzluk,fakiri gözetme,bir elin verdiğini diğer ele hissettirmeme,iyi niyet besleme,yanında çalışana piyasaya bakmaksızın elinden geldiği için yüksek ücret ödeme,rüşvet vermeme ve almama,adam öldürmeme yaralamama,trafik kurallarına uyma,kimsenin hakkını gaspetmeme,kişilerin ayıbını araştırmama,hoşgörüyü elinin altına öfkeyi ve yermeyi ulaşabileceğin en uzak yere koyma,insanlara kendinin de buna muhtaç olduğunu bilerek merhamet etme ve insanların yapmakta özen göstermediği bir çok şey Allah'ın emri zaten.Demekki şeriat var ve bunları yapmak yerine yokmuş gibi davranıp devlet isterük demek kolay tabi...

Türkiye Cehenneme gidiyor

Belki yazacaklarımı kastetmediniz ama şunu belirtmek gerek.Yukarda yazdıklarıma ilaveten;devletler cehenneme gitmez.Cehenneme insanlar gider.Devlet bir kişi değildir ki hesaba çekilsin.O zaman devletin dini nasıl olur.Yani devlet müslüman olabilir mi.Olursa nasıl olur.Anayasında İslam'ın şartları yazarak mı.Peki o zaman o devletin bütün vatandaşları müslüman mı olmuş olur.Kağıt üzerinde yazan bir kelime-i tevhid neyi ifade eder ki; savaşa Allah'ın rızası yerine kahraman ve cengaver bilinmek için gidip ölen kişinin şehid olmayacağı söylenen bir dinde.Yani İslam'ı yaşamak ve yaşatmak kişilerin elindedir.Gerisi bahane...
Ayrıca tecavüz ve diğer olaylarda, toplum mağdur mağdure suçlu yargıç ve avukatlardan oluştuğu sürece çözüm bulunamaz.Her insan tecavüz edebilme,seri katil olabilme,sınıf arkadaşıyla sınıfta samanlıkta kömürlükte ilişkiye girebilme,adam kesebilme,hırsızlık yapma,vatanına ihanet etme,karısını/kocasını aldatma vs. kapasitesine sahiptir.Bence millete tü kaka demeden önce herkes aynaya baksa sorunun çözümü için ilk adım atılmış olur.Ama tabi pencereden bakıp ilk gördüğün potansiyel suçlunun kafasına o aynayı fırlatma daha kolay.Bekle ki o pencere güneşin aksiyle suçlu arayan göze kendini göstersin.Belki olur.Ama o zaman da yeryüzünde çok az sağlam pencere kalırdı. *zong neyse ya :D

#4 kılıç

kılıç

    Sadece KILIÇ...

  • Üyeler
  • 11.484 Mesaj
  • Cinsiyet:Bay
  • Konum:BAŞIMIZ DİK

Gönderim zamanı 18.01.2009 - 17:17

Ülkelerin cehenneme gitmesinden kasıt olsa olsa yaşanıcak yer olmakdan uzaklaşmalarıyla alakalı bir benzetmedir...Yaşanıcak yer olmakdan uzaklaşan beldelerde kötülüğe giden yollar kapatılmadığı açık olduğu içindir ki o belde de yaşıyanlar kötülüklere daha çabuk ilgi gösterirler...Cezalara gelince;Ceza caydırıcı olmalı,o suçu başka işlemeye yeltenenlere korku salmalı ki,yatar çıkarım mantığı işlemesin...
Bir gün daha geçti ve biz biraz daha yaklaştık;Bizden hiç uzak olmayan ölüme...

#5 AtamÇepni

AtamÇepni

    Türkiye Sevdalısı

  • Üyeler
  • 5.693 Mesaj
  • Cinsiyet:Bay
  • Konum:Atatürk'ün Ülkesi

Gönderim zamanı 26.01.2009 - 01:07

15 lik kızlara taciz edenleri sokağa salanlar ve salınanlar olduğu sürece Ceennemede Cehennemin dibine de gideriz.

Türkiye Cehennemi yaşıyor , ,,,,,

Bu mesaj AtamÇepni tarafından düzenlendi. Düzenleme zamanı: 26.01.2009 - 01:09


AKP olmadan Dinimi,
MHP olmadan Ülkemi,
CHP olmadan ATATÜRK’Ü sevebilirim...

#6 atlantisli

atlantisli

    Sadık bir ziyaretçidir

  • Üyeler
  • 1.241 Mesaj
  • Cinsiyet:Bay
  • Konum:Atlantis

Gönderim zamanı 26.01.2009 - 01:31

15 lik kızlara taciz edenleri

Ya aslında hiç girmiyeceğim ve girmek istemiyceğim bir konu da içimde kalmasın yazayım.ayrıca sözüm size değil atamçepni.
şimdi 15 lik 17 lik kızlara taciz maciz diyorsunuz da,Türkiye de google arama motorunda en çok nereler arayıp taranmış bir bakın.sonra magazin ve birçok tür program ve yayında sık işittiğiniz lolita,çıtır vs. tabirlere ve kullanım yaygınlıklarına bakın.ama sorsan bütün millet beddua okur lanet eder tacizcilere.Türkiye'ye has bişey de değil bu.bütün milletler öyle.Çünkü birbirini taciz etmek erkek ve kadının doğasında var.etmeyenler bu duygularını çeşitli yollarla bastıranlardır.din toplum başka kız sevgi nefret cart curt her neyle bastırıyorsa işte.her erkek gördüğü her güzel kızla sevişmek ister;gördüğü her güzel popoyu ellemek ister,gördüğü her güzel göğüsle göğsü kabarır.işte bakmayıp kafasını çevirenler de zaten bu duygulara kapılmamak için yaparlar.mesela bir müslüman için günahtır bu.ama günah olan bakmaktır yani cinsel arzuların uyanması değil.yani özetle her lanet okuyanı baban her tü diye tüküreni adam sanma.hele ki erkekse.kimseyi emanet etme ve de kendini,çeşitli fantezilerin yoksa :P tabi işin kadınlar boyutu da var.onların ne gözle baktığını bilmiyor olmakla yorumu göz sahiplerine bırakıyorum. *zong Sadece Türkiye değil dünya ahlaksız bir toplum haline geldi...

#7 AtamÇepni

AtamÇepni

    Türkiye Sevdalısı

  • Üyeler
  • 5.693 Mesaj
  • Cinsiyet:Bay
  • Konum:Atatürk'ün Ülkesi

Gönderim zamanı 26.01.2009 - 01:37

atlantisli sözüm size;söylediklerine aynen katılıyorum.

Dünya ahlaksız olduğu bizim neyimiz eksik değilmi, aynı çamurun içinde debelenip duruyoruz.

AKP olmadan Dinimi,
MHP olmadan Ülkemi,
CHP olmadan ATATÜRK’Ü sevebilirim...

#8 atlantisli

atlantisli

    Sadık bir ziyaretçidir

  • Üyeler
  • 1.241 Mesaj
  • Cinsiyet:Bay
  • Konum:Atlantis

Gönderim zamanı 26.01.2009 - 01:44

N'apcaksın abi işte dünya küreselleşti *zong Hakikaten de küçük bi köy halini aldı.Ülkeni değiştirmek istiyorsan dünyayı değiştirmek zorundasın.Hatta kendini değiştirmek istiyorsan dünyanı değiştirmek zorundasın...

#9 kılıç

kılıç

    Sadece KILIÇ...

  • Üyeler
  • 11.484 Mesaj
  • Cinsiyet:Bay
  • Konum:BAŞIMIZ DİK

Gönderim zamanı 26.01.2009 - 03:09

Hepimiz bir gün dünyayı değiştireceğiz,değil mi?
Bir gün daha geçti ve biz biraz daha yaklaştık;Bizden hiç uzak olmayan ölüme...





Benzer Konular Daralt

1 kullanıcı bu konuya bakıyor

0 üye, 1 ziyaretçi, 0 gizli