İçerik değiştir



Sayı 79: Pazar Ertesi


  • Yanıtlamak için giriş yapın
Bu konuya yanıt verilmedi

#1 epru'

epru'

    coupling uk gacısı

  • Üyeler
  • 6.579 Mesaj
  • Cinsiyet:Bayan

Gönderim zamanı 13.01.2009 - 12:03


ıssız bi adaya düşsem pazartesi gününün adını kesin değiştirirdim.kesin yani..sanki hiç bitmeyecek bir haftanın habercisiymiş de,alternatifi olmayıp ömür boyu hep pazartesi sürecekmiş gibi..sabahına mesela yatak fazla sıcak dışarısı fazla soğuk gelir bu günün..temmuz ortası bile bu kaide değişmez salınır yine gelir **)

pazardan başlar sıkıntısı.bi ara uyanır gibi olursunuz,sonra ertesi sabahı anımsayıp, -ölü numarası- falan yaparsınız.ehaa pazarınızın da canı sıkıldı bile.ve sırf bu sebebden pazardan bile tiksinir olursunuz.

neyse bu cumadan hüznü sarmaya başlayan pazartesi sendromunu,haftanın en çok küfredilen günü olarak ilan etme isteğimi bastırıp,cuma'yı hayal ediyorum ben şimdilerde...sonra mesela cumartesi.ne güzel bir gündür o anlam itibariyle **) bi de pazartesiye bakın, kendine has bi ismi bile yok. ezik. pazarın sırtından geçinen parazitimsi :) (evet parazitimsi :: ),sevimsiz.. böylesi bir gün için hiç sendroma gimeye değmez de,iştee ::

diyete başlayanların,uzun süredir avarel gibi takılıp bu pazartesı kesin abi bizim iş diyenlerin,öğrencilerin,çalışanların,annelerin çılgın temizlik dürtülerinin afişe olduğu bu günü sevmenin tek yolu,"nasılsa akşam olacak yahuuu"diyebilmekdir bünyeye...ama yine de sevilmiyo işte,pek bi sırıtıyor haftanın ilk günü olarakdan *fiuv

bir de şöyle tipler var mesela, siz böyle sendrom sendrom buharlaşıp, - vay anaağn babaağğnn kemüğüne ne lan bu pazartesi her hafta her hafta - die kendinizle savaşıp hayattan irlenirken, işe sırıtarak gelenler . ıslak odunla hemen eğitilmeleri şart bunların..anlamsızca sırıtıp -canlarım benim polyanna ile konuştum haberler harika - falan dercesine bakarlar etrafa. ya sabah sabah - seks yapıp gelmiş- ondan bu y...şaklık dersiniz, ya işyerinde -platonik,platoniksiz bi aşkı - vardır dersiniz , ya da -acaip bi hafta sonu geçirmiş vay anasını - diyerek salya akıtırsınız. ama sonra nedir ? öğle paydosuna doğru o da artık sizden biridir :: ayılmış,içinde ki polyannayı dolabına asmış,burnundan soluyan biridir : )


ezsatır, bi çin atasözü der ki; :: "bi saatlik mutlu olacaksan şekerleme yap. bi günlük mutlu olacaksan balık avla. bir aylık mutlu olacaksan evlen. bir yıllık mutlu olacaksan mirasa kon. tüm hayatın boyunca mutlu olacaksan işini sev".

kısadan keseyim, işinizi sevmiyorsanız b.ku yediniz bu pazartesi ve her pazartesi. *gla





Benzer Konular Daralt

1 kullanıcı bu konuya bakıyor

0 üye, 1 ziyaretçi, 0 gizli