KABAK PAÇASI
MLZ.
1 KİLO KABAK
5-6 DİŞ SARIMSAK
2YUMURTA
50 GR.MARGARİN YA DA TEREYAÐI
DEREOTU
TUZ
KARABİBER
KAŞAR RENDESİ.
YAPILIŞI:
KABAKLARI KAZIYIP,RENDELEYİP SUYUNU İYİCE SIKIN.SARIMSAKLARI EZİN,DEREOTUNU İNCE İNCE KIYIN,ISIYA DAYANIKLI BORCAM YA DA TEPSİ NEYSE.. KABAK,SARIMSAK,DEREOTU,YUMURTALAR,TUZ,KARABİBER,ERİMİŞ MARGARİN HEPSİNİ KARIŞTIRIP GÜZELCE YAYIN.ÖNCEDEN ISITILMIŞ FIRINA SÜRÜN 20 DK.PİŞME SÜRESİ VE PİŞMEYE YAKIN ÜZERİNE KAŞAR RENDESİ EKLEYİN.SÜPER OLUYOR !
![Posted Image](http://img373.imageshack.us/img373/2770/06230823433500ja1.jpg)
![Posted Image](http://img71.imageshack.us/img71/2698/06240800035700yk3.jpg)
![Posted Image](http://img71.imageshack.us/img71/2039/06240800042000hg1.jpg)
kabak sevmeyenler mutlaka denesin mükemmel bir tat..