Jump to content



Kopya Konu: Haziranda Dogdum... Eylülde Kaldım...


  • This topic is locked This topic is locked
1 reply to this topic

#1 uzmansempatik

uzmansempatik

    Hiç gelmiyor desek yeridir

  • Üyeler
  • 8 posts
  • Cinsiyet:Bay
  • Konum:uzmansempatik
  • İlgi Alanları:yamac parasutu, muzık, araba kullanmak.yemek yapmak, degısık yerlerı kesfe cıkmak, bugge jampıng, raftıng, x-box...

Posted 11.12.2008 - 20:27


Ruzgarlarla ya da hafıf dokunmalarla harekete gecen kulaga hos gelen ıdolojık kavramdan uzak bır yapıyla varolan bır kalp tasıdıgım.
Duydugum sevgı ve odun vermeyen durustlugum pek cok gorkemlı yazılarmın kaynagı.Simgesel yarattıklarım ya da karanlık alegoreık temalar işliyorum yaşantımda.Kalp atışlarım normalden yavaş özellikle seni düşündüğüm dakikalarda 60 atış ve altında olması kalbimin ritmik atışlarını başlatan ve düzenleyen merkezlerın en onemlısı ust anatoplardamar ıle sag kulakcıgın bırlestıgı yerde bulunan ve özelleşmiş kas hucrelerınden olusan sinüs-kulakcık dugumunun senı düşundugumde pek de işe yaramadıgını soyleyebılırım.Annem bana ulastıgım sonuclardan daha cok gercege ulasma yolundakı bıtmez tukenmez arayısımdan dolayı deger verırdı..
Ölmek için yaşayanlar felsefesinden türemiş bir benlik taşıdıgım.Garip ögeler ıceren anlatımcı bır uslup takındıgım ne kadar dogru tartısılır.Fakat yazarken yaşadıgım ve hissettiğim tartısılamaz!
Mat siyah ile saf beyaz arasındakı guclu konstrastı cogu yasam mucadelesı yasayan ınsanların kalem uclarını torpuleme amaclı kullanılırken ben daha çok güçlü görünüşümle açık tonlardaki renk uyumlarımla ve agırbaşlı nıteliklerimle dikkat çekmesemde yaşamımda ölüdaganlardan sadece 7 aylık olmam farklı kılmıstı beni..
''Sen''kıyımında eşsiz tonlardaki bulunmaz çiçek, Gitarlı adamın vazgeçilmez notası yaptığın tüm açıklamalara ragmen davranışlarını gözlemlediğimde sanki benzin içip ateş tükürmemi istiyormuşsun gibi geliyor..Deneysel yaklaşımın bir parçası olan tümevarım teorisi bana ne kadar aptalce gelsede insan morfolojisinde sistematik olarak incelemeye özendiren bir yaklaşım olmuştur.İçimden kısadalga boylu bir sıkısma dalgası geçmekde..Kalbımı cevreleyen bataklıklardan ender rastlanan kısıler harıcınde geçmeyi başarabilen kimse olmadıgının farkındayım.
G.B koprusunun yasamsal fonksıyonlarının devam edebilmesi için kurulan bu bataklıgın getırdıgı bırcok yenılıgın en onemlısı (+)pozıtıf bakıs acısı bas ve tiz seslerın ses tahtasından ayrı ayrı etkılenmesını saglayan G ve B koprusudur.
Fantazi mistiszm ve erotizmi birleştiren gece hayatımdan uzak kaldıgım su donemde nazilerin yalın bir uslupta yazılmak uzere olan kıtabını okuyorum :D Kişisel temalar uzerınde yogunlastıgımda yasam, olum, varolusun anlamı gıbı evrensel kaygıları guclu bır anlatım ve derın bakıs acısıyla gormemı saglayan geçmısın aylarından eylul ve yandaslarına teşekkür ederım ...

uzmansempatik ...
uzmansempatik

#2 Edys

Edys

    ....

  • Dokunulmazlar
  • 16,109 posts
  • Cinsiyet:Bay
  • Konum:istanbul,antalya,bodrum ve başka yerler
  • İlgi Alanları:FENERBAHÇE

Posted 11.12.2008 - 21:07

İlginiz ve emeğiniz için teşekkürler.
Fakat bu konunun aynısı forumlarımızda zaten var.
Forumlarımızın düzenli ve sade olmasını sağlamaya çalıştığımız için yeni açtığınız konu kapatılıp Geri Dönüşüm'e taşındı.

Lütfen yeni bir konu açmadan önce Arama işlevini kullanınız.

Keyifli sohbetler :D




1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users