İçerik değiştir



- - - - -

Kitabım Basılsın İstiyorsanız: İşte Size Adres


  • Yanıtlamak için giriş yapın
Bu konuya yanıt verilmedi

#1 tess

tess

    Zaman buldukça takılır

  • Üyeler
  • 105 Mesaj
  • Cinsiyet:Bayan

Gönderim zamanı 26.11.2008 - 03:53


Kitabım var, saygın yayınevi lazım diyenlere yeni adres
Birikim veya yeteneklerini kullanmak isteyen tüm yazar adayı ve yazarlara açık hizmet veren ve güçlü yayıncıların imzasını taşıyan TALENT; kitabım yayınlansın diyenlere kapılarını açıyor..

Yazdıklarını yayımlanmaya değer bulan, yaşadığımız dünyaya kitabıyla bir katma değer getireceğine inanan tüm yazanların yazma hakkı var" var diyen Talent yayınevi yazar adaylarına kapılarını açıyor. "Özellikle eğer bu dünyaya bir şeyler bırakmak istiyorsanız, "Bunu ben yaptım" diyeceğiniz bir şey arayışındaysanız ve asgari bilgi ve yeteneğe sahipseniz, bunu deneyin" diyen yayınevi yetkileri yaptıkları basın açıklamasında kitaplarını yayınlamak isteyenlere şöyle seslendiler:
"KALEMUS ve ALTEO yayınevlerinin sahip olduğu ve uzun yıllara dayanan tecrübeyle harekete geçti. TALENT. Kişisel Gelişim, Spiritüalizm, İş Dünyası, Liderlik, Yöneticilik gibi alanlarda her iki yayınevinin de yayınlamış olduğu büyük bestseller'lar, ses getiren iddialı çalışmalar sonrası, bu yeteneği amatör yazarlar ve yazar adayları için de kullanmak üzere kuruldu.
Kitabevleri, dağıtımcılar, medya, çok sayıda yazar ve yüz binlerce okuyucu ile kurulmuş sıkı ve etkin bağ ile TALENT size daha başlarken avantajlar sunuyor. Bu bağ sayesinde, yayın hayatınıza sizin bulunduğunuz noktadan değil, onların bulunduğu noktadan başlayacaksınız.
*
Çalışmalarını şirket eğitimlerinde kullanmak, kaynak materyal oluşturmak,
Çalıştığı sektördeki birikimlerini ve başarı hikayelerini paylaşmak,
veya şirket çalışanlarına kitabını vermek, dağıtmak, hediye etmek
isteyen tüm iş sahipleri, profesyoneller ve serbest çalışanlar;
*
Çalışmalarını eğitim programlarında kullanmak isteyen tüm eğitimci ve akademisyenler;
*
Hâlihazırda bir yayın organında yazmakta olduğu köşe yazılarını kitaplaştırmak isteyenler;
*
Roman formatında çalışmalara sahip tüm yazarlar ve yazar adayları,
Şiir formatında çalışmalara sahip tüm şairler ve şair adayları,
Anılarını derlemek isteyen tüm hatırat, günce, not sahipleri;
*
Yazdıklarını yayımlanmaya değer bulan herkes.
Kendinize bir hediye verin. Bunu deneyin.
TALENT'te kitap bastıran yazar adayları ve yazarlara, kitaplarının tamamı teslim edilebildiği gibi, arzu etmeleri durumunda kitapları dağıtıma da çıkartılabiliyor.
TALENT'in sisteminde bir paket uygulaması yapılmıyor, tüm başvuru ve taleplere aynı maksimum şartlar sağlanıyor. Tüm yazar adayları aynı 1. sınıf hizmeti alıyor.
Dağıtıma verilmesi istenmeyen, yazarın kendisi için yaptırdığı kitaplarda bile, kapağında markası bulunan her yayının o yayıncıyı temsil edeceği bilinciyle, tüm editöryel imkânlar seferber ediliyor.
TALENT "Neden size gelmeliyim?" sorusunu şöyle cevaplıyor;
"Çünkü biz, bize gelirdik. Biz bu işe sadece ticaretini yapmak için değil, dünyayı daha güzel bir yer yapmak, bizim gibi düşünen, aynı amaca sahip kişilerle ortaya bir şeyler çıkarmak için girdik. Gerekli iş gücünün, çalışkanlığın, yaratıcılığın, zevkin, fazlasına sahibiz. Kitap yayınlatmak isteyen yazar adayları ve yazarların, başvurular için sitede bulunan formu doldurması ve çalışmalarını TALENT'e mail ile veya bir cd içinde ulaştırması yeterli"
www.talentyayinlari.com

Pasted from <http://www.superpoli....com/kitap/199>





Benzer Konular Daralt

1 kullanıcı bu konuya bakıyor

0 üye, 1 ziyaretçi, 0 gizli