İçerik değiştir



Sayı 78: Uykum Kaçtı Passiflora (!)


  • Yanıtlamak için giriş yapın
Bu konuya yanıt verilmedi

#1 epru'

epru'

    coupling uk gacısı

  • Üyeler
  • 6.579 Mesaj
  • Cinsiyet:Bayan

Gönderim zamanı 05.11.2008 - 22:42


kursağımdan geri dönen cevabı veremeden, (kibarlık mıdır nedir bilinmez)kapatılmış bi telefon görüşmesi uykunuzun gözüne sinek kaçırabiliyormuş.normalinde seksen beş asırdır onun için bi hiçden ibaret olduğunuzu bildiğiniz, sizi umursamayan,iplemeyen,hötlemeyen,insan aramaya başlar yanıyormuşcasına. nasılsın demez ama onun haricinde - öyle mi bak bu böyle mi - tarzında yaklaşık sekiz yüz tane soru sorup, samimiyetsizce lafı sarpa sarar ve siz bunu ses tonundan anlarsınız.sonra sadede gelir ve şunu der; - yarın geliyor musun şirkete- ki bu işden, bu ses sahibine tahammülsüzlükden ayrılmışsınızdır onlarca gün önce. -höea derdin ne senin- diye sorasınız gelir,sonra toplarsınız bünyeyi,öylece soramadan.onlarca gün oldu cınım.çelik de devir de değişti.

işte bazen,işi düşünce adam arayan,çıkarcı,sevgi yoksunu,saygı yoksunu,kaba ve dahası egosantrik insan yavrularına hakettikleri cevabı verememektir uykusuzluk sebebi..sebebim..

ne dersin ki şimdi bu insana? - hangi dağda öldü kurt ? ya da dur, negzel çalışırken ne batmıştı sana ? yok bu da çok abardı. inan sana zerre verecek enerji yok bende ? tartışmaya müsait alan. sen nası bi insansın? bunu da en iyi siz bilirsiniz zaten.

yok ben kendime kızdım da kaçtı uykum. demek ki her canı çekilen,sıkılan insan yavrusu çöp kutusuvari kullanabilir beni izlenimi vermişim ben bu adama. dayıcım yıl oldu yıl. geçti gitti, bitti o sünepe yıllar,lise bitti mesela, zaman geçti çokca,ben büyüdüm,26 yı gördüm ne diyorsun sen.o bildiğini sandığın çöp kutusu,konteynıra (böyle mi yazılıyordu la bu :mad1: ) dönüşmeden topladı kendisini.

bu bir örnek işte.beyninizin orasını burasını irdikleyen,ama her seferinde üzerini kapatmaya çalıştığınız katlandıklarınız,gecenin yarımın da bi telefon konuşması ile hortlayabilir ve uykunuza el sallayabilir. ya da benim ki sallanmaya müsaitti.

evet bildiğiniz insomnia teklemelerinden biri bu.(alinda *gla ) uyumama nedeni olarak da ele alınabilir. avuca alınabilir mesela sonra. alana da saygı duyarım hani..nasılsa uyku sıfır bir kere, el ve avuç arası sorununuzun sebebi ile oynaşırken uykuya dalmanız çok da imkansız değil ..

şuraya bağlayacağım; kaçan uyku da bi yere kadar kaçıyor bu huzursuzluk da.sonra öyle amaçsız, ne kafanızı dinlendirebileceğiniz,ne kaslarınızı gevşetebileceğiniz bi uykuya dalıyorsunuz. aslına bakarsınız uyku değil o daldığınız şey , sadece hayatınızın bi iki saati gözü kapalı geçiyor o kadar. sabahına da en alımlı turşulardan biri olarak ve üst komşunun gacırtıları ile uyanıyorsunuz. 05:00. ne tıkırtısıdır bu diye soranlar içindi bu saat detayı . :P

ezsatır,bu ciddi bir döneme girişdir.sürekli karma karışık,yoğun,besbeter,freudian ( :P ) postmodern ( :P ) rüyalarla sevişilmeye müsait bir dönem.beyin ve asab yorgunluguna paralel olarak kaçan uykunuza artan uyku ihtiyacı eklenir ve bu kısır döngünüze uyanamama korkusu karışır akabinde de.

ben bir asprin alıp tekrar deneyeceğim uyumayı. sırtıma oturan ve geçit vermeyen envai çeşit soru ve sorguyu da yastıgımın altına koyacağım.baktım bünyem cevab vermiyor, sabahına passiflora yutacağım.passiflora yı cümle içinde kullandığım için alinda ya selam edeceğim mesela :P zorla daldığım uykumdan uyanınca da dişlerimi fırçalamaya üşeneceğim.

bitti. :P çok ani evet ama bitti .





Benzer Konular Daralt

1 kullanıcı bu konuya bakıyor

0 üye, 1 ziyaretçi, 0 gizli