İçerik değiştir



- - - - -

Türk Erkeğinin Temel Özellikleri(miş)


  • Yanıtlamak için giriş yapın
bu konuya 3 yanıt verildi

#1 GwiNdOR

GwiNdOR

    Sadık bir ziyaretçidir

  • Üyeler
  • 924 Mesaj
  • Konum:Ankara

Gönderim zamanı 01.11.2008 - 23:15


Türk erkegi

Her şey 1071 yılında Malazgirt ovasında başladı. Neden orada başladı da Ruhr Kömür Havzası'nda başlamadı bilemeyeceğim. Gerçi, Anadolu toprakları Akdeniz'e bir kısrak başı gibi uzandığı için bizim atlı süvarilere bir cazibe merkezi gibi görünmüş olabilir.

Bunun Freudyen bir açıklaması da muhakkak vardır. Ancak o yıl o ovaya inen atalarımızdan 928 yıl sonra nasıl bir psikolojiye sahip insanlar çıktı, kimse bunu araştırmıyor. Bugüne değin herkes, Türk erkeklerini, iktisadi, politik, cinsel vb. yönlerden tahlil etti, ama kimse psikolojimize inmedi. Kimiz biz? Tipik özelliklerimiz nelerdir? Bizi diğer milletlerin erkeklerinden ayırdeden temel vasıflarımiz nelerdir falan filan... Gördüğünüz gibi iş yine bana düştü. İşte Türk erkeklerinin temel özellikleri:


1. Sanata saygılıdır: Türk erkekleri helada kuburu ortalayamazlar. Hacetlerini bırakmak için ister alaturka, ister alafranga tuvalete girsinler, hedefe isabet konusunda NATO uçaklarını aratmazlar. Yanlışlıkla bir ortalayacak olurlarsa, bu güzel eseri sonsuza dek yaşatma düşüncesiyle, asla sifonu çekmezler. Bir başkası taraından takdir edilmek isterler. Alafranga tuvaletlerin klozetlerindeki bütün yüzey gerilim kat sayısı avantajina rağmen, o meyilli alanda en çok ürik asit toplamayı başaranlar da Türk erkekleridir.


2. İyi bir izleyicidirler: Türk erkeğinin en sevdiği seyirlik etkinlik trafik kazasıdıir. Kaza hafifse, arabadan inip iki tarafa da "anlaşın" derler. Onlar anlaşana kadar da oradanayrılmazlar. Kaza yerinde belki kesik ya da yanık ceset görürüm diye hız kesip duraklarlar. Hatta bazıları otoyolda dururlar. Bu çoğunlukla son duruşları olur. Türk erkekleri arkalarından gelenlere yeni bir seyir şansı yaratmaktan hiç kaçınmazlar.


3. Dost canlısıdır: Türk erkekleri yalnızlığı sevmez. Bu yüzden tüm dünya, tanrının kendine bile tatil verdiği pazar gününde sakinlik ve huzur peşinde koşarken, Türk erkekleri birbirlerine, yani kalabalığa koşarlar. Mesire yerlerine çıkan asfalt yollarda uzun konvoylar oluştururlar. İki saatlik bir etkinlik için dört saatlerini yolda feda etmekten çekinmezler. Kadri bilinmemiş Maradonalar olarak dar alanlarda top peşinde koşar, komşularını nişanladıklarında gülmekten çekinmezler. Temiz hava almak için gittikleri yerlerden üst baş is kokmuş bir halde dönmeyi becerebilen bir Apaçiler vardır, bir de biz Türkler (İki kabilenin aynı soydan geldiğinin bir başka kanıtı).


4. Sezgisine güvenir: Türk erkekleri deforme olmuş vücutlarına rağmen, baktıkları her kadının kendileri ile yatmak istediğini düşünürler. Ve plajdaki her kadına sanki bikinisini giymeyi unutmuş gibi bakarlar. Yabancı kadınların da kendilerine bakarken, "niye mayonu biraz daha sıyırmıyorsun" der gibi baktığını zannederler. Libidolarını bu kesişmelerle sarj ederler.


5. Sağduyuludur: Türkler erkekleri, arabadayken çiklet çiğner gibi küfür ederler. Yapılan araştırmalar, bir Türk erkeği sürücüsünün, trafikte günde ortalama 27 kez küfür ettiğini ortaya koymuştur. Ancak bu küfürlerin yüzde 77'sinde asla karşı taraftan gelen sürücüyü rencide edici bir sözcük kullanmazlar. Genellikle hedef sürücünün validesidir. Araştırmalar, her Türk erkeği sürücüsünün günde ortalama 9 kez bir başka sürücüyü öldürmeyi aklından geçirdiğini, ancak karşı tarafa yönelik tehdidini -yüzde 99,5 oranında- camı açmadan gerçeklestiğini ortaya koyuyor. Böyle de bir sağduyu var işte. Hatta seslerini diğer sürücüye değil de kendi yanındakilere duyurmakla da yetinirler. Ama eğer bir gün, bir Türk erkeği bu işi arabadan inerek yapmaya karar verirse, orada kan akar, hem de çok kan akar.



6. Görev bilinci tamdır: Türk erkekleri, trafik ışıklarında durduklarında yeşil ışığı önce arkadaki araba görür. Bunun neden böyle olduğu artık bilimsel bir kesinlik kazanmıştır. Bilim adamları, trafik ışıklarına kadar yarısı ilk sırada tamamlayan her Türk erkeğinin, tam bu noktada kendi görevinin tamamlandığını düşündüğünü ve yanacak yeşil ışığın arkadaki sürücü tarafından hatırlatılması gerektiğine yönelik sarsılmaz bir inanca kapıldığını kesin bir biçimde ispatlamışlardır. Arkadaki sürücüler de bunu doğrulamışlardır.


7. Heteroseksüeldir: Türk erkeklerini dövebilirsiniz, sömürebilirsiniz, vergilerini artırabilirsiniz, paralarını konvertıbıl yapabilir, borsasını tepe taklak edebilirsiniz, ama onlara asla i… diyemezsiniz. Sırf bu nedenle bu ülkede Merkez Hakem Komitesi'ne başkan seçmek, yemin ederim ki, başbakan seçmekten her zaman için çok daha zor olmuştur.

Posta kutumdan alıntı

#2 epru'

epru'

    coupling uk gacısı

  • Üyeler
  • 6.579 Mesaj
  • Cinsiyet:Bayan

Gönderim zamanı 05.11.2008 - 19:03

türk erkeğinin temel özelliklerini,temel şöyle özetliyor;

sormuşlar kendisine;

- sevişirken karınızla konuşur musunuz? die. o da;

- ararsa neden olmasın

şeklinde anlamlı bi cevap vermiş.. ya ya evet hı hım :mad1:

konuya dair daha da bişi sölemek istemiyorum ben.kapı ne tarafta *gla

#3 GwiNdOR

GwiNdOR

    Sadık bir ziyaretçidir

  • Üyeler
  • 924 Mesaj
  • Konum:Ankara

Gönderim zamanı 05.11.2008 - 20:36

:mad1: konuşmam dememiş ama hehe

#4 elma

elma

    venus at her mirror

  • Kurucular
  • 6.785 Mesaj
  • Cinsiyet:Bay
  • Konum:bulutlarda

Gönderim zamanı 05.11.2008 - 21:25

yakışıklı, hırslı, özgüveni yüksek, başarılı, daha yakışıklı, karizmatik, eşssiz, namuslu, adaletli, şefkatli, kibar, yine karizmatik, asil, efendi, yeri gelince biraz maço, özü sözü bir, güvenilir, sportmen... Birde aids olmuyorlarmış
"This desert flower
No sweet perfume that would torture you more than this..."





Benzer Konular Daralt

1 kullanıcı bu konuya bakıyor

0 üye, 1 ziyaretçi, 0 gizli